W Violetcie jest wiele różnych piosenek o różnych stylach. Co Wy lubicie słuchać? Ja uwielbiam
Beatlesów ♥ z polskich artystów lubię Monike Brodke i Red Lips
Linkin Park :)) Kocham ich <3
Wg widać po zdjęciach że jesteś dosyć młodą,i chyba jedną z nielicznych osób którzy w twoim wieku nie szaleją za Bieberkiem 1d czy Kwiatkowskim. Szacun!
Ja też nie szaleję. W mojej szkole jestem niestety skazana na słuchanie o JB, 1D, czy fejmach z aska. Nie jest fajnie jak ci tak ględzą nad uchem -.-
Mam tak samo. Tyle, że raczej o 1D tak nie rozmawiają. U mnie w szkole mało kto ich lubi, więcej raczej ich hejtuje. Za to gatki o Bieberze mam naprawdę serdecznie dosyć. A fejmy z aska - weź, nie przypominaj. Żal dupę ściska nic więcej.
W podstawówce u Julki każdego hejtują, u mnie w gimnazjum raczej twierdzą, że każdy ma swój gust. Lubisz Biebera? ~M.
U mnie (też gimbaza) fejmów właśnie nie hejtują. A co do Biebera zdania są podzielone są zawzięci hejterzy jak i mega fanki. Ja nie należę chyba do żadnej z tych grup, nie znęcam się nad nim, ale unikam jak ognia. Nie wiedzieć czemu, czasami mdli mnie na jego widok. Na co dzień po prostu olewam. Ale bywa ciężko, bo przyjaciółka belieber. ;p
Że każdy ma swój gust? Masz za dobrze. ;)
W mojej szkole króluje disco polo. Trochę wielbicielek Jb i 1d tez jest, ale malo. A najmniej tych normalnych- czyli takich, jak ja.
mam 12 lat :) stylem "zaraził" mnie chyba mój dziadek i starsza siostra <3 jawnie im za to dziękuje
Ja dopiero przedwczoraj się dowiedziałam, że Kwiatek to nie roślina, tylko człowiek. Ile masz lat? ~M.
Za 2 miesiące 17,a ty?
Też do niedawna tak myślałam,ale któregoś dnia moja koleżanka uświadomiła mi że jest to utalentowany piosenkarz, wiec co sie kłócić.
Ja mam 14 :D Młoda jestem, dziś włączyłam sobie tego Kwiatka i nie rozumiem co w nim takiego... podniecającego. Cytat jego jednej piosenki "Biegnijmy, mamy jeszcze czas". Skoro mamy czas to po co biegnąć? Dla mnie to się logiki nie trzymało, chciał być taki inteligentny, mieć filozoficzne przemyślenia, a dla mnie to co najmniej głupie było. Znaczy, być może jakbym wsłuchała się w piosenkę to by miała jakiś sens, ale posłuchałam tylko refrenu, a jego głos mi się nie podoba. ~M.
Ja gdy go pierwszy raz usłyszałam w coverze to wyłączyłam go po jakiś 30 sekundach ;d
Mi jego głos też sie nie podoba,piosenka nie ma sensu,ale czego sie spodziewać po badziewiu nagranym tylko dla kasy, a biedne dziewczynki i tak wierzą że Dawid je kocha,smutne.
Tak po za tym niedługo wychodzi jego pierwszy album, niestety jestem zmuszona słyszeć o nim co najmniej kilka razy dziennie przez grupkę autystycznych dziewczyn z mojej klasy.
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/531894_473704939410296_75171582 4_n.jpg
Fanki Dawida są dobre, nawet nie wiedzą o czym piszą.
Jakoś niezbyt mnie interesuje, że będzie miał album, aczkolwiek warto wiedzieć co się dzieje w wielkim świecie. ~M.
