Witajcie drodzy ziemianie!
Ponieważ jesteśmy zdegustowane spadkiem naszego fejmu na blogu (z 33 komentarzy na 6)
a więc chcemy Was powiadomić o rozdziale drugim na naszym HENIAL blogu :D
http://violetta-zakazana-historia.blogspot.com
A co w rozdziale?
Naty rzucająca Maxiego (lub Maxim, jak kto woli)
Rozpaczająca Violka (kto by się nie cieszył jej cierpieniem? ;>)
Broduey - gangster, rozterki życiowe Germana i... Leómas oczywiście!
Dzieci jednorożce na Was czekają!
Niech miłość Leómasa na was spłynie,
Pozostaję z szacunkiem,
Ja!
No niestety, chociaz ostatnio czytalam opowiadania w ktorym byl opis nocy poslubnej leonetty i pisala to 11-latka. Do czego ten swiat zmierza.
11-latka? Ekhem, yyy, ahaaa.
Ale jakby się coś pojawiło o Lełomasach to bym zbytnio nie protestowała XDDD
Ja tez, ale to bylo o Leonetcie ( Za co?!)
Niestety 11-latka. Ja jak bylam w jej wieku to gralam w klasy i bawilam sie lalkami. Zmieniam sie w swoja matke...
Noooo, choc mi sie wydaje, ze ona to z jakiejs strony wziela. Ja pamietam, ze gdy miala 11 lat, to myslalam, ze dziecko powstaje od samej milosci i tp. A terax juz wiem o jaka milosv chodzi...
Wreszcie moge komentowac ze swojego konta
może specjalnie dla Was coś napiszemy... Coś extra, tylko dla dorosłych (co z tego, że żadna z nas nie ma 18 xD)
Dzieki, ale to leomas wiec wiek nie ma znaczenia;D Musze wyludzic od siostry laptopa, bo pisania na tablecie powoli mnie meczy.
No właśnie o tym mówię xD Więc na takie sceny w moim wykonaniu poczekacie jeszcze rok i cztery miesiące xD
powodzenia i miłej zabawy xD Tak btw. zostalaś przeze mnie nominowana na blogu do LBA, ale nie chce mi się ci tego tam pisać to piszę tu xD
Dziekuje bardzo, a wiesz ze rowniez chcialam sie nominowac. Jednak najpierw ogarne rozdzial, a potem LBA
Jak ja zobaczyłam ile mam nominacji (zaległe z wakacji_) to najpierw to zrobiłam :D
Też piszesz rozdział? :D Ja musżę dzisiaj dodać :D
Pisze, pisze. Jesli sie wyrobie to bedzie moze dzisiaj poznym wieczorem, na blogu z Naxi. A jesli chodzi o marcesce, to dopiero jutro...
Magda mówi, że jest mało komentarzy, bo my bez niej głupoty piszemy, które nawet nie są fajne. xdd ~J
Magda skromnym zdaniem Julka i Sara same (początek Zuzy) są głupie i bez niej nie jest tak zajebiście (a sama nie chciała pisać z nami, a chciałyśmy jej całego Brodueya dać! -.-). ~J