ja akurat chciałabym żeby byli razem, pasują do siebie idealnie. a wy co sądzicie ?
On chyba jest dla niej trochę za dobry. Kompletne przeciwieństwo czarnego charakteru. Ale jasne, fajnie by było widzieć ich razem. :D
Są trzecim powodem dla którego oglądam Violkę :D Wcześniej był to sam Fede, ale teraz jest Femiła. SĄ GENIALNI! Czekam na więcej scen naćpanej Ludmiły <3
Ty jesteś dziwny... Naxi nie lubi, woli Caxi, fan Cande, Femiły też nie lubisz... <kręci głową z niedowierzaniem >
ja teraz cały czas oglądam sceny z nimi! mam nadzieję że będą razem, bo nie chcę ludmiły z diego
Też nie chcę, żeby Diego był z Ludmi, ale jeszcze bardziej nie chcę, żeby był z Fran !!! Bo musi być MARCESCA ! <3
Marcesca oczywiście, diego nie pasuję ani do ludmiły, ani do fran, więc ciekawe z kim będzie
Na pewno z Vilu nie będzie, bo jak się dziewczyna dowie, że ją oszukiwał to się załamie i będzie z Leonem. ;>
ona jest genialna <3 gdyby byli razem to femiła byłaby moją ulubioną parą! w sumie to gdyby ona była z fede, to z kim byłby diego?
Nie obchodzi mnie to :D Diego może do Tomaszka jechać ^^ Ale Femiła... Trzecia ulubiona para. 1. Naxi 2. Marcesca 3. FEMIŁAAA! <333
Tomas pasowałby idealnie do Diega, obaj tacy dziwni hahahahah u mnie leonetta, naxi no i femiła, inaczej tego sobie nie wyobrażam
Leonetta mnie osobiście zwisa i powiewa, bo León mnie wkurza, bo wmawia Larze, że coś do niej czuje, a sam dobrze wie, że tak nie jest! PHI!
Diemas <3 Chociaż oczywiście lepszy byłby Leómas :D
W sumie leon robi się taki jak violcia, jest z larą, a czuję coś do violetty, ale i tak go uwielbiam hahah <333.
Diemas najlepszy, serio! hahahah już sobie wyobraziłam go z tomaskiem, boże
Mówię Ci - Leómas lepszy, ale jak będzie Leonetta, to Tomaszek musi się kimś pocieszyć :D Może być i Diego ^^
weźcie, nie rańcie mnie, leomas jest okropny ej. tomas to niech najlepiej jeszcze będzie z gregorio, para idealna
Viola ciągle rani Leona, a Tomas by tego nie zrobił. Śpiewałby mu piosenki, łapałby, gdyby leon wpadał do błotka i by go ciągle przytulał. No IDEOLO ! <3 XD
jest jedno opowiadanie o leomasie na blogspocie! O ile ta dziewczyna jeszcze pisze... To slytherinki jest :D Później podrzucę linka
http://badz-moja-muzyka.blogspot.com/
Saro, powinnam czuć się dumna, że wspomniałaś o mnie w swojej wypowiedzi?
Owszem :D Robię ci darmową reklamę - swoją drogą sama powinnam wreszcie to przeczytać bo doszłam tylko do 1 rozdziąłu (świetny btw!)
mamy to samo! bo jak na razie tylko dla leonetty, naxi i femiły to oglądam hhehehe
Naxiii! <33 Kocham ich i z każdym odcinkiem CZEKAM, a tu nic ;( No, ale jestem cierpliwa! Myślę, że jak Ludmiłka zajmie się Fede to na Naty nie będzie zwracała uwagi i będzie Naxi :D
no inaczej nie może być! muszą być razem no, bo raczej maxi nie będzie z cami
naxi jest takie słodkie omg! <3333333. też czekam, przecież oni muszą być też razem, maxi do nikogo innego nie pasuję, a do cami to już na pewno! nono, mam nadzieję że to co piszesz będzie prawdą, bo jeśli fede nie będzie z ludmiłą, to ja się załamie
Myślę, że będą razem. Ktoś w końcu musi Ludmiłkę zmienić, a wydaje mi się, ze ona nieźle wpadła :D
Naxi będzie, bo ja chcę! :D
tez mysle ze beda razem no bo Ludmi jest juz taka inna, jak jej sie podobał Tomas to nie robila sie przy nim taka nieśmiała i wgl.
a w najbliższym czasie chyba nie zanosi sie na powrót Naxi, chociaż musza byc razem na koncu :D
Ej... Tak sobie teraz uświadomiłam oczywistą oczywistośćL Si es por amor! Ona o Federico śpiewa!!!
Jakoś wcześniej nie skojarzyłam :D
Ty rzeczywiscie ja tez calkiem zapomnial ze przeciez ona tez to spiewa ;D o teraz jeszcze bardziej jestem pewna Femily ;D oni sa przekochani <3
Całkiem mi ze łba wyleciało a później takie olśnienie :D Tak się podekscytowałam, ze musiałam to komuś napisać :D
Bo Ludmiła nie kochała Tomasa, ich związek był taki sztuczny, dopiero teraz widać jak wygląda zadurzona Ludmiła xxd
moze nawet cos do niego czula, ale zakochana tak narawde jest teraz :D i dlatego tez uwielbiam ją jak sie tak wgapia w Fede :D
Dobra Ludmi już nie będzie taka fajna, ale dla miłości można się poświęcić xd Femiła;)
mam nadzieje ze dalej bedzie miala swój charakterek, ale nie bedzie juz taka wredna dla np Naty itd :p