PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Martina

ocenił(a) serial na 10

Widzieliście zdjęcia z występu i filmik z wybiego na którym jest Martina.

ocenił(a) serial na 2
sara637

Nie i raczej nie mam zamiaru.

użytkownik usunięty
sara637

Nie.

sara637

Gdzie można zobaczyć?:D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wiedziałam, że tak odpowiesz. wiedziałam!

One_Direction

Jakaś ty wszechwiedząca :o
Martina jest cudowna i nic tego nie zmieni, pogódź się z tym, a nie rzucasz w nią jadem nienawiści. Nie dziw się więc, iż chcę ją zobaczyć ;>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

"Cudowna"!? Od kiedy? Mogę chociaż wiedzieć, czemu tak uważasz, bo ja nie mogę tego pojąć? Nie pogodzę się z tym, ponieważ prawdą to nie jest i mam do tego masę powodów. Współczuję.

One_Direction

Od zawsze. Przykro mi, jeśli twa mózgopodobna substancja nie może tego pojąć ;) Pasujesz do Alexa.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A ty jesteś zwykłym chamem. Trochę szacunku, bo przeginasz. To wcale nie jest śmieszne.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Spokojnie Zuza, nie warto. Z nim naprawdę nie warto się kłócić, to nie ten poziom. On uważa, że jest wyjątkowy i że ma rację, a cała reszta jest głupia i zawsze się myli. Nawet nie ma z nim o czym dyskutować, bo on i tak wie lepiej.

ocenił(a) serial na 2

Ja wiem, ale istnieje coś takiego jak szacunek do kobiet. W ogóle szacunek. Nie trzeba być nie wiadomo jak grzecznym, ale pewnych granic się nie przekracza. Ani Marysia, ani nikt inny nie zasługuje na takie słowa.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

No ale widzisz, on tego niestety nie rozumie.

tears_in_heaven

Zuzanno, czemu się wtrącasz w sprawy nieswoje?

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Dlatego, Sebastianie, że robisz z siebie większego gbura niż jesteś.

tears_in_heaven

I dobrze, będę gburem. Jeśli tobie i panience Marysi nie sprawia problemu obrażanie Martiny, mi tym bardziej nie sprawia problemu obrażanie jej.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Przepraszam bardzo, w wolnym kraju mam pełne prawo oceniać wygląd, zachowanie, śpiew i grę aktorską Tinki, będącej osobą publiczną. Natomiast co innego mówić komuś takie rzeczy, jakimi ty obrzucasz Marysię. To jest niegrzeczne i chamskie, a jeśli tego nie rozumiesz, to znaczy że jeszcze nie dorosłeś do pewnego poziomu.

tears_in_heaven

To chamskie nie jest. Jeśli ktoś mnie irytuje- nie będę tego w sobie dusił ;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Uważaj, bo jeszcze ktoś udusi ciebie za te herezje. Nic nie sugeruję, tak tylko... Mówiłeś, że gdzie mieszkasz? ^^

tears_in_heaven

W mazowieckim. Tyle powinno Ci wystarczyć ;d

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Dziękuję za obronę Zuziu, ale na kogoś takiego jak on nie warto tracić czasu.

One_Direction

Wyjdź.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Zamknij się. Też posłuchasz?

KeThA

Tak :)
Nawet słowa nigdy na filmwebie nie powiedziałem, zawsze tylko piszę :)

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Nie ma sprawy, kłótnie z nim zaczynam traktować jak hobby.

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Mogę wiedzieć co sądzisz o tym? Zdjęcie robione wczoraj w nocy, więc jakość nie zachwyca. Zrobiłabym inne, ale telefon mam rozładowany, a ładowarkę zostawiłam u babci.
http://instagram.com/p/ksVKRfOnW0/ Jakby co jest to tylko część rysunku.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Śliczne.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dziękuję <3
?Możliwe, że jutro wieczorem dodam Ruggero. Byłby wcześniej, ale postanowiłam wybrać jakieś inne zdjęcie.

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Cudowne. Aż mnie zazdrość zżera, że nigdy nie będę umiała tak rysować. Świetnie sobie radzisz z cieniami, a oczy są niesamowite.

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Dziękuje, to naprawdę wiele dla mnie znaczy i motywuje do dalszej pracy. Dzisaj biorę się za Ruggero. Nie wiem czy narysować to http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/6464_551466214899388_1195593130_n. jpg czy to https://pbs.twimg.com/media/BEnfr2nCcAAMRpY.jpg

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Oba są piękne, ale ciężko się dziwić, w końcu to Rugg. :D Nie mam pojęcia, które ci będzie łatwiej.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Ale ty chyba nie widzisz żadnej różnicy. Co innego Tinka - osoba publiczna, a co innego Marysia - zwyczajna użytko-wniczka forum.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Bo jesteś bezczelny i chamski, a takie zachowania trzeba temperować.

