PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Maxi <3

ocenił(a) serial na 10

Zakładam tą dyskusję tak, bo jestem nowa i nie wiem co mam robić :(
Czy tylko ja tak ubóstwiam Maxiego?
W dodatku aktor - Facundo - też jest megaaa!
A Maxi z Naty tworzą świetną parę!
Co o tym myślicie?

olka390

Jesteś nowa? Jestem Ewa, miło poznać :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A ja Ola, jak widać :) Mi też miło :)

olka390

Kurde, kolejna imienniczka.
PS Diego jest mój <3

ocenił(a) serial na 3
olka390

Uwielbiałam go od zawsze, a jeszcze bardziej gdzieś do 26 odcinka 2 sezonu. Później mnie wkurzał, ale dalej go kochałam (Maxiego, oczywiście :D)
Początek 2 sezonu oglądałam głównie dla niego :D Później wrócił Feeedeee (moja miłość)
Naxi to moja ulubiona para od zawsze *.* Wkurzyli mnie scenarzyści tym, że dali ich dopiero na koniec.
Cześć, nowa osobo. Jestem Sarra, jak ci na imię? :)

KeThA

Eee tam, lepiej że dali Naxi późno, niż wcale :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

No oczywiście, że lepiej, ale ponad pół sezonu musiałam na nich czekać! To przegięcie! :D

KeThA

No tak, razem czekałyśmy przecież, ale się opłaciło, bo takie fajne pocałunki mieli XD
Ja jestem troszkę zła na scenarzystów, bo nie było całusa lub jakiejkolwiek szczerej rozmowy nt uczuć u Femiły i że nie dali Dieletty. Wiedziałam że nie dadzą, ale jestem jednak troszkę zawiedziona :C

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ja też jestem zawiedziona brakiem Dieletty... Nie chciałam Violki z Leónem - w pierwszym sezonie byłam za Tomasem, w drugim za Diego, a ona i tak za tamtym... No cóż,życie. Tylko wkurza mnie nadal robienie z niego aniołka. Skoro prawda zawsze wychodzi na jaw to czemu Violka nie dowiedziała się, że León za nią latał tylko z zemsty? Taka prawda, tak się zaczęło./..
Femiła :( Boże, ja ich pragnę! Dla nicz czekam z utęsknieniem na 3 sezon <3 Ale jak mi rozwalą po raz kolejny Naxi i Marcesce, albo Femiłę to nie ręczę za siebie! Będziecie mnie musieli przytrzymać, żebym czegoś producentom nie napisała - a i tak to zrobię.

KeThA

Ha, nie myśl, że będę Cię trzymać, bo też mnie będzie nosić bym coś napisała.
A i dobrze że w końcu Marcesci nie rozwalili, choć przyznam, że wg mnie ich problemy były trochę idiotyczne, takie na siłę XD
W 3 sezonie czkam głównie na Femiłę.

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Kochanie, oni Marcesce rozwalą, przecież Fran ma wyjechać na koncerty po Europie ... ;/

KeThA

Cieszę się, bo jak na razie nie rozwalili, potem jak rozwalą będę się martwić, być zła i rzucać różnymi przedmiotami. :C

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Taak, uwielbiam pocałunki Naxi :)
Ja osobiście jestem za Leonettą i nie przepadam za Diego. No, ale co kto lubi :) Niby nic do niego nie mam, jednak wolę Leona :)

ocenił(a) serial na 10
olka390

Ja go lubię. :D Ostatnio jest u mnie na równi z Leónkiem. :P Loczki Maxiego są genialne. Mam słabość do niektórych włosów chłopaków.
Miło Cię poznać, nowa osobo. Ola, tak? Mów mi Skai. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Do włosów u niektórych chłopaków... Na przykład Fede :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No taak też, ale szczególnie lubię loczki, niektóre długie, takie jakieś oryginalne i koniecznie ciemne. <3 Ale Fede też. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Tja, nie doceniasz Fede po prostu. Nikt tutaj nie docenia! Poza mną i Zuzką, Ewą i Karoliną. My rozumiemy jego zaczepistość <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bez przesady! Uwielbiam go. I jestem zakochana w jego głosie, jak w żadnym innym. Dopóki jest, mogę przejść obojętnie, ale gdy zaczyna śpiewać - padam u jego stóp. Mój św. pamięci laptop miał na imię Federico. ;D W sumie mają go naprawić, ale kto ich tam wie.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja tam uwielbiam jeszcze głos Facu, mógłby śpiewać więcej jak dla mnie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja kocham go za loczki. :D Ale głos faktycznie ma świetny. Diego uwielbiam za chrypkę i ten uśmiech: iv. pl/images/51219413188261111678. png, Jorge... Jorge jest świetny sam w sobie. A Xabiani? Ma fajne imię, ale szczerze mówiąc nie jest moim ulubieńcem.
Widzisz, jakie mam głębokie powody dla uwielbienia. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja Xabiego uwielbiam za cudny fryz, głos i całą osobę, natomiast nie jestem fanką Horha :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Moja mama twierdzi, że Xabi wygląda jakby miał perukę. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ej nooo, ma cudne włoski *.* Taka szopa ...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Szopa? Nie widziałaś mnie po wstaniu. xD

