Witajcie drodzy ziemianie!
Ponieważ jesteśmy zdegustowane spadkiem naszego fejmu na blogu (z 33 komentarzy na 6)
a więc chcemy Was powiadomić o rozdziale drugim na naszym HENIAL blogu :D
http://violetta-zakazana-historia.blogspot.com
A co w rozdziale?
Naty rzucająca Maxiego (lub Maxim, jak kto woli)
Rozpaczająca Violka (kto by się nie cieszył jej cierpieniem? ;>)
Broduey - gangster, rozterki życiowe Germana i... Leómas oczywiście!
Dzieci jednorożce na Was czekają!
Niech miłość Leómasa na was spłynie,
Pozostaję z szacunkiem,
Ja!
Tu Lulu ( Weronika mnie jutro zabije)
Ja juz pozostawilam po sobie slad, w formie sporego komentarza. Zdziwilo mnie rowniez te 6 komentarzy po dwoch dniach
Musimy sobie reklamę jakąś nagrać. Potrafisz zmontować Tomasa na jednorożcu? W filmiku oczywiście. Ja bym potrzebowała do tego programu za pare tysięcy złoty, a reklama bez tego odpada. :/ A oprócz programu to jeszcze kilka zdjęc tegobjednorożca i Tomasa... I jeszcze jakieś hasło: "Jest Tomas i Leomas", dalej trzebaby zrobić ciś z rymami, ale weny nie mama. :/ ~J
Jeżeli stałby się popularny na miarę klikania w reklamy dodałybyśmy google adsense to się vhyba nazywa i uzbierałybyśmy na własny link (bez tego blogspot), tylko by wcześniej była informacja, że zmieniamy oraz jakby zostało to może jakiś konkursik (oszukujmy, że wynagrodzenia byśmy nie chciały). xd ~J
O tak! Założyłybyśmy całą filię opowiadań na stronach internetowych, później opowiadania pisaliby nasi pracownicy pod naszym nadzorem, a my byśmy siedziały sobie w ciepłych krajach <33
To już po jakimś czasie, Sara! Najpierw musimy zacząć, a ty już o przyszłości <pfff>. ~J
Ja też. I założymy też bloga, gdzie będzie FaWi, a Adam będzie z Agatką, a ona zdradzi go z Markiem i... xD ~J
O, gratuluję xD Na tego jeszcze nie mamy całej, a ty już następny planujesz :P
Cśśś.
http://www.youtube.com/watch?v=Wr-jj8-rphg
ADAŚ ♥ MAMA ADASIA ♥ WIKI ♥ FALKO ♥
~J
Przepraszam , że nie skomentowałam, ale mam ogrom nauki,i na dodatek z angola na rejona musze całe repetyorium przerobić :<
pamiętaj, że to dopiero połowa postaci gdzieś jest wprowadzona.
Nie, może więcej. Jeszcze nam została Esmeralda, Lena, Lara, Federico (był wspomniany, ale nie było jego punktu widzenia), Diego... Huhu ^^
Diego moze zyc w wolnym zwiazku i miec wiele kobiet. Taki moj maly pomysl. W koncu to typ podrywacza.
Zaczynam sie was bac. Najpierw jednorozce, wampiry, nie wiadomo co bedzie nastepne.
Nie no, skądże znowu. Diego (chyba) nie będzie miał nadprzyrodzonych zdolności xD
Oj tak. Takie tam akcję będą. <3 (mamy już chyba z 10-20-100 rozdziałów zaplanowanych, zależy jak to dziewczyny rozrysują na rozdziały). ~J
Mam na tablecie fajne zdjecie, gdy mialam chyba z 12lat, moge je teraz dodac a potem postaram sie znalezc aparat. Uprzedzam nie bylam wtedy piekna
Paczaj, bylam wtedy brzydka. Teraz wygladam lepiej ( Taaa, dowartosciowuje sie)
Nie wiem czemu tak myślisz. Ładna byłaś ^^
Dobra to teraz szukaj tego aparatu i pokazuj jak teraz wyglądasz :)
Aparat nie dziala, no rzesz!!!!! Jak zwykla, gdy ja cos chce zrobic, nie wazne czy to laptop, czya aparat, to sie psuje. Czy ja mam jakied tajemne moce.
No dobra wyobraz sobie to zdjecie z delikatnym makijazem. Ogolnie malo sie zmienilam, od 1 gimnazjum. Wygladam wyjatkowo mlodo.
Ja tez wreszcie dodalam, nie wazne ze to zdjecie jest z czasow, gdy mialam 12, 13 lat. Nie bylo na tablecie, zadnego ladnego.