Widzieliście zdjęcia z występu i filmik z wybiego na którym jest Martina.
A mnie nie obchodzi, czego chcesz xD
Ładnie mówiąc "Odwal" się ode mnie, nie dodawaj durnych komentarzy pod moimi wypowiedziami, a będzie spokój. Masz mnie dość- to mnie ignoruj, nie widzę problemu.
Uwierz mi, że nie mam zamiaru zwracać na Ciebie uwagi już nigdy więcej. I liczę na to samo z Twojej strony. Najbardziej mnie irytuje fakt, że po kłótni, którą TY zacząłeś, to JA cię przeprosiłam. Naprawdę wstydu nie masz.
Całkowicie? Na pewno? Dopiero co skłamałeś, że miałeś na teście próbnym 32 punkty. A później jednak się przyznałeś, że 31. No naprawdę, niesamowita szczerość z twojej strony.
Nawet nie wiem, nigdy się jakoś nie zastanawiałem. Na pewno byłby spokój i mniej kłótni. :) Z nim się po prostu nie można dogadać.
Wróciłam! - Tak musiałam to wszystkim ogłosić.
Nie oglądałam i nie mam zamiaru. Chyba, że wtedy Tinka się wywaliła, albo mówiła, że odchodzi z Violetty i wyjeżdża z Lazanią na Antarktydę paść pingwiny:D
https ://vk.com/martina.stoessel?z=video140260775_167654762%2F6e8276b376432b102f
WTF?! Co to ma być?! Jak ona się w ogóle ubrała?! I te buty... Jeszcze gorzej niż zwykle.
heh. Tak się z tego uśmiałam. ;-) A skacze jak małpa. Szkoda że sobie nóg nie połamała.