Czy ktoś z was może wie czy w 2 sezonie Angie i German będą razem. Proszę o odpowiedz-z góry
dziękuję :)
nie wiadomo bo German jest z Esmeraldą i zamierzają wziąć ślub ale może coś się między nimi zmieni :)
Ten to szybki jest, w pierwszym sezonie ślub z Jade, w drugimj uż z Esmeraldą, Angie musi poczekać do trzeciego :P
Często powtarzam sobie "tak. będą razem.", ale powoli zaczynam wątpić w prawdziwość tych słów. Na świecie jest wiele fanów Pabalngie i Geraldy. Ja się do nich nie zaliczam i ciągle marzę, że pewnego dnia German przejrzy na oczy i powie "Angie. Kocham Cię. Jesteś całym moim światem. Przepraszam Cię za wszystko. *klęka* Wyjdziesz za mnie?" A ona odpowie "Zraniłeś mnie..." Ale po kolejnych 20 odcinkach fochów będą razem. ♥
Germangie por siempre. ♥
Luv Ya too. ;)
Ja po prostu nie znoszę Esmraldy. Nie mam pojęcia czemu, ale... jakoś tak. Zwyczajnie mnie wkurza.
A ja zgadzam się z panią Cecylią. Oglądałam ostatnio pocałunek Geraldy i dopiero po Espacio Personal i Algo se eciende się uspokoiłam :-)
oui, oui :-). widziałaś zdjęcia Alfredo nie z Violetty? :-) Nie do poznania :-)
Nie. ;o Trza bd zobaczyć. ^^
PS Jak piszesz "cecylia" to koniecznie z małej litery. :D
Ja nie mam na to siły. Po prostu odwracam się i walę głową w poduszką, krzycząc: "Germanie, ty idioto! To nie ta kobieta!"
Ja mam podobnie. Tylko ja (przyzwyczajona, że dre się "BAD BROMANCE" czyli homo parring) drę się "BAD ROMANCE!!!"
No wy chyba żartujecie...jak to German kręci z jakąś Esmeraldą? Po finale 1 sezonu liczyłam, że w końcu się doczekam Germangie :( 80 odcinków na to czekałam...będę płakać :(
To ja się za drugi sezon nie zabieram...jak się German z Angie zejdzie to napiszcie mi na PW (proszę) :)
Też mam nadzieję, że dzień, który obiecywał(!) nam German nadejdzie. Oni muszą być razem, no muszą. :D
Esmeralda to szkoda słów, nie znoszę tej podłej s*ki.
S*uka to mało powiedziane... Wiem jestem wredna :) A propo Germangie zostało już tylko 30 odc. żeby wszystko zmienic. Z jednej strony mało, ale w tym serialu wszystko przeważnie drametralnie się zmienia np. W pierwszym odcinku Geraman mówi do Angie, że ją kocha , a nagle później o niej zapomina. Dla mnie to dziwne, ale daje mi to też jakąś nadzieję na szcześliwy koniec :)
Mi ciągle przez głowę przewija się jedno. W którymś odcinku German powiedział do Angie coś w stylu "nie można tak po prostu przestać kogoś kochać" ja w tym widzę delikatną aluzję. Może on też coś do niej czuje tylko myśli, że Enszi jest na tyle inteligentna żeby to zrozumieć i nie mówi wprost? XD
Dokładnie. Mam tak samo. Oni muszą być razem, bo... nwm. Już kiedyś mówiłam, że jadę do Argentyny (chyba...) i się drę na reżysera, aż zmieni fabułę. :D Zebrałam jeszcze parę osób do pomocy. ^^
Dołączam się w takim razie! :D
Tak, to na pewno aluzja. :D
Myślę, że będą razem, ale ostatnio sama nie... no zaczynam powątpiewać. Pangie, Geralda... No i zostało im tylko 30 odcinków a NIC się nie dzieje. W dodatku Jeremias i Jackie?! :o
Bosko! ♥ ^^
Ja wiem. pani_cecylia żona Sherlocka Holmesa. :D Trochę mnie nauczył. ;p
Też zaczynam mieć wątpliwości. Widzę coraz czarniejsze scenariusze. Mam wrażenie, że Viola skończy się parringami:
a) Jackie + Beto
b) Angie + PAblo
c) German + Esmeralda.
No właśnie! WTF? Jeremiah i Jackie?! Pogrzało ich?!
No własnie. Boję się. No ale 11 października wszystko będzie już jasne (finał sezonu).
Mam nadzieję, że nic między nimi nie będzie.
A w ogóle zastanawiam się, czy i kiedy Angie i Vilu poznają prawdziwą tożsamość Jeremiasa.
11 października to fchuj dużo czasu. Pewnie jeśli 'coś' bd to dowiemy się o tym wcześniej....
Ja też...
Mają poznać, ale czy tak się stanie to wyjdzie w praniu.
No może jakoś pod koniec września, tj. około 70 odcinka coś się zdarzy. :D
Ale że od razu nie zauważyły, chociażby po głosie. Violka ojca własnego nie poznała, jaa. Za bardzo w Leonka zapatrzona. :P
hahahhahahhhhaa. :D jebłam. :D Podobno Angie się dowie w jutrzejszym odcinku. Ma być tak, że zobaczy, jak gdzieś tam wchodzi Germi i wychodzi Jeremi. :d
Tak, widziałam zwiastunik zapowiedź no wiesz to na końcu odcinka. :)
Mam nadzieję, że się dowie w końcu -,-
wiem, wiem. :D też widziałam. ♥
ja też. no bicz plz. chyba aż taką idiotką nie jest. ;o
Co do tych pairingów, to na dzień dzisiejszy wszystko prowadzi do tych 3 zakończeń ;>
A chciałabyś, żeby te osoby z kim były? ;) German + Angie...? Pablo i Jackie? ;>
No, scenarzyści niestety nie są aż tak pomysłowi i oryginalni, żeby połączyć Pabla z Jade ;/
Oj tak, nie sądzę, żeby połączyli Pabla z Jade. A szkoda.
Dla mnie mogłoby być tak: Angie ♥ German, Pablo + Jade, Jackie + Gregorio (:D) Matias + esmeralda, nie zapominajmy o Leomasie :D