Niestety muszę się zgodzić. :/ Teraz nawet o odcinkach nie będzie można pogadać. Powtórki czekają :P
Myślę, że ruch się ponownie pojawi gdzieś w kwietniu, jak zaczną się domysły na temat tego, co w 3 sezonie może nas czekać xD
Wtedy to wiadome ;d Aktorzy pewnie będą fotki z planu dodawać itp. I wtedy tylko domysły ;p
Przydałaby się <3 Ja chcę Angie cały sezon ... :D Ogólnie - wszyscy by mogli zostać przy swoich rolach, aczkolwiek mogliby kogoś dodać (i na pewno to zrobią ;p )
No musi być przecież kolejny facet Violki xD
Żartuję. Chcę Lenę z Diego xD Nie wyszło moje Lenarico to teraz tak sobie wymyśliłam :P
Lena z Diego ? :D Ciekawe połączenie - może i by do siebie pasowali ... Pewnie będzie kolejny facet Violki ;p I będzie 3 muszkieterów: Diego, León i ten nowy ;D
Ooo matko, moja zryta bania pracuje, właśnie wyobraziłam sobie scenę bójki Diego i Tomasa o Violkę, hahaha XD
Diego i Tomas walczący o Violkę ;p Gdzie 2 się bije tam 3 korzysta xD (3 czyt. León) Jeszcze jakby ktoś 4 doszedł:D Diego i Tomas vs León i ten nowy ;d
Hahahaha ;D Najwidoczniej :) Echh .. Tęsknie za Tomasem xD On i jego kropka na czole ! ^^
Kocie ruchy Tomasa zawsze spoko ;p Hhahaha :D Rozwala system swoim tańcem (może nie do końca idealnym, ale jednak !)
Nawet ta jego nie do końca ogarnięta koordynacja ruchowa była emocjonująca - co teraz wywali: gitarę czy stojak do keyboardu? XD
On i koordynacja ruchowa ... Hahahaha XD Nierozgarnięty był - to muszę mu przyznać :D Achhh ... Tomas - tęsknimy ! :D
No właśnie ! Niech przylatuje tutaj z tej Hiszpanii i nam ukaże swoje kocie ruchy i równie wypełniony emocjami głos ! :D