PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Marco i Diego

ocenił(a) serial na 8

Mógłby mi ktoś coś więcej o nich powiedzieć? :D Tzn kiedy dojdą, na początku drugiego sezonu? I
jak to się stanie, że jeden z nich będzie z Fran, przejdzie jej miłość do cudownego Tomiego? XD A
Diego będzie z Vilu czy jak? I czemu German i Angie nie będą razem?

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Zaraz na początku. Diego i Fran mają takie same walizki i jak Fran się tuli z Violą to Diego je myli i zabiera Francesci.
Jej miłość do Tomiego przeszła chyba pomiędzy, a Fran się Marco spodobała w Umixie jak była i ją wyciągnął w 2 odcinku do śpiewania Junto a ti w klubie karaoke <3
Diego ma złowieszczy plan z Ludmiłą i udaje, że mu się Violka podoba, w 20 odcinku całuje ją, León to widzi koniec wielkiej miłości, a Violka z Diego jest od... 39? O ile się nie mylę.
Nie będą razem, bo... Tak jakoś :D Pojawi się Esmeralda, która będzie się zachowywała, jak Maria (Jade przekaże jej wskazówki z pamiętnika mamy Violetty) to się Germanuś zakocha :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Aa no chyba że tak :D Czyli Jade i Matias nie znikną z życia Germana? :D A Diego będzie z Vilu przez plan, czy kolejny się w niej zakocha? xD I Cami nie będzie z Broduay'em (czy jak to się tam pisze)? :D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Nie znikną ;D Teraz (48 odcinek) Jade mówi, że kocha Germusia :D Dieguś jest z nią niby przez plan, ale chyba zaczyna się łamać. Cami nie jest z panem B. vel Brodueyem, była nawet z ... z... no dobra, całowała się z Maxim (nawet nie wiesz, jak mi to ciężko napisać) ale na szczęście doszli do wniosku, że "nie zaiskrzyło" ;)
Coś jeszcze chcesz wiedzieć? :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Widziałam filmik jak się całowali, dobrze, że nie zaiskrzyło xd To jeszcze tylko zapytam, co z Ludmiłą i jej big love do Tomiego, będą razem czy ją oleje? xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Tomiego nie ma w 2 sezonie... :D Ludmiła ma teraz bigger love do Federico :D
http://www.youtube.com/watch?v=PWrouFOsxkA

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Oo, to super, dziękuję za odpowiedzi :) Pasują do siebie, Federico o niebo lepszy niż Tomi xd

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

de nada, wiem, że są cudowni :D Jak Ludmi się zachowuje to po prostu nie mogę :D

KeThA

much much bigger love ;p
a co do pytania najwazniejsze co powinno sie wiedziec o Marco, to, to że jest przesłodki :D <3

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Czyli będzie pasował do Fran :D

LadyRedCoat

tak bo to w koncu chlopak na jakiego zasłuzyła Fran :D
jeden z nielicznych którym nie podobala się Viola, no i po prostu był przekochany jak sie starał o Fran :D

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Nie podoba mu się Viola? :D Szok normalnie, myślałam że już każdy nowy chłopak w 'Violettcie' będzie wzdychał tylko do niej xD

LadyRedCoat

no wlasnie nie! i tym miedzy innym zdobył moje serce :D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Hahaha :D W sumie nie podobała się też... E... No... Z nowych... Dobra, tylko Marco :D
A tak poza tym to Maxiemu i Andresowi

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Anresowi nie? :D Bo nie pamiętam już początków serialu, o ile dobrze kojarzę to chyba Braco też się podobała :D Nie przeczę, jest ładna ale Fran i Naty ładniejsze moim zdaniem :D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Noo i ogólnie styl Naty mi się bardziej podoba. Duużo bardziej...
Braco za nią latał cały sezon, a później go nie ma, a Andresowi się nie podobała, bo w sumie jego kumpel za nią latał :)

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Viola jest taka trochę zbyt cukierkowa, nigdy w życiu chyba jej w spodniach nie widziałam xD

