ja akurat chciałabym żeby byli razem, pasują do siebie idealnie. a wy co sądzicie ?
Ludmi gada z Tomasem, mina zazdrosnego Leona, Violka gada z Tomasem, ta sama minka. Ale nadal jest taki pewny siebie jak dawniej i nie wiem co jeszcze...
od nawet w 2 sezonie ma takie miny xd Diego spiewa dla Vilu, ona sie cieszy Leoś siedzi z tyłu i słunna mina pan obrażony xd
A jak, bo to Leoś:) Ale jak się całowała z Diego na występie to miał inną minę, taką dziwną xd
Jak on będzie z Camilą to pojadę do Argentyny czy gdzie oni tam to nagrywają i coś im zrobię.
Naty z Maxim pasują do siebie jak ulał więc nie widzę innego wyjścia jak tylko ich połączyć. Tak słodko razem wyglądają :P
Fede z Ludmi-dlaczego ja wcześniej o nich nie pomyślałam? :D
bo tylko ja jestem taka genialna i mogłam wczesniej wpasc na pomysł Fede i Ludmi buhahahahahahahahahahah! <złowieszczy śmiech>
a co do Caxi, to nie ma szans zeby byli, w sumie sama nie wiem po co wgl była ta akcja z nimi jak tylko się pocałowali i stwierdzili ze są tylko kumplami, Naxi bedzie na bank, musi byc :D
To gratuluję pomysłu,bo mi nawet przez myśl by nie przeszło że mogliby być razem :D
Naxi musi być innego wyboru nie widzę. :D
Feeemila! Kocham ich i teraz, gdy tak mało Marcesci i Naxi to ich akcje wywołują uśmiech na mojej twarzy. ♥
Dokładnie. Violettę mam ochotę pominąć, ale już mówię sobie, że jak zdecydowałam się oglądać cały odcinek, to obejrzę cały. Femila jest taka słodka, że aż chcę mi się skakać jak ich oglądam, co oczywiście jest niekorzystne o tamtej godzinie, bo wszyscy w domu śpią. <3
Jej twarz całkowicie łagodnieje jak pojawia się Fede - Mercedes jest genialna :)
tak ja te ogladajac ich mam takie same odczucia jak za czasów gdy pokazywal wiecej Marcesci :D
kocham taką zakłopotaną Ludmi i boski Fede a Naty tylko polewka z nich xd
Ja się zastanawiałam, czy Naty nie ma zamiaru zaraz kogoś pobić jak podciągała rękawy, ale nie wiem po co by to było i kogo by miała ;c
tez mi sie to tak skojarzyło, no Cami chyba byla najblizej niej moze ją?
wgl tak dopiero w tym odcinku zauwazyłam, że Cami ma jakby bardziej rude wlosy ;o zawsze byla bardziej szatynką
Candelaria wrzuciła zdjęcia jak farbuje się na płomienny rudy :D Może to nie był pierwszy raz.
o nie widziałam tych zdjec, ale w tym rudym jaki teraz ma w sumie jej ladnie :D chociaz troche barziej podobała mi sie w brązowych włosach
Ja się dwa razy farbowałam na rudo (informacja związana z tematem, jak ja lubię takie dawać).
Nie wiem, czy nie niszczy włosów, moje są albo na nią za mocne, albo nie niszczy. Mi rok temu wytrzymała 6 tygodni :D
nie, nie niszczy przynajmniej nie bardzo, mam kumplele która co 3 miesiace zmienia kolor włosow szamponetka, myslalam ze farbowalas tak na stale ;p
Nie, u mnie w szkole nie można sobie farbować włosów, obniżają ocene z zachowania.
hahahahahahahhahahah, to u nas aż tak nie ma. Nie ogoliłeś nóg, obniżamy ocenę z zachowania.
co ?? u nas normalnie niektórzy mają brody xd
a dziewczyna: jedna raz sie zgoliła na łyso (nie z powod zadnej choroby poprostu) duzo dziewczyn ma ombre, jedna miala fioletowe wlosy, nawet nie wiedzialam ze moja szkoła jest taka tolerancyjna :p
Jeszcze u mnie nie było fioletowych włosów ani ścięcia na łyso. Zależy jaka wychowawczyni wystawia ocenę, niektórzy u mnie też mają brody:)
Taa... czysto teoretycznie. Walnęłam se szamponetkę (za 2 razem, bo za 1 mi nie złapało) fioletową jakieś... cztery tygodnie temu. Miało być na 6-8 myć, myję włosy codziennie, ew. co drugi dzień. I co? Mam fiolet na samym czubku głowy :D
Mam chyba za ciemne i za długie włosy an to. Musiałąbym zużyc z 10 szamponetek, żeby całe włosy złapały - chociaż po 2 już było nieźle :D
Nom, mam tak samo
Violki, Leóna i Diego już wg nie da się oglądać, porzygać się idzie, wszystko z Violettą w roli głównej zrobiło się nudne.
Oglądam to tylko dla Marcesci <3 Femiły <3 i Naxi <3
Więcej scen z nimi
http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=%C5%BB%C4%85damy&insbox2=Wi%C4%99cej+Ma rcesci%2C+Femi%C5%82y+i+Naxi&insbox3=7708&fin=1