PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Leon vs. Tomas

ocenił(a) serial na 8

Zawczasu zakładam ten temat, żeby potem nie było ;)
Jak myślicie, z kim będzie Violetta? Wiem, że jesteśmy dopiero po 3 odcinkach, ale zakładam, że
wielu z Was obejrzało już coś niecoś na YT.
Osobiście widziałabym Vilu z Leonem. Jeszcze się nie spotkali, ale jeżeli wziąć po uwagę ilość
filmików, na których tulą się wielokrotnie, to mam nadzieję, że Viola wybierze Leona. Nie chcę, by
robił tylko za przyjaciela.
Innym wytłumaczeniem może być mój swego rodzaju sentyment do Jorge. Uwielbiam go za rolę w
"High School Musical El Desafio". :)

ocenił(a) serial na 3
miachar

Tomas. Jestem pewna, ze zwiążą ją z Tomasem.

ocenił(a) serial na 3
Jullliana

Chciałabym, żeby była z Tomasem, ale będzie z Leónem.

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Skąd wiesz ?

ocenił(a) serial na 3
niewidzialna_3

Bo jest napisane na oficjalnej stronie, że w 2 sezonie (w 1 Vilu nie będzie niestety wybierać) nie będzie Pabla Espinosy (Tomasa) bo ma jakiś inny projekt więc chyba będzie z Leonem, chyba że dadzą jeszcze innego prota.

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

A możesz podać link do tej oficjalnej strony

ocenił(a) serial na 6
niewidzialna_3

dopiero się serial zaczął, a już z góry wiadomo, że w 2 sezonie Thomasa nie będzie. no nie fajnie! powinien go jakiś kontrakt obowiązywać

ocenił(a) serial na 3
niewidzialna_3

Ale u nas się dopiero zaczął a w większości krajów 2 sezon się zaczyna

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

No ja to rozumiem, ale tak dziwnie.. Ten serial już jest popularny, a tu takie rozczarowanie, bo Thomasa nie będzie ;c

ocenił(a) serial na 3
Kingeels

No, ale ma chłopak inny film czy coś, może będzie chociaż w końcowych odcinkach 2 sezonu, bo bez niego to nie będzie ta sama Violetta :(

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

a wiesz może juz cos na temat 2 sezonu

ocenił(a) serial na 3
niewidzialna_3

Taa i to wiele ;P

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

No a na jakiej stronie ? Na disneyu ?

ocenił(a) serial na 3
Misia_41

Nie pamiętam, ale Pabla na 100% nie będzie bynajmniej na początku 2 sezonu

Jullliana

też chcę żeby to był Tomas ;)

ocenił(a) serial na 10
miachar

Ja jestem za tym aby była z Leonem <33 Leonetta *-* A Jorge kocham

ocenił(a) serial na 6
PaniUckermann

A ja jestem za Toletta <3 Ona zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia, on w niej też. Muszą być razem.

PaniUckermann

ja jestem za Leonettą <3333** jeżeli też jesteście to serdecznie zapraszam na mojego FanPage na facebooku jeżeli macie czas to wpadnijcie https ://www.facebook.com/pages/Jaram-si%C4%99-Leonett%C4%85-jak-reksio-szynk%C4%85-3/ 572558872800718?ref=hl
usuńcie tylko spacje przed dwukropkiem na początku xD

ocenił(a) serial na 6
miachar

Nie ja również jestem za Tolettą :) heh
Nie wiem jak wam ale ten serial kojarzy się ze Zbuntowanym Aniołem ... heh i ta historia jest całkiem podobna tylko troszke odwrócona ... hahha (Nie wiem czy mnie zrozumiecie moje zakrecone wypowiedzi) ;P

ocenił(a) serial na 10
miachar

Ja tam wolę Leona^^

miachar

Chyba Tomas;d Ten Leon to taki cwaniak ;d Ale na pewno się zmieni ,zacznie o nią zabiegać ;d Bedzie się chłopaka starał ;d

