PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Moda na sukces

ocenił(a) serial na 1

Takie pytanko: czy to wam nie przypomina Mody na sukces?! I jak można takie g***o puszczać na
Disneyu? Chcą żeby dzieci do reszty zbaraniały?

czesiek77

Nie, nie przypomina mi tego. Bo tutaj mózgu każdym z każdym się nie ru*ha. I tu jest jakaś fabuła, a nie wyłączny wątek skupiający się na seksie i zdradzie.

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Ja bym bardziej powiedziała, że to przypomina sagę Zmierzch. No bo patrzcie: dwóch niezwykłych facetów w tym przypadku utalentowanych- Leon i Tomas-walczą o śliczną i wyjątkowa dziewczynę-Violette. Choć i tak wygrywa jeden-Leon-ale dziewczyna nadal czuje coś do tego drugiego-Tomasa-... I w drugim sezonie ma być wypadek Leona-wyjazd Edwarda do Włoszech...
Wam tez się tak wydaje czy tylko mi...? ^^

Leonettaa

Dokładnie! Być może się wzorują na Zmierzchu, kto wie. ^^

Leonettaa

błagam Cię. wątek "trójkąta" klepany jest wszędzie, nie tylko w Zmierzchu.

ocenił(a) serial na 10
czesiek77

Oglądałeś w ogóle kiedykolwiek "Modę na sukces"?

czesiek77

No chyba Ci się w tyłku poprzewracało.[*] Nie znasz chyba wgl fabuły Violetty ,(a tym bardziej Mody na sukces) skoro tak uważasz.Moda na sukces to kompletne badziewie,które skupia się tylko na jednym :x A Violetta ma kilka wątków,które można zrozumieć,no ale wiesz...
trzeba jednak użyć odrobinę mózgu.
Od czego tu mają dzieci zbaranieć? No chyba,że mówisz o sobie. >.< Ten serial może ich czegoś nauczyć!Zrozum to!Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 1
oska14

Na to czekałem. Hejt fanów. A tak wgl to owszem serial możę i fajny ale raczej na MTV ale nie Disney. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

czesiek77

Chyba nie znasz definicja słowa hejt kochany :*
Na mtv lecą jakieś zboczone seriale,a nie telenovele.

ocenił(a) serial na 10
czesiek77

Wiesz, co to hejt? Bo widocznie nie znasz znaczenia tego słowa. :)

ocenił(a) serial na 1
Leonetta4ever

Znam, nie przejmuj się tym. A co do serialu to nadal uważam żę jakoś nie pasuje do Disneya. Biedny Walt przewraca się w grobie...

ocenił(a) serial na 1
czesiek77

Dodam jeszcze, że dubbing to tragedia.

ocenił(a) serial na 3
oska14

Trudno znać fabułę Mody na Sukces :D Chyba będę musiała nadrobić wszystkie odcinki... TO tylko jakieś 14.000 minut czyli 234 godziny - niecałe 10 dni, a co tam! Mam wakacje :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W 10 dni da się nadrobić całą Modę na Sukces? Nie wiem, czy w 10 lat dałabym radę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiesz, jak ktoś uwielbia ten serial <3 Ale właściwie o w 20, bo połowę doby na spanie i jedzenie trza poświęcić :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O nie! Pół doby bez tego wspaniałego serialu? Nie wiem czy przeżyje.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja też nie wiem, ale muszę mieć siły na oglądanie go... ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wpisałam w gogle "Moda na Sukces" i dowiedziałam się, że Stephanie zmarła, ale w Polsce będzie to dopiero za dwa lata. Co za szczęście.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kim jest ta kobita? :O To ta stara przypadkiem? Nie mów, że zmarła! Czas włożyć żałobę...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

