PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ja akurat chciałabym żeby byli razem, pasują do siebie idealnie. a wy co sądzicie ?

ocenił(a) serial na 10
iMartinaa

On chyba jest dla niej trochę za dobry. Kompletne przeciwieństwo czarnego charakteru. Ale jasne, fajnie by było widzieć ich razem. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Przeciwieństwa się przyciągają xd

ocenił(a) serial na 3
iMartinaa

Są trzecim powodem dla którego oglądam Violkę :D Wcześniej był to sam Fede, ale teraz jest Femiła. SĄ GENIALNI! Czekam na więcej scen naćpanej Ludmiły <3

iMartinaa

Jaaaaa ! <3

iMartinaa

NIE JAAAAAAAAAAAAAAAAAA <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ty jesteś dziwny... Naxi nie lubi, woli Caxi, fan Cande, Femiły też nie lubisz... <kręci głową z niedowierzaniem >

KeThA

Bo to chłopak,oni mają inne gusta...

ocenił(a) serial na 10
iMartinaa

ja teraz cały czas oglądam sceny z nimi! mam nadzieję że będą razem, bo nie chcę ludmiły z diego

godmez

Też nie chcę, żeby Diego był z Ludmi, ale jeszcze bardziej nie chcę, żeby był z Fran !!! Bo musi być MARCESCA ! <3

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Marcesca oczywiście, diego nie pasuję ani do ludmiły, ani do fran, więc ciekawe z kim będzie

godmez

Diego może być Forever Alone,chyba,że nas zaskoczą i będzie z Violką

Crazy12

Na pewno z Vilu nie będzie, bo jak się dziewczyna dowie, że ją oszukiwał to się załamie i będzie z Leonem. ;>

ocenił(a) serial na 3
godmez

Ja też w kółko tylko te scenki! Ludmiła mnie rozwala <333 I ten Feduuś ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ona jest genialna <3 gdyby byli razem to femiła byłaby moją ulubioną parą! w sumie to gdyby ona była z fede, to z kim byłby diego?

ocenił(a) serial na 3
godmez

Nie obchodzi mnie to :D Diego może do Tomaszka jechać ^^ Ale Femiła... Trzecia ulubiona para. 1. Naxi 2. Marcesca 3. FEMIŁAAA! <333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tomas pasowałby idealnie do Diega, obaj tacy dziwni hahahahah u mnie leonetta, naxi no i femiła, inaczej tego sobie nie wyobrażam

ocenił(a) serial na 3
godmez

Leonetta mnie osobiście zwisa i powiewa, bo León mnie wkurza, bo wmawia Larze, że coś do niej czuje, a sam dobrze wie, że tak nie jest! PHI!
Diemas <3 Chociaż oczywiście lepszy byłby Leómas :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W sumie leon robi się taki jak violcia, jest z larą, a czuję coś do violetty, ale i tak go uwielbiam hahah <333.
Diemas najlepszy, serio! hahahah już sobie wyobraziłam go z tomaskiem, boże

godmez

NIE,NIE,NIE ! Zostawcie Leomasa w spokoju ! XD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

ale leomas nie może istnieć! no weźcie się :( diemas najlepszy

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Mówię Ci - Leómas lepszy, ale jak będzie Leonetta, to Tomaszek musi się kimś pocieszyć :D Może być i Diego ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

weźcie, nie rańcie mnie, leomas jest okropny ej. tomas to niech najlepiej jeszcze będzie z gregorio, para idealna

godmez

Viola ciągle rani Leona, a Tomas by tego nie zrobił. Śpiewałby mu piosenki, łapałby, gdyby leon wpadał do błotka i by go ciągle przytulał. No IDEOLO ! &lt;3 XD

ocenił(a) serial na 3
sylww52

jest jedno opowiadanie o leomasie na blogspocie! O ile ta dziewczyna jeszcze pisze... To slytherinki jest :D Później podrzucę linka

KeThA

oo, to ciekawe ! :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

http://badz-moja-muzyka.blogspot.com/
Saro, powinnam czuć się dumna, że wspomniałaś o mnie w swojej wypowiedzi?

ocenił(a) serial na 3
Slytherinka

Owszem :D Robię ci darmową reklamę - swoją drogą sama powinnam wreszcie to przeczytać bo doszłam tylko do 1 rozdziąłu (świetny btw!)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ty wszystkim robisz świetne reklamy xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No wiem, takie hobby :D

ocenił(a) serial na 5
iMartinaa

Teraz mam dwa powody dla których czekam na 2 sezon: NAXI I FEMIŁA. :D

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

mamy to samo! bo jak na razie tylko dla leonetty, naxi i femiły to oglądam hhehehe

ocenił(a) serial na 5
godmez

Leonetta interesowała mnie na poczatku serialu. teraz mam jej dosć :D

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

w sumie to ja ich nadal kocham, ale są ciekawsze pary

ocenił(a) serial na 3
godmez

Naxiii! <33 Kocham ich i z każdym odcinkiem CZEKAM, a tu nic ;( No, ale jestem cierpliwa! Myślę, że jak Ludmiłka zajmie się Fede to na Naty nie będzie zwracała uwagi i będzie Naxi :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Naxi MUSI być! <3

ocenił(a) serial na 10
julia_555

no inaczej nie może być! muszą być razem no, bo raczej maxi nie będzie z cami

ocenił(a) serial na 8
godmez

Mam nadzieję, że nie będzie z Cami. -.-
Naxi najlepsze! <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

naxi jest takie słodkie omg! <3333333. też czekam, przecież oni muszą być też razem, maxi do nikogo innego nie pasuję, a do cami to już na pewno! nono, mam nadzieję że to co piszesz będzie prawdą, bo jeśli fede nie będzie z ludmiłą, to ja się załamie

ocenił(a) serial na 3
godmez

Myślę, że będą razem. Ktoś w końcu musi Ludmiłkę zmienić, a wydaje mi się, ze ona nieźle wpadła :D
Naxi będzie, bo ja chcę! :D

KeThA

tez mysle ze beda razem no bo Ludmi jest juz taka inna, jak jej sie podobał Tomas to nie robila sie przy nim taka nieśmiała i wgl.
a w najbliższym czasie chyba nie zanosi sie na powrót Naxi, chociaż musza byc razem na koncu :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Ej... Tak sobie teraz uświadomiłam oczywistą oczywistośćL Si es por amor! Ona o Federico śpiewa!!!
Jakoś wcześniej nie skojarzyłam :D

KeThA

Ty rzeczywiscie ja tez calkiem zapomnial ze przeciez ona tez to spiewa ;D o teraz jeszcze bardziej jestem pewna Femily ;D oni sa przekochani <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Całkiem mi ze łba wyleciało a później takie olśnienie :D Tak się podekscytowałam, ze musiałam to komuś napisać :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bo Ludmiła nie kochała Tomasa, ich związek był taki sztuczny, dopiero teraz widać jak wygląda zadurzona Ludmiła xxd

majka5454

moze nawet cos do niego czula, ale zakochana tak narawde jest teraz :D i dlatego tez uwielbiam ją jak sie tak wgapia w Fede :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I dzięki Fede może w końcu zmieni się na lepsze xd

majka5454

juz jest rzy nim inna rzynajmniej sam na sam wiec mozliwe ze zmieni ją :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dobra Ludmi już nie będzie taka fajna, ale dla miłości można się poświęcić xd Femiła;)

majka5454

mam nadzieje ze dalej bedzie miala swój charakterek, ale nie bedzie juz taka wredna dla np Naty itd :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak jak Leon zmienił się dla Violetty, ale nadal ma coś w sobie ze starego Leona xd