PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6695
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ja uwielbiam są tacy słodcy *o* kto tak uważa ?? :D

julia_555

Ty mi odpisujesz. :D

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Jestem mistrzem. ;)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Zacząłeś to mów.

majka5454

Powiedziałem, nie napiszę ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie obchodzi mnie co powiedziałeś, mów. Ale to nie ja? :P

majka5454

No mówię, nie piszę :D Tak, to ty. Bo ty mi nie odpisujesz.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie doczytałam dobrze :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nie ja? Ojej, muszę się bardziej postarać :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiesz co? Oglądam sobie właśnie Violkę i ona śpiewa Yo soy asi - matko, błagam, zepsuli Diegusiowi piosenkę :(

KeThA

Ale na tym głównym występie brzmiała lepiej od niego :D Tylko na próbach tak dziwnie xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oglądasz? Biedna Naty...

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wiem, ale tylko kawałek oglądam :) Żałosne sceny Caxi ominęłam. Serio to strasznie brzmi ;/

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dopiero teraz to zauważyłaś? ;D Jej nie pasują takie piosenki. Natomiast ciekawa bym była duetu Diego-León w tej piosence, bo wnioskując z tego krótkiego fragmentu w wyobraźni Violki León dałby radę.

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

https://www.youtube.com/watch?v=ENZazBxUjhk

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Znam to, chodziło mi o konkretną piosenkę - Yo soy asi ;)

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Aaa... To nie ma, niestety. Violetta to w ogóle wszystkim psuje piosenki

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

To prawda, niezależnie czy śpiewa z Tomasem, Leną, Fede czy Fran - zawsze jest jakiś zgrzyt.

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Drogi Sebku. Nie wiem czy wiesz ale "sierotowaty pudel" ma strasznie dużo fanów, którzy w tym momencie czuja się nie wiem, urażeni? Ja rozumiem, że każdy ma inne gusta. Ktoś może nie lubić Cami albo Naty ale czy trzeba od razu obrażać siebie nawzajem?
Ach, to właśnie mi przeszkadza. Z uwaga czytam wszystkie twoje komentarze o naxi i Naty. Co Ci w niej aż tak bardzo przeszkadza? A właściwie co Ci przeszkadza w Naxi? Miłość pomiędzy nimi jest naprawdę wspaniała i tak niespotykana. Patrząc na przykład na inne pary takie jak kochana Marcesca czy Bromila, to oni są inni. Znali się wcześniej, dużo wcześniej, ale czy od razu pokochali? Nie, właśnie nie i za to ich pokochałam. Bo nie rzucili się na siebie a powoli zaczęli poznawać i odkrywać druga osobę, a nie o to chodzi w miłości?
Z Caxi może i jest podobnie. Znają się, zawsze razem, ale czy Cami byłaby odpowiednia dla Maxiego? Ja uważam ze nie. Nie chodzi tu o Naty ale o same relacje. Dla mnie Caxi to przyjaźń, wspaniała, na długie lata. Pomoc i wsparcie jakie sobie oferują jest ogromne i zawsze tak będzie.
A Naxi zaś jest nieśmiałe, ale naprawdę idealne, jedna z lepiej dobranych par w tym serialu. Duzo się od siebie nauczyli, bardzo dużo. Naty przy Maxim bardziej się otworzyła i stała się bardziej pewna siebie. Powolnym krokiem tez zmierza ku wiary, w swoją osobę, w swój talent. A On? On przy niej uczy się kochać. I ja własnie uważam, że oni są jedna z tych prawdziwych par.
Sierotowata? Taka jest zaplanowana jej rola, trudno. Naty tez ma wady, ta jej wielka uległość. Cóż, tak miało być. Ale żeby ją od sierot wyzywać? Bez przesady. ;) Moze Camila jest bardziej pewna siebie, krzykliwa i emm.. wybuchowa? Ale to nic nie zmienia. Bo liczy się wnętrze, prawdziwy charakter, który u Naty się jeszcze nie ujawnił. Po za tym ona nie jest ta zła, zawsze stara sie jakoś pomoc, szczególnie ukazuje się to w 2 sezonie. A to ze przyniesie kilka rzeczy Ludmile skresla ja z listy fajnych osob? Oj, szkoda mi tych osob, którzy są tak strasznie powierzchowni i nie doceniają tej PIĘKNEJ dziewczyny. Tak, Naty a raczej Alba, jest śliczna. Podobnie jak jej loki, które w najmniejszy sposób nie przypominają sierści wymienionego wyżej pudla. A czy wyje? Nie ma tak wspanialej skali ale nie wyje, nigdy. Śpiewa naprawdę dobrze i powinna śpiewać częściej. Role bywają rożne.
Wiec, podsumujmy to wszystko. Naxi jest wspaniale jako para a Caxi jako przyjaciele, rodzeństwo. I proszę, nie wyrażaj się nigdy więcej tak o Naty. To żałosne i dziecinne. Ja sama nie przepadam za Cami ale potrafię powiedzieć, że ma piękny głos i cudne włosy. To na tyle z mojej strony. Wyraziłam tylko swoje zdanie, nic więcej. Marta.

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Podpisuję się pod każdym słowem, naprawdę. <3

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Boże, cóż za przemówienie! JEstem pod wrażeniem *.*

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Dziękuję, Naxi i Naty zawsze będę broniła ^^

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Tak wgl. to ja tam uważam Albę za najładniejszą z aktorek z Violetty. Nawet bez makijażu (najczęściej ma go mało) świetnie wygląda!

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Właśnie! Piąteczka siostrzyczko, ja tez! :D

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Tak! Pozachwycajmy się nią razem *.* Ma cudowne włosy, nie wiem, co Sebastian od nich chce. I strasznie mi się jej figura podoba - nie wiem nawet czemu :)
I ten uśmiech!!! <33

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Własnie figurę ma idealna <3 taka nie za chuda ale nie gruba! Włosy to ma po prostu miodzio ^^ te lokusie <3 Sebek sie nie zna xD A JEJ UŚMIECH JEST NAJPIĘKNIEJSZY, SERIO <3
i wgl. falba ^^

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Nonononono, cudowna jest *.*

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Najlepsza! Po za tym widać, że ja wszyscy lubią :3

ocenił(a) serial na 2
mardasek

A ja się pod tym podpiszę, obiema ręcami! I cerę ma przepiękną, i oczy <3

ocenił(a) serial na 7
tears_in_heaven

TAAK! Oczy to niebo <3 takie brązowe jasne, zakochać się można <3 A cera to perfect. Bez makijażu wygląda jeszcze cudniej ( chociaż ona go nie używa praktycznie ).

ocenił(a) serial na 3
mardasek

I to jest w niej takie cudowne!

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Nie to co tinka, która na sadzenie drzew założyła 945744897 cm obcas xD

ocenił(a) serial na 3
mardasek

Tylko ona tak potrafi, chociaż nie widziałam tego zdjęcia :D

ocenił(a) serial na 7
KeThA

Bylo gdzieś :D a w dodatku taka długa kiecka XD katastrofaaa