W Ameryce zmarła z tego co pisało, w Polsce na szczęście dopiero za dwa lata. Może powstanie z martwych jak Taylor czy przyżyje skok z wieży Eiffla jak Brooke. Tego z wieżą Eiffla wiem z neta, ale o Taylor czy jak jej tam dziadek mi mówił.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oni skaczą z wieży Eiffla?! :O Muszę to zobaczyć!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak pisze na nonsensopedii, że są nieśmiertelni i przeżyli nawet upadek z wieży Eiffla. Przynajmniej kiedyś tak tam pisało.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kiedyś na bestach były rozsrysowane wszystkie związki z tego serialu... Padłam! ;O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ktoś jest, aż takim fanem, że je wszystkie zna? Na pewno Brooke spała z obydwoma mężami swojej córki, bo to kochana mamusia.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ty byś takiej nie chciała? To marzenie jak usłyszenie od Tomasa, że jesteś najgorszą osobą n świecie - już nie pamiętasz? ;D Takie romantyczne wyznanie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nadal o tym marzę, by przyjechał do mnie na zielonym jednorożcu i zabrał do chatki z piernika, gdzie wyznałby mi, że mnie nienawidzi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jaaaa! Ale to ... Nie wytrzmam, to by było takie piękne <3 Może ułożyłby dla Ciebie piosenke o swej nienawiści? Chociaż, to już chyba za dużo szczęscia na raz ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Co nie? To już lepiej samemu ułożyć piosenkę o tym, że jesteś najgorsza.
Jestem najgorsza na świecie,
Nie musi być to przez Ciebie powiedziane,
Będę Cię kochać zawsze, zimą i w lecie,
Wszystkie twoje cechy są przeze mnie uwielbiane.

użytkownik usunięty
KeThA

Już wiem wszystko. Tomaszek się po prostu zainspirował radą króla Juliana.
"Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca... potem czekasz, aż ona się też troszeczkę przysunie... nieprawdaż? Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają... A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz."

ocenił(a) serial na 10

Łap za zad pawiana, jak nie ma pawiana, szympans nada się.

MagdaJulka

TAŃCZ KONGĘ! Więc baw się z nami i giętki bądź jak oregami...

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven3

Teksty Juliana zawsze spoko. Zawsze mnie bawią.

ocenił(a) serial na 3

-Chyba... Chyba kocham
-A to pies na baby! Szczek, szczek :D:D:D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Musisz się wznieść ponad swą słabość! Wydostań się! Pójdziesz prosto do swojej kobiety, a potem staniesz z nią w twarzą twarz, spoglądniesz i powiesz: „Mała! Polubiłem cię! Taaak”.
;D

ocenił(a) serial na 10
czesiek77

Mrrrau ;3 Tomas dodaje pikanteri

czesiek77

Mi się to nie kojarzy z modą na sukces, po 1 moda na sukces jest monotonna i nudna, cały czas w kółko to samo:
-Seks
-Zdrady
-Kłótnie

XD

ocenił(a) serial na 3
neeveertouch

Viola też jest monotonna:
-kolejny facet zarywający do vilu, zazdrosny león, kłótnia, rostanie, pogodzenie się, facet zarywający do vilu... itd.
-kolejna dziewczyna podobająca się maxiemu, zakochany po uszy, lata jak wariat, przechodzi mu, kolejna dziewczyna... itd.
-kolejna porażka życiowa camili, marudzenie, rozpacz, ogarnięcie się, kolejna porażka... itd.
-słodkooość Marcesci nigdy się nie kończy <3

I tak, uwielbiam ten serial <3

KeThA

No nie patrzyłam na to z tej strony, rzeczywiście. Ale porównywać to z "Modą na sukces" ? XD

ocenił(a) serial na 3
neeveertouch

Rzeczywiście to przesada, ale jakieś punkty wspólne są :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Uważaj, uważaj, Magda patrzy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ależ o co chodzi? Przecież napisałam, że Marcesca niezmiennie słodcy <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Monotonna?
Hahahahahah, i widzę, że od razu wiadomo, o co może Magdzie chodzić.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Przykro mi, ale trochę jest :D Trudno natomiast stworzyć serial w którym nie pojawiają się takie "powtórki". Nie mieliby co wymyślać...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No jak to co? Eee... Nie wiem... Camila zostanie emo i zabije kota? (Boże, moje głupie pomysły..)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mówię, że to MUSI być monotonne trochę, rozumie się samo przez się. To typowa cecha seriali. Przecież wiesz, że kocham Violettę <3 Serial, nie bohaterkę

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale monotonna Marcesca!
Dobra, mnie już odbija.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Marcesca nie jest monotonna tylko jest, miejmy nadzieję, STAŁYM elementem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No już lepiej brzmi.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dobrze, że doszłyśmy do porozumienia :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Obejrzyj "Hoy Somos Mas" z Violetta En Vivo, wszyscy bohaterowi zbiegli już po schodach na dół i zaczęły już iść tancerki na takie podwyższenie za nimi, a tu Xabiani zbiega ze schodków.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3A51e6e5a5-0-204c-88ab-1a11c3 ab0e&feature=iv&src_vid=h6jtYU9wXq8&v=aDsIQIsJCpo
Cała historia XDD