PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Leon zdradził...

ocenił(a) serial na 10

...nam nazwisko Francesci w 73 odcinku, nie mogłam go przepisać, bo w tle leci mi Ojciec
Mateusz i dlatego dziewczyny z Argentyny napisały mi, że to Cauviglia, tak więc jak już kiedyś
mówiłam Enterraz - Resto jest nieprawidłowe.

MagdaJulka

:o tyle czasu w kłamstwie ;_; xd

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Tłumaczyłam kiedyś, że nie było podane konkretnie jak ma na nazwisko Francesca, ale wszyscy twierdzili, że Resto.

MagdaJulka

Też nie byłam do końca przekonana do tego nazwiska, ale w końcu mamy coś pewnego :)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Mi się też wydawało, że to trochę naciągane, bo przecież i w Polsce nazywają knajpki "Resto-bar", w skrócie od "Restauracja-bar", chyba ;)

MagdaJulka

Oń fajnie :-) A w jaki sposób powiedział ?

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Francesca śpiewała Nel Mio Mondo, podszedł do nich ten koleś co się nimi zajmuje w Hiszpanii i zapytał jak się ona nazywa, a Leon opowiedział, że nazywa się Francesca (i tu było coś, czego nie mogłam zidentyfikować, a napisałam do dziewczyny z Argentyny i wysłała mi to nazwisko).

MagdaJulka

Dzięki wielkie c:

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Nie ma za co ;)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Oglądam teraz 73 odcinek, bo go wcześniej nie widziałam i wydaje mi się, że ta dziewczyna mnie oszukała i on wcale nie mówi czegoś takiego ;x

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

O... Francesca dostała kwiaty od Marco, Antonio powiedział, że są ładne i też, że Umix chce by u nich śpiewała. No wreszcie doceniają Fran. Jeszcze 10 minut i 74 odcinek.

MagdaJulka

ooo fajnie <3 wybaczyła mu / ;(

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

No przecież dawno temu wybaczyła, ale nie chce z nim być.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A to nie chodziło o jej drugie imie?

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Mi się wydawało, że powiedział jej drugie imię - jakaś Alesandra czy coś, więc zapytałam się dziewczyny z Argentyny, a ona mi takie nazwisko to myślę, że coś wie. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja skojarzyłam to "drugię imię" jako jakąś przenośnię co do wcześniejszego śpiewu Fran. Potem jeszcze Leon dostałą kuksańca ;)