ocenił(a) serial na 10
miachar

Na początku myślałam, że pewnie będzie z Tomasem, a nawet jakby była z Leonem to i tak w końcu wybrałaby Tomasa, w sumie to fajny chłopak, ale ja wole Leona. Bez tej całej Ludmiły jest miły dla innych, mimo, że najpierw stwarzał wrażenie aroganta. Jednak w końcu poznaje Violette, i mimo że najpierw chciał odegrać sie na Tomasie to w końcu zaczyna mu na niej zależeć. Ja jestem za Leonem, to super chłopak, Violetta mu sie należy ;)

ocenił(a) serial na 4
xxx_41

Chyba za Leonem... Lubię takie pary gdzie jedna strona przechodzi przemianę pod wpływem tej drugiej. W ten sposób nie jest to tak przesłodzone... Villu pasuje do Leona. Tomasowi niczego nie brakuje, ale Leon ma coś w sobie, co bardziej przyciąga ;)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Też sądze że Leon ma w sobie coś takiego.. po prostu to coś czego nie da sie opisać :)

ocenił(a) serial na 6
xxx_41

nie wiem co wy widzicie w Leonie ... chłopak jak chłopak. Ale osobiście uważam że jego zachowanie na początku wobec Tomasa i Violetty było żałosne, ale w następnych odcinkach, powiedzmy że przechodzi zmiane, ale jeśli nawet no nie umiejsza jego poprzednich "uczynków" które popełniał z Ludmiłą .... ;/
Wiec ja jestem całym sercem za Tomasem ;)

ocenił(a) serial na 10
Ana94

mi też nie podobało sie jego zachowanie na początku... ale jakoś po prodstu go lubie ;) nie no, Tomasowi też niczego nie brakuje, ale oprócz tych sytuacji z tą Ludmiłą od siedmiu boleści (:D) to Leon jest fajnym gościem :) ale każdy ma przecież swoje zdanie co nie? :) :) :)

ocenił(a) serial na 6
xxx_41

Owszem ... każdy ma swoje zdanie ... :)
I najfajniejsze jest to że tu każdy może wyrazić siebie ... heh :) :)

ocenił(a) serial na 8
Ana94

A ja strasznie się cieszę, że wyrażacie swoje zdanie i niekwestionujące opinii innych przez co na forum nie ma kłótni ;)
Jesteście super! :D

ocenił(a) serial na 3
Ana94

Zgadzam się z tobą w 100 %

miachar

Ja tez mam jakis sentyment do Jorge, strasznie podobaja mi sie jego doleczki jak sie usmiecha. Wogole Tomas podoba sie wszystkim dziewczynom Ludmile, Fran, Natalii i Violecie.

ocenił(a) serial na 3
malaikat

Naty on się nie podoba

Sissi_Annie_Romy

Jak spotkala go po raz pierwszy i "odkryli" ze oboje sa hiszpanami

ocenił(a) serial na 3
malaikat

No i co z tego? To nie oznacza, że ona się w nim zakochała, czy coś. Obejrzyj wszystkie odcinki po Hiszpańsku (jeżeli umiesz ten język) Naty będzie podobał się Maxi

Sissi_Annie_Romy

NIe napisalam ze sie zakochala tylko spodobal chyba jest roznica przeciez

ocenił(a) serial na 8
malaikat

Dziewczyny, dajcie spokój. Temat kto się komu podoba będziemy rozstrzygać później, gdy pojawi się więcej odcinków i wątków.
Nie każdy jest na tyle zdolny, by oglądać serial w oryginale i coś z niego zrozumieć.
Tak więc, jako założycielka tematu proszę, aby obeszło się bez ironicznych pytań jak powyżej :)

miachar

Niestety nie znam hiszpanskiego, ale chcialam wyrazic tylko jakie Tomas wywarl wrazenie na mnie po tych paru odcinkach.

ocenił(a) serial na 6
miachar

Co racja to racja ... próbuje oglądnąć serial w oryginale, ale mój zasób słów jest nie wystarczający żeby zrozumieć całe zdania i wyciągnąć z nich sens ... ;/

