Mógłby mi ktoś coś więcej o nich powiedzieć? :D Tzn kiedy dojdą, na początku drugiego sezonu? I
jak to się stanie, że jeden z nich będzie z Fran, przejdzie jej miłość do cudownego Tomiego? XD A
Diego będzie z Vilu czy jak? I czemu German i Angie nie będą razem?
Zaraz na początku. Diego i Fran mają takie same walizki i jak Fran się tuli z Violą to Diego je myli i zabiera Francesci.
Jej miłość do Tomiego przeszła chyba pomiędzy, a Fran się Marco spodobała w Umixie jak była i ją wyciągnął w 2 odcinku do śpiewania Junto a ti w klubie karaoke <3
Diego ma złowieszczy plan z Ludmiłą i udaje, że mu się Violka podoba, w 20 odcinku całuje ją, León to widzi koniec wielkiej miłości, a Violka z Diego jest od... 39? O ile się nie mylę.
Nie będą razem, bo... Tak jakoś :D Pojawi się Esmeralda, która będzie się zachowywała, jak Maria (Jade przekaże jej wskazówki z pamiętnika mamy Violetty) to się Germanuś zakocha :)
Aa no chyba że tak :D Czyli Jade i Matias nie znikną z życia Germana? :D A Diego będzie z Vilu przez plan, czy kolejny się w niej zakocha? xD I Cami nie będzie z Broduay'em (czy jak to się tam pisze)? :D
Nie znikną ;D Teraz (48 odcinek) Jade mówi, że kocha Germusia :D Dieguś jest z nią niby przez plan, ale chyba zaczyna się łamać. Cami nie jest z panem B. vel Brodueyem, była nawet z ... z... no dobra, całowała się z Maxim (nawet nie wiesz, jak mi to ciężko napisać) ale na szczęście doszli do wniosku, że "nie zaiskrzyło" ;)
Coś jeszcze chcesz wiedzieć? :)
Widziałam filmik jak się całowali, dobrze, że nie zaiskrzyło xd To jeszcze tylko zapytam, co z Ludmiłą i jej big love do Tomiego, będą razem czy ją oleje? xD
Tomiego nie ma w 2 sezonie... :D Ludmiła ma teraz bigger love do Federico :D
http://www.youtube.com/watch?v=PWrouFOsxkA
Oo, to super, dziękuję za odpowiedzi :) Pasują do siebie, Federico o niebo lepszy niż Tomi xd
de nada, wiem, że są cudowni :D Jak Ludmi się zachowuje to po prostu nie mogę :D
much much bigger love ;p
a co do pytania najwazniejsze co powinno sie wiedziec o Marco, to, to że jest przesłodki :D <3
tak bo to w koncu chlopak na jakiego zasłuzyła Fran :D
jeden z nielicznych którym nie podobala się Viola, no i po prostu był przekochany jak sie starał o Fran :D
Nie podoba mu się Viola? :D Szok normalnie, myślałam że już każdy nowy chłopak w 'Violettcie' będzie wzdychał tylko do niej xD
Hahaha :D W sumie nie podobała się też... E... No... Z nowych... Dobra, tylko Marco :D
A tak poza tym to Maxiemu i Andresowi
Anresowi nie? :D Bo nie pamiętam już początków serialu, o ile dobrze kojarzę to chyba Braco też się podobała :D Nie przeczę, jest ładna ale Fran i Naty ładniejsze moim zdaniem :D
Noo i ogólnie styl Naty mi się bardziej podoba. Duużo bardziej...
Braco za nią latał cały sezon, a później go nie ma, a Andresowi się nie podobała, bo w sumie jego kumpel za nią latał :)
Viola jest taka trochę zbyt cukierkowa, nigdy w życiu chyba jej w spodniach nie widziałam xD
w tych spodniach wygląda dokładnie tak samo cukierkowato :D nie wiem, jak oni to robią!
Ja nosząc jasno miętowe rurki wyglądam... całkowicie inaczej! Ona chyba i w czarnych trampkach z czaszkami i czarnej bluzce z czaszkami i krwistoczerwonymi spodniami wyglądała, jak cukiereczek!
Pewnie tak, chociaż do niej to pasuje, nie wyobrażam sobie Violki ubranej tak jak np. Naty xD
tak ubranej jak Naty to ja tez nie xd
wgl Viola w krótkich spodenkach to by bylo straszne :o jej nogi takie patyki
duzo tez daje make up, ona zawsze ma taki słodziutki ze juz nie wane co bedzie na sobie miala i tak bedzie taka przesłodzona ;d
Weź, z tymi krótkimi spodenkami pojechałaś :D Raz miała (odcinek bodajże 9, jak śpiewali Juntos somos mas) i wtedy jeszcze nie były AŻ tak krótkie spodenki... Nie chcę jej zobaczyć w szortach :D
Haha, no na szczęście na ogół nosi spódnice xd Make up chyba tu największą rolę odgrywa, ta różowa szminka... :D
Jeszcze w drugim sezonie jak jej te blond pasemka dorobili... ;/ W prostych, naturalnych włosach chyba najlepiej wyglądała :D
W sumie to jest normalny fryz Tini... Ale mi też nie przypadło to zbyt do gustu :D
on ma w sumie takie bardziej ombre, a nie pasemka, ja ją lubie w sumie w tych wlosach co ma teraz zwłaszcz jak są pokrecone :D
O, dokładnie, ombre, pomyliło mi się :D Jak dla mnie to ona za bardzo robi z siebie taką 'starą maleńką', np tu: http://www.mundotkm.com/fotos/2013/06/Martina-Stoessel21.jpg
Niezbyt ciekawie to wygląda ;/
Poza tym przeraża mnie, że jesteśmy jednego wzrostu, ale ważę... troszkę... więcej niż ona :D
Mnie ogólnie wszystko przeraża co z nią związne :D Albo zdjęcie jej nóg w jakichś legginsach i se tak usiadła, że doszłąm do wniosku, że mam łydki grubsze niż jej uda! (może przesadzam, no ale prooszę!)