Od najładniejszej w dół. U mnie tak :
1. Lodovica
2. Valeria
3. Mercedes
4. Alba
5. Martina
6. Clara
7. Candelaria
Co wy macie z tymi rankingami? :P
1. Clara
2. Mercedes
3. Lodovica
4. Alba
5. Valeria
6. Cande
7. Martina
No też... Jak Cande (Sebek mnie zabije) która jest przeciętna, ale ma piękny głos, czy Alba :D Valen. też :)
Szwabski brrrr... :D
Nic nie słychać :) Czekam aż Weronika ze szpitala wróci, słyszę jak szwagier ubija schabowe - ciekawy poranek -,- A do tego brzuch mnie boli ;] A u Ciebie ? :D
Oj, no to faktycznie lipa. :P Szwagier... XDDD German ubija schabowe. Nie, ja nic nie mówię. xD
E, u mnie też nic ciekawego. Szwagra póki co nie mam i się nie zanosi. XD Kotletów też nikt nie ubija. Leżę i muzyki słucham i wyję sobie. ;p Zaraz do kościoła mam iść. o.O
Dobra, szwagier - pierwsze skojarzenie German xDDDD Ale nieee ... To Mariusz. -,- Nie lubię schabowych - mają problem :P ... Ja mam szwagra, tzn. "pół szwagra" :D Ja się zaraz zanudzę ! :D Ja dzisiaj do Kościoła nie idę :P A zresztą, już dawno temu msza była a ja ją przespałam xD
Sorka, że tak nagle zniknęłam. Jak mówiłam, byłam w kościele. Była moja pani od matmy. xD
Szwagier Mariusz. Zawsze spoko. :D Dobry schabowy nie jest zły, chociaż ja wolę z piersi kurczaka kotlety albo mielone. :D
Spoko :D
Teraz wysłuchuję mojej rodziny na temat Świąt -,- 17 osób w domu... Help o.O
Też chcę ! :D Nie dość że rodzina z Krakowa się z jedzie z dwójką dzieci (którymi będę musiała się opiekować) to jeszcze z Włoch i Słupska (znad morza) i wszystkich nas będzie 17... Jeszcze bym przeżyła jakby tych dzieci nie było, a tak to nad dwumiesięcznym niemowlęciem i 4-latką trudno zapanować. Będą sobie pili kawki, herbatki a ja za dziećmi latała -,-
Rodzina z Włoch? Me gustaa! :D
Oj tam, przesadzasz. Ja lubię dzieci. I jak na złość nie mam ich prawie wcale w rodzinie. Ja chyba jedyna nie-dorosła w mojej rodzinie. Chociaż nie. Mam jedną kuzynkę, która ma 2 lata. Mieszkają 2 ulice dalej, a ja może dwa razy ją widziałam. Życie kocha ironię.
Ja uwielbiam dzieci, ale na dłuższą metę się nie nadaję ... To znaczy jak będę się opiekowała niemowlęciem to Gabryśka będzie się darła i na odwrót -,- Jak oni mi mogą dwumiesięczne dziecko dać ? o.O
Ja mam masę dzieci w rodzinie... Mogę Ci oddać ! XD
Bierz w cholerę ! XD Wystarczy mi Lena i Gabrysia, które traktuję jak siostry, reszty nie chcę xD
U mnie na Święta ? o.O To znaczy Gabrysia i Lena będą jakieś 4 dni, a na 1 dzień przyjedzie jeszcze kupa dzieciaków -,-
1. Clara
2. Valeria
3. Lodovica
4. Mercedes
5. Valentina F.
6. Carla ... Z bólem serca, ale jednak :D
7. Cande
8. Martina
Prawda? xD Chociaż nie znoszę Esme - nienawidzę to aktorka która ją odgrywa (Carla) nie jest taka brzydka ;P
Ano ;p Ładna jest ! ;p A to potwierdza mój av. ;D Dobra tam.. Każdy widzi inaczej ludzi :)
1.Martina
2.Clara
3.Alba
4.Valeria
5.Mercedes
6.Lodovica
7.Candelaria
7. Candelaria
Najładniejsza Martina, dalej Lodovica, potem Mercedes, Alba i na końcu Candelaria, reszta w ogóle mi się nie podoba.