Jako że wczorajszy filmik się spodobał, machnęłam nowy :D Miłego oglądania i wybaczcie że
daje linki w ten sposób ale ograniczenia nowego użytkownika xD
Dzisiejszy film z moim ukochanym "My Heart Will Go On"
Za podsunięcie piosenki dziekuje karolina199 :)
youtube.
com/
watch
?v=hPgiTW_
8SPA&feature=
youtu.
be
A tutaj ten z wczoraj xD
youtube.
com/
watch?
v=
vcYzamzAeUY&
list=
FLyaklfP6V65__0zwGA0_
xAg&index=1
Zrobisz kolejny filmik a nie będę miał w swoim nic oryginalnego xD
Też pomyślałem o tym Leónie patrzącym zza szyby na Tomasa, kiwaniu się, scenie z habla si puedes i takich różnych xd
Talent dziewczyno, talent!
No, a poza tym, to jest jeszcze taka jedna scena, bodajże w 77 odcinku, kiedy Violka kończy śpiewać Podemos i się drze na Leomasa, bo się kłócą. I w tym momencie, jak już wychodzi, to Tomas tak lustruje Leona wzrokiem. Tak.
I jeszcze coś, ale zapomniałam, z którego to odcinka.
No to Pagroio :D ale to juz chyba w sobote dopiero bo się całkiem dobrze czuje więc zapewne udam się jutro do przybytku nauki :D
A co do scenek to było by więcej bo mam na kompie więcej takich momentów ale dzisiaj byłam u lekarza i dentysty i mi czasu brakło na szukanie xD
Nie wiem, czy by się nie obrazili :D trzeba by jakoś wytłumaczyć, ze chodzi o Tomasa i Leóna a nie ich jako aktorów
nie, bo to jej kuzyno-brat, ale musiałabyś przeczytać moją historię w temacie Gregorio i Diego, no chyba, że to zakazana miłość. Tak "słitaśnie". ~J
O, pasuje, chyba że Diego jest naprawdę synem Gregorio i z biegiem czasu tak jak u ojca u synka rozwiną się skłonności innego rodzaju, co się będzie objawiało słitaśnymi sweterkami i 'podrywaniem' kolegów XD
to by wyjaśniała bliską przyjaźń Diego i Marco xd
tylko do tej pory Dieguś moze tłumił w sobie te odziedziczone po Gregim skłonności
Na sto procent XD W końcu Marco też pokaże swoje prawdziwe oblicze, w końcu źle się dzieje u niego i Fran przez Anę, ale może ta Ana to tylko przykrywka?
bardzo możliwe, wgl już wiadomo zemu w 3 Diego tak się smiał jak Ana i Fran się kłóciły a potem przyszedł Marco, bo Diego wie ze ona mogą się kłócić a i tak Marco bedzie z nim.
Bo Dieguś wie, że jest zniewalająco powalający po tatusiu, a także wie, że żadna, a także żaden mu się nie oprze.