Od najładniejszej w dół. U mnie tak :
1. Lodovica
2. Valeria
3. Mercedes
4. Alba
5. Martina
6. Clara
7. Candelaria
Nie chce mi się rozpakowywać :D Albo jak się rozpakuje to brać książki, zeszyty, ćwiczenia i każde zadanie przepisywać do internetu :D
Pewnie, że zez dodaje jej uroku. Nie wiem, co cię w tym dziwi. Skoro szpara między zębami może dodawać seksapilu, to czemu nie zez?
Znasz taką modelkę jak Georgia May Jagger? Z diastemy zrobiła swój znak rozpoznawczy.
To nie ta od Meybelline (czy jakoś tak), co jak gada "Get the Londo look" to ta szpara w zębach aż w oczy razi? Hah. xD
Rimmel :D Tak, właśnie ta. Córka Micka Jaggera, który śpiewał przebój "Angie" ;D
Jeśli to oznaczałoby,że nie muszę pisać jutrzejszej matury z matematyki to mi to pasuje :D
1. MECHI <33333
2. Lodo
3. Tini
4. Clara.
5. Valeria
6. Alba
7. Mirta (OLGA JEST TAKA MRRRRR :D)
8. Florencia
9. TOMASZEK :D
10. Pustynia
Długo długo nic. i Cande ;3
Za tą Cande powiem Ci, że znalazłem cudne zdjęcie twojej Mechi <3 http://idolospop.com/wp-content/uploads/2012/10/foto-novios-mercedeslambre-pablo espinosa-1.jpg ;*
Skai tego nie oglądała. XD Ale mam to na liście do obejrzenia. xd Oceniłam jakieś pierwsze z brzegu 20, żeby mi ten pasek na dole znikł. :P
Raz masz rację. Wyjątkowo pięknie na tym zdjęciu wyszła, bez tapety, a jej piegi są urocze. ;3
Co ja ci poradzę, że on mi się z kretem kojarzy? ;D Mechi jest śliczna, a w serialu robią z niej upudrowaną lolitkę. Jej naturalny uśmiech jest śliczny w przeciwieństwie do tego wymuszonego.
Cande ma śliczne włosy. Nic więcej ładnego nie dostrzegam.
Co jest niezwykłego w jej paznokciach? :D Nie no, ręce ma brzydkie. Zwłaszcza ramiona.
RAMIONA SĄ PRZEPIĘKNE, ODWALIĆ MI SIĘ OD NICH :D
A może skoro szczęka Ci się nie podoba, to żuchwa? :D
Zawsze Lodo na pierwszym miejscu? Owszem, jest fajna, ale jak dla mnie Alba ma nieco lepszą urodę, jakby je zestawić w prostych włosach. Głos tej pierwszej jest za to genialny. Czasem kojarzy mi się z głosem Clary, ale to tam.