PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Leon vs. Tomas

ocenił(a) serial na 8

Zawczasu zakładam ten temat, żeby potem nie było ;)
Jak myślicie, z kim będzie Violetta? Wiem, że jesteśmy dopiero po 3 odcinkach, ale zakładam, że
wielu z Was obejrzało już coś niecoś na YT.
Osobiście widziałabym Vilu z Leonem. Jeszcze się nie spotkali, ale jeżeli wziąć po uwagę ilość
filmików, na których tulą się wielokrotnie, to mam nadzieję, że Viola wybierze Leona. Nie chcę, by
robił tylko za przyjaciela.
Innym wytłumaczeniem może być mój swego rodzaju sentyment do Jorge. Uwielbiam go za rolę w
"High School Musical El Desafio". :)

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

mój też, jest taki słodki :* nie może go nie być ;)

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

A mam też takie pytanie ... macie może jakiekolwiek możliwe informacje (tylko takie najbardziej pewne) o drugim sezonie ??

Ana94

Gdzieś czytałam, że niby ma zacząć się na początku maja a gdzieś indziej że już 15 marca

ocenił(a) serial na 10
malaikat

ciekawe kiedy będzie w Polsce...

ocenił(a) serial na 6
malaikat

O to fajnie ... :) Może przynajmniej po hiszpańsku coś obejrzymy ... heheh :) :)

ocenił(a) serial na 10
Ana94

no, po hiszpańsku też można :) ja najpierw skończe pierwszy sezon po polsku :) na razie powstrzymuje sie od oglądania odcinków do przodu... no dobra tylko o kilka wyprzedzam Disney Channel ;) ale wole oglądać po jednym codziennie żeby potem sie nie nudzić :)

xxx_41

ja tak samo, jeszcze czytałam że Bridgit Mendler będzie w V2 i podobno będzie 3 sezon

ocenił(a) serial na 6
xxx_41

który odcinek dzisiaj był na DC? :>

Enterraz

9 odcinek

ocenił(a) serial na 9
Ana94

A może oglądałaś cały pierwszy gdzieś bo poszukuje miejsca takiego gdzie mogłabym obejrzeć :) ?

ocenił(a) serial na 6
miachar

to t e l e n o w e la. Bd z tomciem

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

To Bridgit będzie to jest pewne na 100% mają już nagrany z nią odcinek, bo oglądałam zdjęcia.

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

Jaaa ... jakich ja się tu rzeczy dowiaduje ... heh ... Widze że popularność serialu rośnie w siłe ... niedługo nawet sam Johny Deep sie pojawi ... hahah :P ;] ... No ale cieszmy się cieszmy, i módlmy się o jak najwiecej sezonów i by producenci nie potraktowali nas tak jak fanów "El Barco" ... :/
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Ana94

no właśnie, jak dla mnie może być i 5 serii (chociaż chyba nikt nie miałby tylu pomysłów :D) ten serial jest świetny i niejedno może się w nim zdarzyć ;) niech producentów nie opuszcza wena, a aktorów chęć występowania w Violetcie!

xxx_41

A jak (podobno jeśli nie będzie go w 2 sezonie) Tomas wróci w 3 a Viola będzie z kimś i nie wiem co dalej wymyślić :)

ocenił(a) serial na 10
miachar

Raczej Leon

ocenił(a) serial na 10
miachar

Tomas to słodziak i Violetta powinna wybrać go

ocenił(a) serial na 6
Adunia10

Jestem tego samego zdania :) :)

miachar

ja osobiście wolę leona. wszystkie moje koleżanki zachwycają sie tomasem a ja tak na prawde nic w nim nie widzę :/. sorki jeśli kogoś obraziłam ale to moja opinia ;). z tego co wiem to vilu pod koniec 1 serii będzie z leonem.

ocenił(a) serial na 6
lofffu

Vilu pod koniec pierwszego sezonu nie wybierze ani Tomasa, ani Leona. Ten wątek został specialnie zawieszony :) :) :)

