Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale chcę znać wasze zdanie. Skoro tak często o tym piszecie, postanowiłem założyć oddzielny temat. Chłopaki oceniają dziewczyny, a dziewczyny chłopaków. Mnie z serialu najbardziej podobają się Naty i Francesca. A wam? Kilka par z osobami z forum mamy:
1. Sara + Ruggero.
2. Magda + Xabiani.
3. Sebastian + Candelaria.
4. Zuza + Jorge.
5. Sylwia + Nicolas.
A dalej? Piszcie. :D
Czasem zrzędzi, robi taką naburmuszoną minę, ekstra po prostu. Już wyobrażam sobie ich dzieci:)
Skąd. Ja nie robię żadnych żaluzji do nikogo ani do niczego. Nie używam aronii.
Mnie tam Braco pasuje :) ale najbardziej z chłopaków podobają mi się Fede, Leon, Marco i Maxi :D
Ezequilel ♥ i Pablo (ten Betowy ♥). No i Jorge... Ale i tak Ezequiel najlepszy. ^^
Aaa i jeszcze Ezequiel <3 ale jak w drugim sezonie zgolił brodę to czar trochę prysł :/
No wiem. ;-; ale i tak jest boski. A jeszcze zapomniałam o Rodrigo (tak się chyba nazywa Gregorio) <33
NO CHYBA CIĘ COŚ BOLI, jORGE MÓJ. A Ruggero Keci. Zobaczymy jak ci KeTha przefasonuje dupe jak to zobaczy
M., geniuszu, Sara to Kecia właśnie ;D Chyba w snach, słońce. Mój i tylko mój.
Kecia to Sara? :O hyhyhyhy dobry dżołk, ja już z nim spisałam intercyze i wie, że nie wolno mu brykać bo wie że puściłabym go w samych skarpetach (ku uciesze tłumu) nawet bez toreb
szczery nie szczery mamy umowę na seks i wierność i to mi wsyatrcza, jak złamie bd BULIŁ
O, to taaakie słodkie. Wzruszyłam się. Cóż, dostaniesz alimenty, nie martw się. :*
na co alimenty kobieto jak tysię na prawie nie znasz, kompromitacja po prostu. Poza tym ja go zaklepałam kiedy ty jeszcze na szczudłach pod szafę wchodziłaś