Powiem wam że później pojawi się jeszcze wiecej dziwnych i nieoczekiwanych par ... wiec dziewczyny będziecie mieć nad czym dyskutować... :) :) :)

ocenił(a) serial na 3
Ana94

I To jak dziwnych heh :D u Mnie lata oglądania telenowel robią swoje i teraz rozumiem hiszpański ,a do tego zaczynam teraz naukę mowy po hiszpańsku

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

jeju zazdrosze ... :)
Też pare telenowel mam już za sobą, jednak to jeszcze za mało ... :P Ale widze w tym plusy bo na wakacjach w Hiszpani z każdym hiszpanem sie spokojnie dogadałam i to (o dziwo) po hiszpańsku ... hhehehe

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

zazdroszcze ci, też chciałabym sie uczyć hiszpańskiego, ale na razie to niestety niemożliwe :)

ocenił(a) serial na 3
xxx_41

Hiszpański wg mnie jest pięknym i magicznym językiem, ma coś w sobie

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Tak ... jest piękny :)
Zdradze wam pewien sekret ... :P Jeśli dobrze opanujecie jezyk hiszpański to włoski, portugalski i odziwo francuski jest o wiele wiele łatwiej się nauczyć (mają minimalnie inna gramatyke i pare słówek sie od siebie różni) ... heh

miachar

Hej a ogladalyscie cos takiego http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-HqJS51rLvk jest z tego 7 filmikow - Duelo de Galanes

ocenił(a) serial na 10
malaikat

tak, to jest super! to fajnie zobaczyć chłopaków poza planem, jak sie kolegują i razem wygłupiają :)

ocenił(a) serial na 10
xxx_41

widziałam wszystkie :)

xxx_41

racja i jeszcze ich wpadki na planie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HG2NLHJIgrk (gdzies okolo 30 sek)

ocenił(a) serial na 10
malaikat

oooo.... to też widziałam, wpadki to chyba jedna najlepszych części każdego serialu :) nieważne czy jest tak fajny jak Violetta czy tak oklepany i nudny jak większość sitcomów (Violetta to telenowela) ale i tak słynne bloopery zawsze są super! Więc: Luz, Camara... Ups! :) :) :)

ocenił(a) serial na 6
miachar

Wiem że zaraz mnie tu opieprzycie ale mam bardzo ważne pytanie .... ;/
Czy ktoś z Was widział cały serial ?? Bo strasznie mi zależy na informacji, z kim będzie wreszcie Violetta ... patrzyłam na ostatnie odcinki serii, ale za pioruna nic tam jasnego nie ma ... szukałam na necie jakiś informacji ale ... klapa ... ;/
Wiec kochani napiszcie (nawet na privat.) z kim ta Vilu będzie na końcu, bo osobiście oszaleje ( wiem jestem niecierpliwa ... niestety ;/)
Wiec jak? Wspomożecie Violowniczkę... ? Pozdrawiam :) :)

ocenił(a) serial na 3
Ana94

Violetta chyba będzię z Leonem bo Tomas wyjeżdża chyba do Hiszpanii (Pablo Espinosa ma inne plany), ale w ostatnim odcinku ona nie podejmuje decyzji z kim chcę być niestety ( A tak chciałam, żeby była z Tomasem :( )

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

dziękuje za twoją odpowiedź ... Naprawde mi pomogłaś :)
Mam nadzieje że może Tomasa (Pabla) nie będzie tylko na początku 2 serii ... heh a potem stęskniony powróci do Violetty ( a ta będzie na niego czekać ) heheh ... Wiesz, ale w sumie to dobrze że nie wybrała żadnego, bo wtedy było by to nudne i w sumie serial by się skończył ... wiec może nawet lepiej wyszło ... heh

Słyszałam gdzieś że Pablo Espinosa ma grać w jakimś filmie i dlatego go nie będzie ... ;/

ocenił(a) serial na 3
Ana94

No zgadza się ma grać w innym filmie, i też mam nadzieje, że nie będzie go tylko na początku serii, bo go uwielbiam :D
To mój wymarzony facet (Tomas) :D (Tak wiem wariatka jestem ;p)