PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ja akurat chciałabym żeby byli razem, pasują do siebie idealnie. a wy co sądzicie ?

majka5454

no dla mnie ze starego Leona to zostały głownie te jego minki jak sie wkurza xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ludmi gada z Tomasem, mina zazdrosnego Leona, Violka gada z Tomasem, ta sama minka. Ale nadal jest taki pewny siebie jak dawniej i nie wiem co jeszcze...

majka5454

od nawet w 2 sezonie ma takie miny xd Diego spiewa dla Vilu, ona sie cieszy Leoś siedzi z tyłu i słunna mina pan obrażony xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A jak, bo to Leoś:) Ale jak się całowała z Diego na występie to miał inną minę, taką dziwną xd

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Jak on będzie z Camilą to pojadę do Argentyny czy gdzie oni tam to nagrywają i coś im zrobię.
Naty z Maxim pasują do siebie jak ulał więc nie widzę innego wyjścia jak tylko ich połączyć. Tak słodko razem wyglądają :P
Fede z Ludmi-dlaczego ja wcześniej o nich nie pomyślałam? :D

Violetowa00

bo tylko ja jestem taka genialna i mogłam wczesniej wpasc na pomysł Fede i Ludmi buhahahahahahahahahahah! <złowieszczy śmiech>
a co do Caxi, to nie ma szans zeby byli, w sumie sama nie wiem po co wgl była ta akcja z nimi jak tylko się pocałowali i stwierdzili ze są tylko kumplami, Naxi bedzie na bank, musi byc :D

ocenił(a) serial na 5
karolina199

To gratuluję pomysłu,bo mi nawet przez myśl by nie przeszło że mogliby być razem :D
Naxi musi być innego wyboru nie widzę. :D

ocenił(a) serial na 10
iMartinaa

Feeemila! Kocham ich i teraz, gdy tak mało Marcesci i Naxi to ich akcje wywołują uśmiech na mojej twarzy. ♥

MagdaJulka

gdy tam mało Marcesci i Naxi, to tylko na Femiłe czekam w odcinku ;p <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dokładnie. Violettę mam ochotę pominąć, ale już mówię sobie, że jak zdecydowałam się oglądać cały odcinek, to obejrzę cały. Femila jest taka słodka, że aż chcę mi się skakać jak ich oglądam, co oczywiście jest niekorzystne o tamtej godzinie, bo wszyscy w domu śpią. <3

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

chce*

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Fajnie widzieć Ludmi pierwszy raz zakochaną;) Jest taka fajna, inna xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Jej twarz całkowicie łagodnieje jak pojawia się Fede - Mercedes jest genialna :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kocham ich razem xd Jak ja łatwo się zakochuje! Ale jak tu ich nie kochać:)

MagdaJulka

tak ja te ogladajac ich mam takie same odczucia jak za czasów gdy pokazywal wiecej Marcesci :D
kocham taką zakłopotaną Ludmi i boski Fede a Naty tylko polewka z nich xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja się zastanawiałam, czy Naty nie ma zamiaru zaraz kogoś pobić jak podciągała rękawy, ale nie wiem po co by to było i kogo by miała ;c

MagdaJulka

tez mi sie to tak skojarzyło, no Cami chyba byla najblizej niej moze ją?
wgl tak dopiero w tym odcinku zauwazyłam, że Cami ma jakby bardziej rude wlosy ;o zawsze byla bardziej szatynką

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Też to zauważyłam, ale moim zdaniem taki rudy kolorek jej pasuje :)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Candelaria wrzuciła zdjęcia jak farbuje się na płomienny rudy :D Może to nie był pierwszy raz.

MagdaJulka

o nie widziałam tych zdjec, ale w tym rudym jaki teraz ma w sumie jej ladnie :D chociaz troche barziej podobała mi sie w brązowych włosach

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja się dwa razy farbowałam na rudo (informacja związana z tematem, jak ja lubię takie dawać).

MagdaJulka

ja jeszcze nigdy nie farbowalam wlosow, bo luie swoj koor, ale rude mi sie podobaja :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Julka też mi to ciągle wypomina, że lubi swój kolor włosów.

MagdaJulka

a zniszczyły ci sie wlosy od farby?

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nieeee, na razie nieeee. Szamponetką robiłam i na razie nieeee

MagdaJulka

a to szamponetką to nie niszczy włosow ;p ale tez krócej sie trzyma od farby

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie wiem, czy nie niszczy włosów, moje są albo na nią za mocne, albo nie niszczy. Mi rok temu wytrzymała 6 tygodni :D

MagdaJulka

nie, nie niszczy przynajmniej nie bardzo, mam kumplele która co 3 miesiace zmienia kolor włosow szamponetka, myslalam ze farbowalas tak na stale ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie, u mnie w szkole nie można sobie farbować włosów, obniżają ocene z zachowania.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

U mnie obniżyli, bo chłopak nie zgolił kilkudniowego zarostu:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

hahahahahahahhahahah, to u nas aż tak nie ma. Nie ogoliłeś nóg, obniżamy ocenę z zachowania.

majka5454

co ?? u nas normalnie niektórzy mają brody xd
a dziewczyna: jedna raz sie zgoliła na łyso (nie z powod zadnej choroby poprostu) duzo dziewczyn ma ombre, jedna miala fioletowe wlosy, nawet nie wiedzialam ze moja szkoła jest taka tolerancyjna :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jeszcze u mnie nie było fioletowych włosów ani ścięcia na łyso. Zależy jaka wychowawczyni wystawia ocenę, niektórzy u mnie też mają brody:)

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Taa... czysto teoretycznie. Walnęłam se szamponetkę (za 2 razem, bo za 1 mi nie złapało) fioletową jakieś... cztery tygodnie temu. Miało być na 6-8 myć, myję włosy codziennie, ew. co drugi dzień. I co? Mam fiolet na samym czubku głowy :D

KeThA

wyszło jeszcze bardziej oryginalnie niz chciałas ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mam chyba za ciemne i za długie włosy an to. Musiałąbym zużyc z 10 szamponetek, żeby całe włosy złapały - chociaż po 2 już było nieźle :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nom, mam tak samo
Violki, Leóna i Diego już wg nie da się oglądać, porzygać się idzie, wszystko z Violettą w roli głównej zrobiło się nudne.
Oglądam to tylko dla Marcesci <3 Femiły <3 i Naxi <3
Więcej scen z nimi

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Zgadzam się, Marcesca, Femila i Naxi to teraz moje ulubione pary/wątki ;)

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

Ojj tak :D Wszystko, co najlepsze!

ocenił(a) serial na 3
iMartinaa

http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=%C5%BB%C4%85damy&insbox2=Wi%C4%99cej+Ma rcesci%2C+Femi%C5%82y+i+Naxi&insbox3=7708&fin=1

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Jakie fajne:)

ocenił(a) serial na 3
Sissi_Annie_Romy

ZGADZAM SIĘ! Ty zrobiłaś?

ocenił(a) serial na 3
KeThA

tak :D
Tak jakoś wpadło mi do głowy, żeby takie coś zrobić , to zrobiłam