Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale chcę znać wasze zdanie. Skoro tak często o tym piszecie, postanowiłem założyć oddzielny temat. Chłopaki oceniają dziewczyny, a dziewczyny chłopaków. Mnie z serialu najbardziej podobają się Naty i Francesca. A wam? Kilka par z osobami z forum mamy:
1. Sara + Ruggero.
2. Magda + Xabiani.
3. Sebastian + Candelaria.
4. Zuza + Jorge.
5. Sylwia + Nicolas.
A dalej? Piszcie. :D
nie chyba duża różnica wieku to nie dla mnie :) zostanę przy tym z samolotu, zaraz muszę włączyć pierwszy odcinek i mu się lepiej przypatrzeć :D
Dziękuję za:
1. Uwzględnienie mnie do Ruggusia (a tamta dzieweczka mówiła, że mi go zabierze, phi)
;D
Z chłopaków to wiadomo że Leon, potem ewentualnie Maxi ujdzie a dalej to już żaden. A jeżeli brać pod uwagę dziewczyny to Fran i Cami :D
Serio?! A co z Fede, czy Marco? :O
Maxi nie ujdzie - ja go loffciam (Ale Ruggusia vel Fede bardziej)
jaa, a ja jak zwykle spóźniona i nikt fajny mi nie zostaje :x więc muszę wybrać Napo :D
jaka jestem szczęśliwa iz wszyscy zrozumieli że Andres jest tylko mój i nawet o nim nie piszą..
JESZCZE WOLNY JEST BETO.!!!!!!
Cóż, twój nick i avatar nam w tym pomaga :P
Kto by nie chciał Beto? :D Niestety... Mi przydzielono Ruggusia - muszę z tym żyć :D
Cudowna okazja mi się przydarzyła, ale chyba bym umarła z zazdrości, wszyscy tak do niego wzdychają. Zostanę przy Luce.
To ja chce tego kolesia co się w nim Naty zakochała, a on w Ludmi. Tylko nie pamiętam jak miał na imię :(