Dokładnie :D
Jego kocie ruchy, niezbyt rozgarnięta koordynacja ruchowa, głos przepełniony emocjami i ta pociągająca kropka ! <3 - Ideał chłopaka xD
No i czegóż chcieć więcej?
Ach, no i jeszcze jak się smuci lub martwi to ma te boskie zmarszczki na czole XDDD
I jego oczy, jak jest wesoły to śliczna zmarszczka mu się koło paczadeł robi <3 A jak smutny to ten jego wzrok zbitego pieska <3 xDD
Jak w morzu <3 (Utonięcie w morzu nie jest miłe ale odstawmy to na bok xD ) no i jeszcze wiele autów ma nasz "Boski Alvaro" :D Ta jego grzywa, która bezwładnie opada, achhh :D xD
Oby Ci się udało :D Jak spotkasz tam Tomasa to daj znać xD Wszystkie się zjedziemy hahah ;d
Ja z fizyką nie mam większych kłopotów, tak jak z matematyką, polskim czy angielskim lub chemią, biologią :D Nie muszę nic poprawiać na szczęście :) Trzymam kciuki żeby Ci się udało :)
Dzięki :D
O 13:30 możecie trzymać kciuki :D
Chociaż po tym jak babka w Auchanie powiedziała mi , że wygram w toka toi wam taką wycieczkę postawię ;D
ponieważ dziewczyny nie mają czasu na pisanie xD I myślę, że może być już tylko gorzej z czasem Madźki i Julki ;D
Zuza tambien nie ma czasu, ma urodziny siostry i pisze miniaturkę. Tylko ja mam czas, bo się nie uczę xD
Cos w stylu narzekania... Slabo pamiętam... No, wiesz to juz nie te lata...
No, trochę cię nie bylo.