LadyRedCoat

czekaj d 2 sezonu, dalej bedzie słodziutka jak landrynka ale bedzie miala czasem spodnie :D ;p

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Nie wiem nawet czy jestem w stanie sobie to wyobrazić :D

LadyRedCoat

według mnie dobrze wyglada bo nie ma az tak patykowatych nóg wtedy ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

w tych spodniach wygląda dokładnie tak samo cukierkowato :D nie wiem, jak oni to robią!
Ja nosząc jasno miętowe rurki wyglądam... całkowicie inaczej! Ona chyba i w czarnych trampkach z czaszkami i czarnej bluzce z czaszkami i krwistoczerwonymi spodniami wyglądała, jak cukiereczek!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Pewnie tak, chociaż do niej to pasuje, nie wyobrażam sobie Violki ubranej tak jak np. Naty xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Naty ma zajebiaszczy styl <3 (bo ma taki, jak ja :D)

LadyRedCoat

tak ubranej jak Naty to ja tez nie xd
wgl Viola w krótkich spodenkach to by bylo straszne :o jej nogi takie patyki

KeThA

duzo tez daje make up, ona zawsze ma taki słodziutki ze juz nie wane co bedzie na sobie miala i tak bedzie taka przesłodzona ;d

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Weź, z tymi krótkimi spodenkami pojechałaś :D Raz miała (odcinek bodajże 9, jak śpiewali Juntos somos mas) i wtedy jeszcze nie były AŻ tak krótkie spodenki... Nie chcę jej zobaczyć w szortach :D

KeThA

no no wlasnie o takich szortach myslalam, ale nie chce sobie tego wyobrazac xd

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Haha, no na szczęście na ogół nosi spódnice xd Make up chyba tu największą rolę odgrywa, ta różowa szminka... :D

LadyRedCoat

i tyle tego różu na policzkach ;o

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Jeszcze w drugim sezonie jak jej te blond pasemka dorobili... ;/ W prostych, naturalnych włosach chyba najlepiej wyglądała :D

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

W sumie to jest normalny fryz Tini... Ale mi też nie przypadło to zbyt do gustu :D

KeThA

on ma w sumie takie bardziej ombre, a nie pasemka, ja ją lubie w sumie w tych wlosach co ma teraz zwłaszcz jak są pokrecone :D

ocenił(a) serial na 8
karolina199

O, dokładnie, ombre, pomyliło mi się :D Jak dla mnie to ona za bardzo robi z siebie taką 'starą maleńką', np tu: http://www.mundotkm.com/fotos/2013/06/Martina-Stoessel21.jpg
Niezbyt ciekawie to wygląda ;/

LadyRedCoat

wydaje mi sie przez tą szminke, nie kazdemu pasuje taki ciemny bordowy

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie przeraża to, że jest w moim wieku. Nie wiem, czemu, ale jakoś tak :D

KeThA

mnie przeraza ze jest młodsza, a jakbym przy niej stanęła to pewnie wyglądałoby na odwrót ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Poza tym przeraża mnie, że jesteśmy jednego wzrostu, ale ważę... troszkę... więcej niż ona :D

KeThA

tu nie ma co przerazac sie, od takiego chudzielca nie ciezko wiecej wazyc ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie ogólnie wszystko przeraża co z nią związne :D Albo zdjęcie jej nóg w jakichś legginsach i se tak usiadła, że doszłąm do wniosku, że mam łydki grubsze niż jej uda! (może przesadzam, no ale prooszę!)

KeThA

w moim przypadku bym sie nie zdziwila ;d

KeThA

A mnie przeraża,że mam 12 lat i jestem od niej wyższa

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

A mi się na przykład nie podobała w takich całkiem prostych, jakie miała przez kilka ostatnich odcinków pierwszej serii. Ładniej jej w trochę pokręconych, ale ciemnych, te ombre też mi się nie podobają. W kucyku jej nawet ładnie ;)