PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Właśnie. Kto wg was jest największą kłamczuchą? Jeśli chodzi o największą oszustkę i intrygantkę to jest nią oczywiście Ludmiła. Największą nato-miast egoistką jest zdecydowanie Angie. Jeżeli chodzi o kłamstwa to: na trzecim miejscu wg mnie jest Violetta, ale pomiędzy pierwszymi dwoma się waham. Jak uważacie? Ludmiła czy Angie?

ocenił(a) serial na 6

To typowe działanie s*k i HBIC. Ona jest lepsza ode mnie,ale nie może się tego dowiedzieć i wmówię jej,że jest gorsza

użytkownik usunięty
Kaoshi

Co to jest HBIC?

ocenił(a) serial na 6

Head Bitch In Charge

użytkownik usunięty
Kaoshi

Aha, nie słyszałem tego wcześniej.

ocenił(a) serial na 6

Spoko. Ciekawe co jeszcze z psychologii można by było do niej przypisać

użytkownik usunięty
Kaoshi

Ja nie wiem.

ocenił(a) serial na 8
leonivillu

Ja nie przepadam, ani za Violettą, ani za Ludmiłą. :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Może i tak,ale Ludmiła nikogo nie mami,wszyscy wiedzą jaka jest i czego się po niej spodziewać,a Violetta rani:Leona,Germana(nigdy nie daje dojść mu do słowa), Angie(gdy raz nie mogła z nią porozmawiać to już obrażona

użytkownik usunięty
leonivillu

Nie wiem czy wszyscy wiedzą jaka jest Ludmiła, bo Tomas np. ciągle jej wierzy. Co do Violetty to rzeczywiście, rani Leona ciągle latając za Tomasem, no i Germana trochę też. Co do Angie to uważam, że ona sobie na to zasłużyła, bo jest okropną kłamczuchą.

ocenił(a) serial na 3

W sumie rani nawet Tomasa - chociaż go nie lubię muszę to przyznać. Ciągle stroi te swoje fochy...

użytkownik usunięty
KeThA

Ty NIE lubisz Tomasa?! A nie, sory, to Magda i Zuza tak go wielbią.

ocenił(a) serial na 3

Czytałeś przecież mój wiersz :D Ogólnie robimy sobie z niego jaja, jak wiesz :P

użytkownik usunięty
KeThA

Wiem, właśnie dlatego, że przypomniałem sobie wiersz. :D

ocenił(a) serial na 8
leonivillu

No, masz rację.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Tomasa pomijam,bo naprawdę nie wiem jakim cudem on się jeszcze nie zorientował jaka jest Ludmiła. Angie jest kłamczuchą ,ale Violetta o tym nie wie,więc to w żaden sposób nie usprawiedliwia jej zachowania,a poza tym ta sytuacja wyglądała tak,jakby Violetta myślała,że bez względu jaką sprawę ma Angie do załatwienia to musi posuchać o jej poważnych problemach sercowych

użytkownik usunięty
leonivillu

posuchać :D Hehehe, to przez przypadek czy specjalnie? xd