ABBA ❤ ❤ ❤ ❤
Modern Talking ❤
Amon Amarth (viking death metal XD) ❤
Ensiferum ❤
Chór Aleksandrowa ❤ ❤ ❤
Kreator ❤
Korpiklaani ❤
Ennio Morricone ❤
Wolfgang Amadeusz Mozart ❤
Aerosmith ❤
Scorpions ❤
Motörhead ❤
Sum 41 ❤
Linkin Park ❤
The Doors ❤
Queen ❤
The Rolling Stones ❤
The Beatles ❤
RLY? To ktoś tu jeszcze oprócz mnie słucha m.in. Amonów, Enisferum, Korpiklaani i Motörhead'u? O ja pierdziu *.*
Nie mam ulubionego wykonawcy. Po prostu co mi wpadnie w ucho, to wyszukuję i ściągam na telefon. Z gatunków muzycznych lubię rap i R&B, czasem pop.
Nie mam jeszcze ulubionego wokalisty czy zespołu, jeszcze odkrywam muzykę. Ostatnio znalazłam Damiena Rice'a <3.
Poza tym Metallica, Within Temptation, U2, AC/DC, Queen, The Beatles, The Rolling Stones, Abba, Sabaton, Dire Straits, Nirvana, Bryan Adams, The Police, James Blunt, Eric Clapton, The Script; z polskich Perfect, Lady Pank i Dżem.
Kolejna do kolekcji. Uwielbiam słuchać Beatlesów. <3
A ogólnie - co wpadnie, to słucham - czasami obsesyjnie w kółko na okrągło.
EMINEM <3333333333333333333 a tak to Pezet, Linkin Park, Metallica, Green Day <3
Uwielbiam Adele-piękny głos i cudowne piosenki <33
Jeszcze The Pretty Reckless,Evanescence,Lane Del Rey,Linkin Park,Winthin Temptation,Florence and The Machine i Eda Sheerana.Beatlesów też lubię :)
Z polskich to Dżem.
Tak ogólnie to rock, punk, folk, grunge (z tego kocham Soundgarden, Pearl Jam i Alice In Chains, chociaż chłopaki z AiC bardziej deklarują się że grają heavy) no i różne, różniaste gatunki metalu: black, viking, death, folk, thrash, symfoniczny, power <--- tych najczęściej słucham XD
Polskich zespołów także słucham, ostatnio faza na KATa po raz setny XD
Dżem ♥
Mówią whisky to nie wszystko, można bez niej żyć, lecz nie wiedzą o tym, że najgorzej w życiu to samotnym być, to samotnym być ♥ Sen o Victorii ♥ Takie dwie ulubione ♥
Lady Pank ♥
Trzeba zawsze żyć biegnącą chwilą, na co komu dziś wczorajszy dzień ♥ "Na co komu dziś" ma cudowny przekaz. Uwielbiam ♥
Evanescence ♥ AC/DC ♥ Metallica (Ostatnio jak chodzę na angielski to całą drogę leci "Turn The Page" i "The Unforgiven III") ♥ Aerosmith ♥
Nie wiem czemu, ale wszyscy, co słuchają tych zespołów to słuchają też Linkin Park, a ja nie ;( A Guns N' Roses wstyd mi się przyznać, ale słyszałam jedną piosenkę, muszę nadrobić zaległości.
Bryan Adams, a w szczególności "Never Let Go"
A tak zupełnie nie pasujące do wyżej wymienionych wykonawców:
Justin Bieber - kocham jak gra na gitarze lub pianinie ♥ http://www.youtube.com/watch?v=MrL7NiiQTHI ♥
Rihanna i tu przede wszystkim Take A Bow, Unfaithful, Cry, Stay, Russian Roulette
Nie wiem, co mogę jeszcze dodać, jakoś mało polskich napisałam. ~M.
Łzy! XD Narcyz i Kiedy nie ma w nas miłości od razu podbiły moje serce. Zapomniałabym o Agnieszce, ale w pore zauważyłam.
Evanescence (w szczególności My immortal, Bring me to life, Going Under) Metallica i Aerosmith.
Rihanna (w szczególności Take a bow, Unfaithful oraz Stsy), Justin Bieber (najbardziej As long as you love me).
Oraz z hiszpańskich Valeria Baroni i Lodovica Comello. *-*
Lady Gaga też ma świetne kilka piosenek oraz uwielbiam jedną piosenkę Linkin Park.
Czyli mieszanka Julii. ~J