Ana94

Taa jakby wybrała już w 1 sezonie to pewnie mało kto czekałby na 2 a tak buduje się napięcie

ocenił(a) serial na 10
malaikat

właśnie! gdyby już wszystko rozstrzygneło się w pierwszym sezonie to drugi byłby niesamowicie nudny i chyba nikt nie miałby na tyle weny żeby zrobić z tego coś ciekawego ;)

xxx_41

racja sorki pomyliło mi sie. Na moje też racja gdyby wybrała to drugi sezon byłby bez emocji i tego napięcia. :D

ocenił(a) serial na 8
lofffu

Nikt się nie obrazi za to, że wyraziłaś swoje zdanie. Po to jest ten temat, żeby pokazać siebie i co się myśli.
Żadnych schematów.
Cieszę się, że wszystkie prowadzicie dobrą konwersację, bez żadnych wyzwisk czy obelg :)

miachar

Już ktoś to napisał, ale niestety... To jest argentyńska telenowela :(
Pewnie będzie z Tomasem. Ech....
Chociaż fajnie by było jakby to wszystko była zmyłka i Violetta byłaby z Leonem <3
Osobiście jakoś ie lubię Tomasa, uważam że jest dwulicowy... Okłamuje wszystkie dziewczyny...
A Leon jak się stara to tak naprawdę <3
Zresztą uważam, że Jorge jest dużo przystojniejszy. I mam nadzieję, że będzie miał w przyszłości więcej filmów <3
Błagam, nie hejtujcie mnie :D

Clar_C

Chociaż przez jakiś czas na 100% będzie z Leonem <3
Kto wie, może jak producenci zobaczą, że widzą się to podoba to tak zostanie?

ocenił(a) serial na 8
Clar_C

Nikt Cię hejtować nie będzie, to jest dyskusja na poziomie ;)

A widziałaś może "Viva High School Musical: Pojedynek"? Jorge tam gra, uwielbiam go za tą rolę :D

miachar

Niestety nigdzie nie mogę znaleźć : / Kiedyś dawno widziałam.Ale dawno i chętnie bym zobaczyła jeszcze raz. Wiesz może gdzie mogę obejrzeć online?

ocenił(a) serial na 8
Clar_C

Proszę, oto część pierwsza: http://www.youtube.com/watch?v=J0R-Z4P0z-I
Kolejne na pasku po prawej.

Życzę miłego oglądania ;)

miachar

Dzięki.
Btw. Z tych spoilerów co czytałam to będą razem, pokłócą się i nie wiem co dalej :D

miachar

Czytałam, ze 2 sezon ma się zacząć w marcu, 18 czy tam 21. Oby. Tomasa nie będzie w 2 sezonie, ma być w 5 na 80 odcinkach.
Vilu będzie z Leonem, ale Tomas będzie chciał ją pocałować i nagra to koleś od Reality Show i wrzuci do netu. Leon z nią niby zerwie, ale w kolejnych odcinkach trzymają się za ręce, przytulają, nie rozumiem.. ;d w 75 Vilu wyznaje miłość Leonowi, ale on się takk jakby boi się jej powiedzieć to samo i ją odrzuca. Później tak jakby zabija się z Tomasem o nią, śpiewają pod jej oknem, itd. Ale Vilu na żadnego się nie zdecyduje na ten sezon już. :) Więc dowiemy się niedługo. ;p

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

troche to pomieszane, bo to o Leonie i Vilu i reality show, jest z 1 sezonu :)
a pierwsza informacja jest odnośnie 2 sezonu :)
a to o oknie... to widziałam urywek odcinka na yt :) boskie to było, nie mogę się doczekać następnych odcinków w Polsce :)

xxx_41

Wgl, kiedy wrócą nowe odcinki (dokłądna data?)

ocenił(a) serial na 3
Clar_C

PREMIERA 2 SEZONU VIOLETTY 29 KWIETNIA W ARGENTYNIE

Sissi_Annie_Romy

Nie o to mi chodzi. Bo tak normalnie odcinki leciały na Dch w normalne dni o 16 i 19 . A teraz lecą stare... A to jeszcze nie był koniec sezony. Wiec chodzi mi kiedy będzie chyba 22 odc na Dch

ocenił(a) serial na 3
Clar_C

15 kwietnia nowe w Polsce :P

Clar_C

Tu macie z WIkipedii informacje od Espinosie
Año Título Personaje Notas
2009 Física o Química Pablo Calleja Temporada 3-4
2010 La Pola Joven Alejo Sabaraín Protagonista
2010 Clara, no es nombre de mujer Elías Debut en cine
2011 El secreto de Puente Viejo Ramiro Castañeda 179 capítulos
2012 Violetta Tomás Heredia Protagonista (Primera temporada)
2013 Altrimenti Ci Arrabbiamo Él mismo Participante

miachar

Leoś :** on jest taki słodki :** jest miły i ma piękny uśmiech jest mega przystojny i romantyczny :*
Jeżeli też tak uważacie to zapraszam na mojego FanPage na facebooku o Leonettcie <33 -----> https://www.facebook.com/pages/Jaram-si%C4%99-Leonett%C4%85-jak-reksio-szynk%C4% 85-3/572558872800718?ref=hl