Widzieliście zdjęcia z występu i filmik z wybiego na którym jest Martina.
Jakaś ty wszechwiedząca :o
Martina jest cudowna i nic tego nie zmieni, pogódź się z tym, a nie rzucasz w nią jadem nienawiści. Nie dziw się więc, iż chcę ją zobaczyć ;>
"Cudowna"!? Od kiedy? Mogę chociaż wiedzieć, czemu tak uważasz, bo ja nie mogę tego pojąć? Nie pogodzę się z tym, ponieważ prawdą to nie jest i mam do tego masę powodów. Współczuję.
A ty jesteś zwykłym chamem. Trochę szacunku, bo przeginasz. To wcale nie jest śmieszne.
Spokojnie Zuza, nie warto. Z nim naprawdę nie warto się kłócić, to nie ten poziom. On uważa, że jest wyjątkowy i że ma rację, a cała reszta jest głupia i zawsze się myli. Nawet nie ma z nim o czym dyskutować, bo on i tak wie lepiej.
Ja wiem, ale istnieje coś takiego jak szacunek do kobiet. W ogóle szacunek. Nie trzeba być nie wiadomo jak grzecznym, ale pewnych granic się nie przekracza. Ani Marysia, ani nikt inny nie zasługuje na takie słowa.
I dobrze, będę gburem. Jeśli tobie i panience Marysi nie sprawia problemu obrażanie Martiny, mi tym bardziej nie sprawia problemu obrażanie jej.
Przepraszam bardzo, w wolnym kraju mam pełne prawo oceniać wygląd, zachowanie, śpiew i grę aktorską Tinki, będącej osobą publiczną. Natomiast co innego mówić komuś takie rzeczy, jakimi ty obrzucasz Marysię. To jest niegrzeczne i chamskie, a jeśli tego nie rozumiesz, to znaczy że jeszcze nie dorosłeś do pewnego poziomu.
Uważaj, bo jeszcze ktoś udusi ciebie za te herezje. Nic nie sugeruję, tak tylko... Mówiłeś, że gdzie mieszkasz? ^^
Mogę wiedzieć co sądzisz o tym? Zdjęcie robione wczoraj w nocy, więc jakość nie zachwyca. Zrobiłabym inne, ale telefon mam rozładowany, a ładowarkę zostawiłam u babci.
http://instagram.com/p/ksVKRfOnW0/ Jakby co jest to tylko część rysunku.
Dziękuję <3
?Możliwe, że jutro wieczorem dodam Ruggero. Byłby wcześniej, ale postanowiłam wybrać jakieś inne zdjęcie.
Cudowne. Aż mnie zazdrość zżera, że nigdy nie będę umiała tak rysować. Świetnie sobie radzisz z cieniami, a oczy są niesamowite.
Dziękuje, to naprawdę wiele dla mnie znaczy i motywuje do dalszej pracy. Dzisaj biorę się za Ruggero. Nie wiem czy narysować to http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/6464_551466214899388_1195593130_n. jpg czy to https://pbs.twimg.com/media/BEnfr2nCcAAMRpY.jpg
Oba są piękne, ale ciężko się dziwić, w końcu to Rugg. :D Nie mam pojęcia, które ci będzie łatwiej.
Ale ty chyba nie widzisz żadnej różnicy. Co innego Tinka - osoba publiczna, a co innego Marysia - zwyczajna użytko-wniczka forum.
Ciekawe, bardzo ciekawe spojrzenie. Krytykuję Tinkę, ale nawet jej nie nazwałabym jej obrzydliwą. Ciekawe.
Bo Martina obrzydliwa nie jest. ;)
Już to, że ją krytykujesz, świadczy o tym, iż jesteś niesamowicie chamska.
Dżizys, krytyka nie oznacza, że jest się chamskim, A przynajmniej niektórzy znają umiar - w przeciwieństwie do Ciebie.
W takim razie ja chamski nie jestem, tylko ją krytykuję. I umiar mam, nawet nie wiesz od czego muszę się powstrzymywać. ;) Temat uważam za zakończony.
Na serio tak uważasz? Czy to tylko sarkazm?
Sara i Zuza bezczelne i chamskie, myślałby kto. Naprawdę przeginasz, kolego.
A jak ty obrazasz moich idoli to jest dobrze, tak? Obrazaj mnie a nie ich. Jesteś zwykłym zaklamanym chamem i egoista, jeśli chcesz aby każdy myślał o tobie w ten sposób to proszę bardzo. Nigdy nie będziesz tu miłe widziany.
Podpisuję się pod Twoim komentarzem.
Ale dla niego każdy, kto nie lubi Tinki czy Cande, jest głupi. Jeśli tylko napiszesz, że nie lubisz którejś z nich, dla niego to zawsze jest powodem do kłótni. No wiesz, on uważa się za wyjątkowego. Pomijając fakt, że to forum istnieje po to, aby każdy mógł wyrazić swoją opinię, ale on najwyraźniej nawet tego nie rozumie.
Przez niego przestałam lubić Caxi i przeszłam na Naxi. On zaczyna kłótnie, a później zwala na Ciebie... Gdyby zniknął to forum byłby lepsze. I tak wchodzi tu tylko po to, żeby się z kimś kłócić lub wychwalać Martinę lub Cande.
Może nie dosłownie, ale tak czy inaczej, chodzi mi o to, że ty uważasz, że to ty masz rację, a cała reszta się myli zarówno co do Martiny, jak i do Cande. Tak, bo ty jesteś wyjątkowy.
Zakłamanym? ;) I właśnie nie- jestem całkowicie szczery :)
Ty obrażasz Tini na każdym kroku, ja OD tylko wtedy, gdy mnie zbyt mocno zdenerwujesz.
To tylko filmweb, nie obchodzi mnie to, co sądzą o mojej osobie pryskające jadem osoby. :)
Jakbyśmy nie zauważył w każdym temacie jest coś co ja obraza. Radzilambym tez spytać się kogoś co oznacza szacunek, bo ty najwyraźniej nie miałeś z nim kontaktu.
" jest coś co ja obraza"- Tak, w każdym temacie jest coś, co ty obrażasz ;)
Ty również nie miałaś z nim kontaktu. Ja wchodzę na to forum, usiłując zmienić je na dyskusyjne, nie towarzyskie. Skoro nie masz pojęcia o rzeczy, czemu się wypowiadasz, bejbe? ;>
Oj nie, nie. Ja tylko w niektórych, większość należy do innych osób.
Ja nie mam szacunku do ludzi, którzy nie mają go do mnie. Ty nie masz w ogóle. Dla wszystkich jesteś niemiły, wredny, chamski, itp. Do tego myślisz, że to zabawne. Jakbyś nie zauważył to większość woli by było towarzyskie, a Ty jak na złość chcesz to zmienić. Prawda jest taka, że każdy ma cię dość. ?I nie życzę sobie, abyś mówił do mnie bejbe.