PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Moda na sukces

ocenił(a) serial na 1

Takie pytanko: czy to wam nie przypomina Mody na sukces?! I jak można takie g***o puszczać na
Disneyu? Chcą żeby dzieci do reszty zbaraniały?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już paczem ^^

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A tak btw. wydaje mi się, że będzie Naxi, bo jak było Ahi estare na koncercie to tam siedzieli se Broduey z Andresem i Naty i jakieś dziwne miny stroili i ogólnie tak mi się wydaje, że to taki spojlerek nam zrobili ^^ Beeeedzie Naxi! (celowo przez e napisałam, tak czytaj ;p)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jakie cudowne <3 DObry Diego? :O Ale zajefajne! :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też mnie zdziwiło dobry Diego, ale ogółem fajne niektórzy robią takie całe historie. Co do Naxi to Facu i Alba gadali coś w jakimś wywiadzie, że Naty to będzie miłość Maxiego. Jeszcze Kelo zrobił karteczke "I ♥ Facu" i oznaczyli Albę, że to robota Naty czy coś w tym stylu. Jak będę na kompie to konkretnie powiem co pisało i co mówili w wywiadzie, bo nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Widziałam ten wywiad, drogie dziecko, już jakiś czas temu ^^ Napisałam nawet w którymś temacie, że po tym skakałam po całym domu :D Ale to, co pisało możesz napisać :D Ej, masz linka do tego hoy somos mas?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jestem na fonie, a tu są jakieś inne linki, ale wejdź na kanał LatinoWebVideos to tam są różne filmiki z Violetta En Vivo.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Okay, dzięki! :D

ocenił(a) serial na 6
czesiek77

na pewno bardzo nas wszystkich k%rwa cieszy że jesteś ekspertem w kwestii rozpoznawania marnych podrób mody na sukces, oddajemy honory mistrzu

ocenił(a) serial na 1
Enterraz

ja po prostu mówię co o tym myślę. A tak btw mówi to "ekspert" który seksmisję ocenił na 10 -.-

ocenił(a) serial na 10
czesiek77

Każdy ma inny gust. A co masz do seksmisji?

ocenił(a) serial na 6
czesiek77

HA HA HA a co w tym bolesnego? Seksmisja jest bardzo dobrą komedię z dużym podtekstem, którego najwyraźniej nie zrozumiałeś. Być może przyzwyczaiłeś się już, że jak w pokemonach czy twojej modzie, jest to co widać, nie trzeba czytać realiów. Przydałyby cię mapy reagana (prezydenta USA, na wszelki wypadek dodam, bo...), nauczyłyby cię analizy przekazu widzialnego, czesławie.

ocenił(a) serial na 1
Enterraz

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=690194&d=1369187 109

I prowadź tu dyskusję z takim człowiekiem.
1. Nie powiedziałem że nie lubię Seksmisji-ale też za wybitne kino to to nie jest.
2. Nie próbuj mnie pouczać.
3. Gust ma każdy inny
4. Pokemony to chyba Ty oglądasz bo chyba już nikt normalny.

ocenił(a) serial na 3
czesiek77

Skoro uważasz, że gust ma każdy inny to czemu czepiasz się tego serialu? Tobie nie musi podobać się to, co podoba się nam. Tyle.

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Nie czepiam się a wyrażam swoją opinię. Do tego prawo ma każdy.

ocenił(a) serial na 3
czesiek77

Dobrze, cieszymy się, że wyraziłeś swoją opinię. Do tego ma prawo każdy, masz rację, tylko nie widzę sensu w drążeniu tego tematu... Wszystko zostało napisane. My nie przekonamy Ciebie, ty nie przekonasz nas. Trudno.

ocenił(a) serial na 4
KeThA

Powiem tak. Obejrzałam sobie trochę więcej ten serial. I ujdzie w tłumie. Nie jest aż tak tragicznie, dopóki nie zaczynają nawijać o tym co do siebie czują. Zwłaszcza w przypadku głównej bohaterki i jej adoratorów. To jest tak kiczowate i przesłodzone, że nie da się tego słuchać. Po dłuższej chwili wsłuchiwania się w ten cukierkowy lamet, ma się ochotę zmienić kanał w tv.

ocenił(a) serial na 3
christinearron

Zgodzę się, niestety... Główna bohaterka to porażka. Natomiast w drugim sezonie (dodam, że oglądam go po hiszpańsku na internecie, a nie leci jeszcze na Disney Channel - kiedyś jedna dziewczyna zrobiła mi o to awanturę, więc zaznaczam) już jest... Normalniejsza. Nawet zaczynam ją lubić, chociaż w pierwszym sezonie doprowadza mnie do szału ^^

ocenił(a) serial na 4
KeThA

Zdecydowanie za słodka jest Violetta. Te jej dylematy sercowe są....delikatne mówić "słabe".

I jeszcze jedno. Ciebie też, kuje w oczy scenografia?

użytkownik usunięty
czesiek77

Hahahaha racja<3
Brakuje tylko seksu, który wg disneya, niie istnieje w miłości:D
.
.
.
Wolę erotomańskie śWk :Dd

ocenił(a) serial na 7
czesiek77

To telenowela. Telenowela mają to do siebie że przypominają trochę taką Modę na Sukces