KeThA

Ja też wielbię jego zaczepistość, ale pamiętam, że jest twój. Teraz czekam na jakieś ciacho z trzeciego sezonu

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Ooo, mógłby ktoś dojść, nie pogardziłąbym *.* Chociaż mam Ruggusia...

KeThA

Dla mnie wystarczy jak by Braco wrócił XD Ale faaajnie by było jakby ktoś doszedł XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ach te fanki Braco :D Chociaż też go lubiłam ;D

KeThA

No, a już myślałam, że masz coś do Braco. Przerobiłabyś mi jakoś zdjęcie w fotoszopku? XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

A na jakie? Czego potrzebujesz, kochanieńka? :D

KeThA

Ekhm, zaraz wstawię moje zdjęcie, i padła tu taka prośba by dorobić do niego, tzn do mnie hełm Wikinga XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

hełm? Spoko, spróbujemy zrobić :D

KeThA

Hihihi, dzięki :D Już wstawiłam zdjęcie, zaraz powinno się pojawić :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

jest, jest :D

KeThA

No, mam nadzieje, ze ktoś fajny dojdzie. A tak jakby co, to już tego kogoś zaklepuje

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dokładnie tak samo myślę! Toż to bezczelność! :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja na początku na Maxiego nie zwracałam za bardzo uwagi, dopiero później :) Jak zobaczyłam, że między nim a Naty coś się dzieje, to serio, skakałam ze szczęścia :)
Drugiego sezonu nie oglądałam, ale już od jutra po polsku będę :) Po hiszpańsku i tak bym nic nie rozumiała :D
Federico też lubię, ale to Maxi jest moim Bogiem, a kiedyś będzie moim mężem :) On jeszcze o tym nie wie, ale niedługo przekażę mu tę radosną nowinę :D
Czeeeść :) Ja jestem Ola :)

ocenił(a) serial na 3
olka390

Moim mężem będzie Rugg, ale on już wie, bo planujemy ślub :) Jesteśmy cudowną parą *.*
Maxiego ja kocham od początku. On jest w sumie dość podobny do mnie... No i wgl. jakoś tak. Naxi ubóstwiam <3

ocenił(a) serial na 2
olka390

Ja na początku, jak jeszcze byłam młoda i głupia, nie lubiłam Maxiego. A jak tylko zaczęło się Naxi - pokochałam i jego, i Naty. I dalej kocham, Facu ma takie fajne włosy :D

olka390

Witam na forum. Justyna, miło mi :D
U mnie Naxi jest na 2. miejscu tuż za Marcescą (: Maxi i Naty tak cudownie do siebie pasują *u*

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Mi też miło :)
Ja najbardziej uwielbiam Naxi, ale Marcesca też jest cudowna :) To są chyba dwie najlepsze pary w całym serialu :)

olka390

No wiesz co, nie zapominaj o Femile XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Femiła jest druga, Marcesca dopiero trzecia :D

KeThA

No ale Femiła w gronie tych najlepszych też jest XD
U mnie... nie ma drugiego i trzeciego miejsca. Wszystkie trzy pary kocham równo :D

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ja nie :D No truuudno ^^

KeThA

Haha, i oprócz tych trzech dochodzą Dieletta, Leomas i Pablangie oraz Ramallga. Jak ja tą miłość podzielę na 7 par? XD

esteckiewicz1

I jeszcze między mnie, rafałka i pawełka?

i_love_it17

No właśnie! Ale dla wszystkich wystarczy :3

esteckiewicz1

Tak, wszyscy dostaniemy po 10%. Czemu już zniknęłaś z avka? Nawet nie zdążyłam sobie nacieszyć tobą wzroku.

i_love_it17

Eee tam, Ty dostaniesz więcej :3 Chcesz bym wróciła? Ok, wrócę XD

esteckiewicz1

Yoopi! Już czekam.