PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Martina

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli juz był taki temat to Sorry. Dlaczego denerwuje was ona lub czemu ją nie lubicie.

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja tak samo. :) Ale lubię jeszcze rosyjski i niemiecki polubiłam ostatnio. Nieco dalej za nimi angielski i francuski. :D Chciałabym w przyszłości znać te wszystkie 6 języków. :D Marzenia.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Niemieckiego to ja nie lubię ;) Głównie przez nauczycielkę która się nad nami znęca xD Ja uwielbiam hiszpański, włoski, angielski no i nawet francuski :)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

A widziałaś jej nowe zdjęcie jak była na basenie w tych dziwnych butach w spodniach co zakrywał jej pępek i w staniku.

sara637

Link? :P

ocenił(a) serial na 8
sara637

Widzę, że sporo osób za nią nie przepada. Mnie ona jest obojętna, chociaż czasami również mnie irytuje.
Nie będę jej oceniać, gdyż nie wiem o niej za wiele.

julia_555

Ale przyznaj, że ślicznie zaśpiewała liMbre soy <33

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Nie widziałam. xD

julia_555

http://www.youtube.com/watch?v=f4tGddRblok xd

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Może potem obejrzę, bo teraz mi się nie chce. ;)

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Specjalnie napisałeś to "M", prawda? :D

sara637

jej dzióbki, makijaż, ubrania... No po prostu jest denerwująca, inni z obsady mają o wiele lepsze głosy od niej a jest uważana za nie wiadomo kogo. Jest taka nienaturalna według mnie. Taki dzieciak, i z tego co zauważyłam to chyba większość obsady 'podobnie' myśli bo nie zadaje się tak bardzo z innymi.

matyldablaszczyk

przed i nie stawia się przecinka ;D
Jaki dzieciak? Koleguje się z obsadą i zachowuje się dojrzale jak na jej wiek, co się rzadko zdarza.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Sory no nie powiesz że 16 latka jest już dorosła. A większość ci powie tutaj że zachowuje się jak dziecko.

sara637

Bo większość tutaj jest negatywnie nastawiona na jej postać z serialu i dzióbki, co dla mnie jest chore. Zachowuje się dojrzale.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ty chcesz nas pouczać a jak ty się zachowujesz. Po pierwsze nie będziesz mi gadał jak się mam zachowywać a po 2 spójrz na siebie.

sara637

Wiem, ale mam postanowienie takie jak Cami- za wszelką cenę bronić swoich idoli ;3

ocenił(a) serial na 9
sara637

Wszyscy się tutaj kłócą o.O
Martina ma ładny głos, ale nie przyciąga uwagi tak jak Lodo, Alby, Mechi czy też Clary ;) Ale mimo to dziewczyna ma ogromną sławę i co z tego że tutaj są osoby co jej nie lubią czy nie "trawią"? Na świecie ma miliony fanów :) Jej dzióbki wkurzają, ale tak to nic do niej nie mam ;p Niech się rozwija, ma ciekawy głos ale jak mówiłam taki ... Przeciętny :)

ocenił(a) serial na 10
matyldablaszczyk

Jedynie co się zadaje to chyba z Diego i Meche. Bo np. z Jorge mało ją widzę. I zgadzam się z tym że inni z obsady mają lepszy głos. Mi najbardziej podoba się głos Lodo i Cande. Nie wiem czemu niektórzy ją tak wyróżniają chodzi mi o Martine.

sara637

Mnie ( chyba jako jedynej ) ona nie denerwuje,no może czasami, można nawet powiedzieć że ją trochę lubię:D Głos ma ładny, może nie jakiś wyjątkowy, ale ładny( choć niektorzy z obsady mają dużo lepszy), i według mnie ona jest ładna , tylko ma trochę za dużo makijażu, ale troszeczkę :D ~A

sara637

mnie też nie irytuje, lubię ją :D te dzióbki są trochę denerwujące, ale cóż :D i ma świetny głos, dla mnie jeden z najlepszych z tego serialu.

sara637

Ja tam ją lubie ;D