PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem czy był już taki temat, jeżeli tak to przepraszam.
Jaka jest według was najbardziej wzruszająca scena w całej Violetcie?
Moja to jak na końcu 1 sezonu Ludmiła wszyskich przepraszała. Popłakałam się :P
Pomysł wzięty z kina, aktorzy o tym opowiadali ;)

Sweet_Raspberry

A moja jak się Angie żegnała z Pablo. Jestem za Germangie ale to było takie ahhhh *_*
ANGIE WRÓĆ!!!
(tak mam o to ból dupy że jej nie ma ;p )

Angeles_Saramego

I jeszcze jak Diego płakał, to ja za każdym razem płakałam razem z nim xD

Angeles_Saramego

Możesz dać linka do sceny, w której Diego płacze?

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Popieram cię w 100%(Angie prosze wróc). :(

ocenił(a) serial na 7
Sweet_Raspberry

Zgadzam się z tobą tobą ;P Też się na tym popłakałam ;)

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Jak Angie wyjaśniała Violci dlaczego jej nie powiedziała że jest jej ciocią, rozstanie Pablangie, i ta scena z Ludmi w finale sezonu :/ a i jeszcze Violkowe wspomnienia jak Angie miała wyjeżdżać, pożegnalne Algo se enciende i jak Pablo jej dawał ten zegarek żeby o nim pamiętała.

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Sezon 1:
Zerwanie Pablangie. ;-; Wtedy por raz pierwszy popłakałam się na Violetcie. ♥
Sezon 2:
Wszyscy śpiewają "Algo Se Enciende" na pożegnanie Angie... Wtedy popłakałam się po raz drugi... ♥♥♥

pani_cecylia

Dokładnie na tych samych momentach się poryczałam. Tyle nas łączy ♥ xd Jeszcze dodam, że popłakałm się jak Pablo żegnał się z Angie przed odjazdem :c

ocenił(a) serial na 8
kislowa

Ja też. ;-; to było takie smutne ;-* ♥

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Ja raczej nie pamiętam, chociaż... Smutne było zerwanie Pablangie. O, wiem na czym się wzruszyłam ( a przynajmniej prawie wzruszyłam)! Na pocałunku Germangie. Ale ja to ja. Mnie wzrusza "Życzenie Anabell" :D

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Zasmucę Was, bo mnie nic nie rusza i nie płakałam :D Ale wzruszyłam się jak Diego był tami samotny, smutny :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ależ ty jesteś nieczuła, Saro ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jestem najbardziej czułą osobą na świecie :D Jak dorwę jakieś małe dziecko, albo kota ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak byłam mała chciałam zabić brata siekierką, a kota wieszałam na sznurze do prania. Różni są ludzie ^^

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czy ty... Zabiłaś kiedyś kota?! ;o Jak tak można w ogóle? Nie ruszało cię jego miałczenie, jego wzrok wbijający się w ciebie z niemą prośbą?
Brata rozumiem, ale kotka?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Skąd, przyleciała familia, narobiła krzyku i uratowała nieszczęsnego. I tak był biedak bez oka. Kot. Bo brat oczka ma. Choć dziw, że mu jeszcze nie wypłynęły.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Domyśliłam się, że ma oczy. Inaczej trudno by mu było być informatykiem. Pacz ile pamiętam ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Widzę, aż nie mogę wyjść z podziwu :D Powiedz mi, skąd wytrzasnęłaś ten awatar?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Robiłam dla koleżanki obrazek, bo chciała jakiś mhroczny ^^ Nie wiem po co, ale chciała. No i jest jednym z elementów tamtej pracy, a że mi się spodobał to jest. Prawda, że uroczy? :>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Weź, boję się go. Jak jakiś omen ;D Elokefer, elokefer, elokefer, oo... Czemu ostatnio łażę i śpiewam "Yo soy asi"? Paranoja jakaś.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A co, wolisz żebym dała Ruggusia z dziadkami? :D Dzięki tobie też zaczęłam nucić...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Daj! Oni wszyscy w rodzince mają te oczy takie, Julka by się załamała :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Brązowe oczy dominują nad zielonymi (moje) więc jeżeli jest homozygotą to AAxaa Aa, Aa, Aa,Aa to na 100% nasze dzieci będą brązowookie, jeżeli jest natomiast heterozygotą to Aaxaa Aa, Aa,aa,aa to mamy 50% że dzieci będą miały oczy po nim. Istnieje więc 75% szans, że dzieci będą miały oczy brązowe. Jak miło :D Prawda, że cudowne zdjęcie? Kocham jego oczyska *.*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Zrozumiałam ten wywód, czyli pamiętam coś jeszcze z gimnazjum ;D Jak mi się podobają takie ciemne oczy, ach...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja mam to teraz po raz drugi, rozumiesz, zryta bania i te sprawy, ale się przydaje :D I jeszcze ten głos... Aż sobie włączę crocodile rock *.*

KeThA

WIEDZIAŁAM, ŻE USTAWISZ SOBIE RUGGERO Z DZIADKAMI, WIEDZIAŁAM *caps off*

ocenił(a) serial na 3
kislowa

gratuluję wszechwiedzy, ale to przez moją siostrzyczkę, którą kocham *.* Poza tym tyle pięknych par oczu... Moje dzieci też będą takie miały. A przynajmniej jest 75% szans, jak obliczyłam wyżej.

