PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Martina

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli juz był taki temat to Sorry. Dlaczego denerwuje was ona lub czemu ją nie lubicie.

ocenił(a) serial na 9
sara637

Mnie osobiście wkurzają te jej dzióbki :) I może za dużo makijażu, ale zlewam ... ;p

ocenił(a) serial na 3
sara637

Skrzywienie związane z postacią przez nią graną - to pierwsze.
2. Doprowadzają mnie do szału jej słit dziubki.
3. Wkurza mnie jej głos.
Ogólnie za nią nie przepadam :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Aaa! I jeszcze udawanie mega dorosłej.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie udaje wielce dorosłą a zachowuje się jak dziecko. ;-/

ocenił(a) serial na 3
sara637

i tym mnie najbardziej irytuje chyba w sumie xD Ja przynajmniej nie udaję ;P

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Nie będę pisać tego samego tylko podpiszę się pod tym ;d

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

my zawsze się dogadamy xD

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Jasna sprawa ;d

sara637

Lubię ją za to, że nie jest taką pustą gwiazdeczką, tylko naprawdę mądra, miła, utalentowana dziewczyna. Rozwija się w niesamowitym tempie. No, czasem urodą nie grzeszy, ale to zależy od makijażu i fryzury. I ślicznie zaśpiewała Limbre soj <3

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Tam chyba nie ma "m" w środku, ale co ja tam wiem.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

LIBRE SOY!!!!!! SKOŃCZ Z TYM M w środku!

KeThA

Miałem już napisać libre, ale przypomniała mi się twoja wcześniejsza reakcja i napisałem limbre ^^

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

jasne, jasne. Po prostu nie umiesz napisać poprawnie:P

KeThA

Nie umiem ; http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Libre+soy-+klip+xd, 2327606#post_11027465 ;p

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

gratuluję! raz się udało!

KeThA

Nie, poprzeglądaj tematy moje, z 7 ich jest. Max w 2 się pomyliłem xd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Demi zaśpiewała to lepiej niz Martina nie wiem czym on tak się jara.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Muszę się zgodzić. :P W sumie w czym by Martinka nie zagrała i tak zawsze dla świata będzie Violetcią. ;p

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie będę płakała jeżeli jej kariera na Violetcie się skończy.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale zawsze będzie kojarzona z Violettą. Tak samo Cyrus z Hannah Montana, a Radcliffe - zawsze będzie Potterem.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

no dokładnie :)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Zgadzam się

ocenił(a) serial na 3
sara637

Demi cudownie to wykonała, nie da się ukryć <3

KeThA

Ale Tini lepiej <3 Tak energicznie, a Demi miejscami zmaula <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Wiesz jak mnie doprowadzić do furii, nie da się ukryć!

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Muszę się zgodzić. :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ogólnie Demi ma świetną skalę głosu i ładną barwę. :P Natomiast barwa głosu Martiny zostawia trochę do życzenia. No ale, jak dorosłej barwy można wymagać od 16-latki. Cóż, może z wiekiem głos jej wydorośleje. Bo skala bez zarzutów.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Jak już wyżej napisane: dzióbki na zdjęciach, mocny makijaż. I także te dziwne buty na mega wysokich platformach. Nie pomyślałabym o tym wcześniej, ale KeThA ma rację - głosik irytujący. Za to jej włoski dubbing jest mega. :D
Ogólnie jakby nie patrzeć utożsamiam Martinę z mega irytującą postacią Violetty. :P

Skailes

Włoski? :D Dziecinny xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Co ty chcesz boski on jest. Jak mały chłopiec. :D Nie no, nie wiem. http://www.youtube.com/watch?v=AEYOVfTAtvU
Uwielbiam włoskie gadanie. A jej głosik szczególnie mi się podoba. Chociaż dubbing Angie też jest dosyć. :D

Skailes

Nie, jak dziewczynka mała ;D
Mi się podoba dubbing Esme włoski, Carli niezbyt ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

O tak, to też. O wiele bardziej pasuje do postaci esmeraldy niż głos Carli. Taki z lekka jędzowaty. :D

Skailes

A Ciebie się jeszcze nie pytałem- Co sądzisz o LiMbre soy by Tini? ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Aż dziwne, że jeszcze mnie nie spytałeś o to. Czekaj, posłucham. XDDD

Skailes

https://www.youtube.com/watch?v=5IgdAoGRFgc

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie no. Może być. W sumie śpiewa to jak nie ona. Nie wyłapałam tej irytującej mnie w jej barwie nutki. Podoba mi się. :D Ogólnie piosenka sympatyczna. Ew. pod koniec trochę jej głosik zdziecinniał. No ale ogólnie okej. :D

Skailes

Piosenka przepiękna i cudowne wykonanie <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

W porównaniu do Demi Lovato - Martina nieco energetyczniej to zaśpiewała, ale bardziej podoba mi się barwa głosu Lovato. Jest taki doroślejszy. Chociaż w sumie to takiej bajki pasuje głosik Martiny. Powiem tak - obie ładne zaśpiewały, w swoich językach. Dobrze, że Martina nie musiała zmuszać się do angielskiego. :P

Skailes

Tini ładnie śpiewa po angielsku. In my own world zaśpiewała lepiej niż en mi mundo ;D Ale nie tą przymuloną wersję z serialu, tylko tą w angielskiej czołówce; 3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

No może i tak. Ale dobija mnie jak ci z Violki po angielsku śpiewają. Szczególnie jak się tak starają strasznie dokładnie wymawiać. To jest idealny przykład. http://www.youtube.com/watch?v=ZCizHsnDOEQ Po prostu za bardzo się stara jak dla mnie.
Albo Clara prowadziła z 2 lata temu wywiad z frontmanem Trainu też właśnie po angielsku i wszystko cacy, tylko "end de last KŁESTION is..." Ludzie, kłeszczyn. No ale dobra. Czepiam się. :D

Ogólnie wolę po prostu jak śpiewają w swoim języku. :P

Skailes

Cami ładnie spiewa po angielsku ;d

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Śpiewała bodaj "Ser mejor", nie? Tak, tak. Nie no w porządku, ale słychać, że angielski nie jest "jej" językiem.
http://www.youtube.com/watch?v=GL1wv6i-f3A

Ale czego by nie zrobili i tak będzie słychać, że to śpiewa mówiący(a) od urodzenia po angielsku.

Skailes

Kiedy pasuje Ci iść na frozen ?;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie wiem, w jakąś sobotę/niedzielę. Żeby nie było zbyt oblężone, bo nie chcę na schody. :D

Skailes

To nie Violka, by na schody xd A tak serio, to ostatnio mi się nie chciało tak nóg zginać w kinie na fotelu, więc położyłem się na schodach :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Hahahah. :D Nie no, mówię - zobaczymy. Jeśli chodzi o transport to nie będzie problemu, tatę poproszę, raczej się zgodzi. Do obi sobie pójdzie albo może lekcje będzie miał. Czekaj od 29 grają? Jaki to jest dzień? W dzień premiery nie ma co iść, bo tłumy będą.

Skailes

Piątek chyba. Ja idę 30 albo 1 grudnia, albo nie wiem kiedy :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

No tak. Gut. Może być. Zapytam taty później. Jeszcze jest czas. :D

Skailes

I tak, ser mejor śpiewała ;3

ocenił(a) serial na 9
Sebek7771

Włoski to piękny język :) Uwielbiam hiszpański zarówno jak włoski ;)