Jeżeli juz był taki temat to Sorry. Dlaczego denerwuje was ona lub czemu ją nie lubicie.
Ja tak samo. :) Ale lubię jeszcze rosyjski i niemiecki polubiłam ostatnio. Nieco dalej za nimi angielski i francuski. :D Chciałabym w przyszłości znać te wszystkie 6 języków. :D Marzenia.
Niemieckiego to ja nie lubię ;) Głównie przez nauczycielkę która się nad nami znęca xD Ja uwielbiam hiszpański, włoski, angielski no i nawet francuski :)
A widziałaś jej nowe zdjęcie jak była na basenie w tych dziwnych butach w spodniach co zakrywał jej pępek i w staniku.
Widzę, że sporo osób za nią nie przepada. Mnie ona jest obojętna, chociaż czasami również mnie irytuje.
Nie będę jej oceniać, gdyż nie wiem o niej za wiele.
jej dzióbki, makijaż, ubrania... No po prostu jest denerwująca, inni z obsady mają o wiele lepsze głosy od niej a jest uważana za nie wiadomo kogo. Jest taka nienaturalna według mnie. Taki dzieciak, i z tego co zauważyłam to chyba większość obsady 'podobnie' myśli bo nie zadaje się tak bardzo z innymi.
przed i nie stawia się przecinka ;D
Jaki dzieciak? Koleguje się z obsadą i zachowuje się dojrzale jak na jej wiek, co się rzadko zdarza.
Sory no nie powiesz że 16 latka jest już dorosła. A większość ci powie tutaj że zachowuje się jak dziecko.
Bo większość tutaj jest negatywnie nastawiona na jej postać z serialu i dzióbki, co dla mnie jest chore. Zachowuje się dojrzale.
Ty chcesz nas pouczać a jak ty się zachowujesz. Po pierwsze nie będziesz mi gadał jak się mam zachowywać a po 2 spójrz na siebie.
Wszyscy się tutaj kłócą o.O
Martina ma ładny głos, ale nie przyciąga uwagi tak jak Lodo, Alby, Mechi czy też Clary ;) Ale mimo to dziewczyna ma ogromną sławę i co z tego że tutaj są osoby co jej nie lubią czy nie "trawią"? Na świecie ma miliony fanów :) Jej dzióbki wkurzają, ale tak to nic do niej nie mam ;p Niech się rozwija, ma ciekawy głos ale jak mówiłam taki ... Przeciętny :)
Jedynie co się zadaje to chyba z Diego i Meche. Bo np. z Jorge mało ją widzę. I zgadzam się z tym że inni z obsady mają lepszy głos. Mi najbardziej podoba się głos Lodo i Cande. Nie wiem czemu niektórzy ją tak wyróżniają chodzi mi o Martine.
Mnie ( chyba jako jedynej ) ona nie denerwuje,no może czasami, można nawet powiedzieć że ją trochę lubię:D Głos ma ładny, może nie jakiś wyjątkowy, ale ładny( choć niektorzy z obsady mają dużo lepszy), i według mnie ona jest ładna , tylko ma trochę za dużo makijażu, ale troszeczkę :D ~A
mnie też nie irytuje, lubię ją :D te dzióbki są trochę denerwujące, ale cóż :D i ma świetny głos, dla mnie jeden z najlepszych z tego serialu.