...nam nazwisko Francesci w 73 odcinku, nie mogłam go przepisać, bo w tle leci mi Ojciec
Mateusz i dlatego dziewczyny z Argentyny napisały mi, że to Cauviglia, tak więc jak już kiedyś
mówiłam Enterraz - Resto jest nieprawidłowe.
Tłumaczyłam kiedyś, że nie było podane konkretnie jak ma na nazwisko Francesca, ale wszyscy twierdzili, że Resto.
Mi się też wydawało, że to trochę naciągane, bo przecież i w Polsce nazywają knajpki "Resto-bar", w skrócie od "Restauracja-bar", chyba ;)
Francesca śpiewała Nel Mio Mondo, podszedł do nich ten koleś co się nimi zajmuje w Hiszpanii i zapytał jak się ona nazywa, a Leon opowiedział, że nazywa się Francesca (i tu było coś, czego nie mogłam zidentyfikować, a napisałam do dziewczyny z Argentyny i wysłała mi to nazwisko).
Oglądam teraz 73 odcinek, bo go wcześniej nie widziałam i wydaje mi się, że ta dziewczyna mnie oszukała i on wcale nie mówi czegoś takiego ;x
O... Francesca dostała kwiaty od Marco, Antonio powiedział, że są ładne i też, że Umix chce by u nich śpiewała. No wreszcie doceniają Fran. Jeszcze 10 minut i 74 odcinek.
Mi się wydawało, że powiedział jej drugie imię - jakaś Alesandra czy coś, więc zapytałam się dziewczyny z Argentyny, a ona mi takie nazwisko to myślę, że coś wie. ~M.