KeThA

hahahaha xd

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Co cie bawi? Na biologii się uważa to się umie takie rzeczy policzyć. Dzieci będą brązowowłose (u mnie i u niego w rodzinie wszyscy z takim kolorem włosów, chyba, że obydwoje jesteśmy heterozygotami, bo wtedy istnieje 25% szans na to, że dziecko będzie miało inny kolor. Musimy wziąć pod uwagę to że obydwoje musielibyśmy być heterozygotami co zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia innego koloru) a zaczepistość odziedziczą tak po prostu, bez liczenia :D

KeThA

Ja jeszcze tego nie miałam, jestem w pierwszej gimnazjum :/ Ach, ty wybitna uczennico (:

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Taka jestem wybitna, że byś normalnie padła z wrażenia :D Nie, nie jestem. Jestem zbyt leniwa, żeby być wybitną. Natomiast gdybym się uczyłą to bym miała dobre oceny na prawdę, bo mam świetną pamięć dzięki muzyce i rozdziału z historii uczę się w 15 minut ^^ Ale mi się nie chce... <anegdotka z życia Sarry >

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też jestem leniwa, ale mam dobre oceny xd. Wszyscy uważają, że cały dzień się uczę, a ja praktycznie spędzam większość dnia przed komputerem i do książek zaglądam tylko po to, żeby zrobić lekcje :D

Limit mi się skończył. Niech mi w końcu zdejmą tę blokadę ;_;

hadlady

Ktoś nowy na forum :p

Izzie_

Nasze forum robi się popularne, im więcej osób tym fajniej :D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

mam konto od 29 lipca ^^ w sensie kislowa, a to założyłam później :)

hadlady

Aaa, to Ty XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

To ja ^^ Jakbym sobie założyła kislowa2, to by było wygodniej :D

hadlady

I bym poznała że to Ty XD Sorry za pomyłkę.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Nic się nie stało :)

ocenił(a) serial na 3
hadlady

No, ja zazwyczaj nie robię nawet lekcji :D Ale jak nad czymś przysiądę to siedzę dopóki nie zrobię, albo dopóki mi się nie znudzi. Ostatnio 5 godzin robiłam zadania z fizyki, bo nie umiałam i musiałam się nauczyć, gdyz miała być kartkówka :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak czegoś nie umiem, to po jakimś czasie w końcu to ogarnę. Najgorsze jest to, że ja umiem to, ale reszta klasy nie i muszę im tłumaczyć, chociaż nie umiem im tego wytłumaczyć xD

ocenił(a) serial na 3
hadlady

Jak coś umiem to umiem też wytłumaczyć w miarę. Koleżance przez telefon zadania tłumaczyłam przed sprawdzianem z chemii ^^ Postanowiłam dorabiać jako korepetytor. Do tej pory udzielałam korków ale jako wolontariusz, a teraz bym nie miała nic przeciwko takiej pracy ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mnie chcą wcisnąć do wolontariatu, ale jakoś się staram szerokim łukiem omijać panią, która się tym zajmuje c:

ocenił(a) serial na 3
hadlady

nie chcesz = nie robisz. Wolontariat powinien być całkowicie dla chętnych osób, które chcą pomagać innym, robią to z własnej woli. Przymuszanie do tego typu działalności jest żałosne.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale "ona musi mieć mnie w wolontarciacie, bo ja jestem jej potrzebna, bo ona potrzebuje takiej osoby jak ja itd." ehh... mam jej już dość :))

kislowa

Genetyka jest świetna, będę miała ją praktycznie do końca tego semestru <3

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Nie wiem czy widziałaś czy nie ale dodałam rozdział ;d Jest beznadziejny ale chciałaś to napisałam ;d

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

widziałam, że dodałaś, ale nie przeczytałam, bo jak zobaczyłam to musiałam już lecieć do przedszkola :( Zaraz przeczytam :D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ale się rozpisałaś chyba komentarz dłuższy od mojego rozdziału ;d

Violetowa00

Dasz linka? Bo oczywiście musiałam go zgubić tak jak większość rzeczy, sorki XD