KeThA

Nie trzeba. Bezczelne i chamskie to jesteście wy, a popatrz- staram się to tolerować.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ciekawe, bardzo ciekawe spojrzenie. Krytykuję Tinkę, ale nawet jej nie nazwałabym jej obrzydliwą. Ciekawe.

KeThA

Bo Martina obrzydliwa nie jest. ;)
Już to, że ją krytykujesz, świadczy o tym, iż jesteś niesamowicie chamska.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Dżizys, krytyka nie oznacza, że jest się chamskim, A przynajmniej niektórzy znają umiar - w przeciwieństwie do Ciebie.

KeThA

W takim razie ja chamski nie jestem, tylko ją krytykuję. I umiar mam, nawet nie wiesz od czego muszę się powstrzymywać. ;) Temat uważam za zakończony.

użytkownik usunięty
Sebek7771

I mówi to ktoś, kto nazywa kobiety obleśnymi. -.-

użytkownik usunięty
Sebek7771

Na serio tak uważasz? Czy to tylko sarkazm?
Sara i Zuza bezczelne i chamskie, myślałby kto. Naprawdę przeginasz, kolego.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A jak ty obrazasz moich idoli to jest dobrze, tak? Obrazaj mnie a nie ich. Jesteś zwykłym zaklamanym chamem i egoista, jeśli chcesz aby każdy myślał o tobie w ten sposób to proszę bardzo. Nigdy nie będziesz tu miłe widziany.

użytkownik usunięty
One_Direction

Podpisuję się pod Twoim komentarzem.
Ale dla niego każdy, kto nie lubi Tinki czy Cande, jest głupi. Jeśli tylko napiszesz, że nie lubisz którejś z nich, dla niego to zawsze jest powodem do kłótni. No wiesz, on uważa się za wyjątkowego. Pomijając fakt, że to forum istnieje po to, aby każdy mógł wyrazić swoją opinię, ale on najwyraźniej nawet tego nie rozumie.

ocenił(a) serial na 2

Przez niego przestałam lubić Caxi i przeszłam na Naxi. On zaczyna kłótnie, a później zwala na Ciebie... Gdyby zniknął to forum byłby lepsze. I tak wchodzi tu tylko po to, żeby się z kimś kłócić lub wychwalać Martinę lub Cande.

użytkownik usunięty
One_Direction

Dokładnie. To głównie on jest sprawcą wszystkich kłótni.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

SEBEK SIĘ NA COŚ PRZYDAŁ ;3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Przynajmniej tyle.

Gdzie napisałem, iż jest głupi? Ją oceniam nie za to.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Może nie dosłownie, ale tak czy inaczej, chodzi mi o to, że ty uważasz, że to ty masz rację, a cała reszta się myli zarówno co do Martiny, jak i do Cande. Tak, bo ty jesteś wyjątkowy.

One_Direction

Zakłamanym? ;) I właśnie nie- jestem całkowicie szczery :)
Ty obrażasz Tini na każdym kroku, ja OD tylko wtedy, gdy mnie zbyt mocno zdenerwujesz.
To tylko filmweb, nie obchodzi mnie to, co sądzą o mojej osobie pryskające jadem osoby. :)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jakbyśmy nie zauważył w każdym temacie jest coś co ja obraza. Radzilambym tez spytać się kogoś co oznacza szacunek, bo ty najwyraźniej nie miałeś z nim kontaktu.

One_Direction

" jest coś co ja obraza"- Tak, w każdym temacie jest coś, co ty obrażasz ;)
Ty również nie miałaś z nim kontaktu. Ja wchodzę na to forum, usiłując zmienić je na dyskusyjne, nie towarzyskie. Skoro nie masz pojęcia o rzeczy, czemu się wypowiadasz, bejbe? ;>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Oj nie, nie. Ja tylko w niektórych, większość należy do innych osób.
Ja nie mam szacunku do ludzi, którzy nie mają go do mnie. Ty nie masz w ogóle. Dla wszystkich jesteś niemiły, wredny, chamski, itp. Do tego myślisz, że to zabawne. Jakbyś nie zauważył to większość woli by było towarzyskie, a Ty jak na złość chcesz to zmienić. Prawda jest taka, że każdy ma cię dość. ?I nie życzę sobie, abyś mówił do mnie bejbe.