Caxi jest genialne,boskie i takie romantyczne <333 A Naxi to się w ogóle na parę nie nadaję -.- I to wcale,ani trochę nie jest ironia,tylko prawda <33 A Cami jeszcze do tego jest taka śliczna <3
Cami jest śliczna i bosko śpiewa. <3333 Violka ma najpiękniejsze nogi na świecie i też jest najlepszą idolką ever, loffciamy ją i jej słitaśność, tak że o-em-dżi (cytując jakąś directionerkę). <333
A Beto jest brzydki i nie umie śpiewać.
Nie mówiłam w tym momencie obraźliwie, żeby nie było. Po prostu przeczytałam to pod jakimś filmikiem na youtubie i mnie rozśmieszyło to określenie i śmieszyłoby równie bardzo, gdyby to napisała fanka Metalliki albo Beatlesów. Zbieg okoliczności, nie gniewaj się. :D
Moja koleżanka ma za idiotkę mnie, bo słucham rocka i metalu, a nie modnego od jakiegoś czasu reggae. Ludziom nigdy nie dogodzisz, więc lepiej się nie przejmować ich zdaniem tylko słuchać tego, co nam się podoba i tyle. ;)
wprowadziłam nową modę :D Stałam się fanką Caxi i patrz - wszyscy podążają moimi śladami. Ale ze mnie trendsetterka ^^
Nie chodzi o to, że na stołówce zobaczyłam, że ten chłopiec czyta Igrzyska Śmierci i zawołałam Łucję spytałyśmy się czy to ta książka zobaczyłyśmy w którym jest miejscu i poszłyśmy sobie. I teraz zastanawiamy się co sobie o nas pomyślał
Też tak mam, że czasem nie kumam ludzi i wychodzę na nieogarniętą więc się nie martw nie jesteś jedyna
A w ogóle to wybacz, ale wszystko dociera dziś do mnie z opóźnieniem - nazywasz się Marysia i masz koleżankę Łucję? Nie za często się dziś spotyka te imiona.
Tak. Kurde jutro mam sprawdzian z niemieckiego i dwie kartkówki, co ja tu jeszcze robię?
A nic,tak tylko z ciekawości pytam:D Moja siostra też go najbardziej,a chyba nawet kocha.Wiesz,ile ja się o nim nasłuchałam?Jak nie o Naxi to o tym Niallu...masakra,aż głowa boli normalnie ;_;
Coo?! To ostatnie zdanie masz mi natychmiast odwołać! Jak można tak mojego męsza wyzywać? Betooo jest piękny i geeeniaalnie śpiewa!!! <33
Czy nie wyczułaś ironii w mojej całej wypowiedzi, czy udajesz? :D
Beto jest bardzo przystojny i ma taką cudowną chrypę, że straszna szkoda, że tak mało śpiewa. LEPIEJ? :DD
Uff ulżyło mi :D
Nie wyczułam ironii,serio XD
h ttp :// scr . hu/ 17h b/ov 6er ten screen jest dowodem na to,że Beto jest tylko mój!!! <33
Że co? Ja piękna? Jestem gruba(a na tym zdjęciu wyszłam jeszcze grubsza niż w rzeczywistości),pryszczata,jeszcze bym mogła więcej wymieniać,ale mi się nie chce,bo tego za dużo...
Śmiesz kpić? Beto by szczęka z wrażenia opadła jak Carreyowi w "Masce" i zakochałby się z miejsca. Wy wszystkie tu grzeszycie urodą, aż mi przykro patrzeć.
Beto gdyby mnie zobaczył to by się zapewne wystraszył i by krzyknął "Co to za brzydka istota!Wygląda jak ropucha jakaś!",a potem by uciekł :/
To weź pokaż jakieś swoje zdjęcie.Jesteś ładna zapewne,ja już to czuje :D
No uwielbiam ich. Na tym forum chyba tylko my ich lubimy :(
http://coo5.tuvotacion.com:81/imagenes_opciones/cual-es-la-mejor-pareja-de-viole tta-244148.jpg <3
https://www.youtube.com/watch?v=N-Vu7c9c8rA <3
Na tym forum jest jakieś 15 osób za Caxi, ale nie takie Ketchy czy MagdyJulki, tylko mniej popularni xd
Ale już Cię kojarzą, bo dużo udzielasz się na forum :D Mi chodziło o takich, co bodajże raz na tydzień i od jakiegoś miesiąca przestali :D
Przeczytam, przeczytam ;3 Przynajmniej tak sądzę xd Pomysłów nie mam niestety, bo głowa boli od kataru xd
Postaram się teraz przetłumaczyć tą piosenkę :D
Masz fragment tłumaczenia:
A więc tak:
"Mówisz mi, że drogę swą zgubiłaś,
mówisz mi, że nie możesz przestać płakać.
Ale ja wiem, że tylko ukrywasz się.
Chcę po prostu ujrzeć Cię.
Mówisz, że jesteś zraniona, bolejesz.
A ja widzę, jak ze wstydu spuszczasz głowę.
Chcę zobaczyć znów jak się uśmiechasz,
jak się uśmiechasz"
Potem będzie reszta xd
Anabell?Że co?! Ja za Caxi?Czego ja się tu dowiaduje *o*
Ty chyba Sebek nie odróżniasz ironii od zwykłej wypowiedzi ... Naxi mnie teraz zaczęło wkurzać,bo moja siostra z kuzynek cały czas rozpowiadają mi o tym,ale to nie znaczy od razu że jestem za Caxi.