PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Była już najlepsza, pora na najgorszą <Max 3>
Moje:
1. Are you ready for the ride
2. Nuestro camino
3.Peligrosamente bellas

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Nie, ale ja to wiem. Taka mania. :D

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Nie, żeby coś, ale czasem ciężko czyta się zdania z taką ilością znaków interpunkcyjnych. xD

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Okay, rozumiem. Postaram się je ograniczyć. :P

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Tak lepiej. ;D

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Dziękuję. :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Lodo i Martina mają najlepsze głosy jak dla mnie. Cande jest daleko za nimi.

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Mechi też ma interesujący, taki oryginalny:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Jak dla mnie to Vale (Lara, ale raczej tu wszyscy wiedzą), Lodo i Tini. Później za nimi jest Mechi. ~J

Sebek7771

Patrząc na to jak walecznie bronisz Cande, to ta przemowa o obronie czegoś lub kogoś musiała ci świetnie wyjść.

Luu__4

To się jeszcze okaże :D

Sebek7771

Miejmy nadzieję, że będzie dobrze.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wyszło na to, że na Violettę do kina jadę jutro o 16:00. XD A Ty na którą?

Skailes

JA TEŻ NA 16 <33333 Siedziałem na schodach :D Ciągle się jajajajajjajajajjajaajjaaram Cami <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A ja się nie załapałam. Nie pojechałam, bo na stronie było, że wszystko zajęte. Żałosna jestem.

Skai.

askala128

No Skai:< Ja też już myślałem, że się nie załapię, ale dla Cande wszystko <3 I bilet tylko 10 zł ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Kurrrde. A miałam jechać! Cholerka.

askala128

Możesz jeszcze 19 i 20 października, było dużo osób, więc przedłużyli xdd Pamiętaj-nawet jak wtedy zabraknie miejsc- są jeszcze schody xdd I właściwie to możesz za darmo nawet wejść, bo nie dostajesz biletu i tak i tak i nikt tego nie sprawdza ;>

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale to chyba tylko w Wa-wie.. Czy w Płocku też?

Skailes

Chyba też :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

"Chyba". :D Hm, to będę śledzić repertuar. Trzymaj kciuki. :)

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Hmm.. A ja lubię "Are you ready for the ride."
Za to, nie podobają mi się:
1. En mi mundo
2. Voi por ti
3. One Beat

julia_555

A ja lubie wszystkie piosenki. ;-)

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Voy por ti*
On beat*

Ja czepiająca się. <3

Ja tak jak Izzie_ lubię wszystkie, a jeśli nie w tym momencie, to w którymś je lubiłam, i w którymś będę lubić, tak jak kiedyś nie lubiłam "Te esperare", a teraz to kocham, a "Ahi estare" to była zwykła ładna piosenka, a teraz to ją tak mocno kocham. <33333333

~J

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Aha, dziękuję za poprawienie. :D

Sebek7771

Entre tu y yo
Algo se enciende
Entre dos mundos

Wiem że miały być max 3, ale dodam tak od siebie że Te esperare jest pół na pół bo bardzo lubię ale tylko w żeńskim wykonie ;)

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Bierzesz pod uwagę tekst, czy rytm?
"Algo se enciende" i "Te esperare" mają świetne teksty. Nad "Entre tu y yo" nigdy się nie zastanawiałam, ale pięknie brzmi w wykonaniu Leona. ~J

Sebek7771

En mi mundo! serio wiem ze to piosenka z czołówki, ale szczerze jej nie cierpie!
Zawsze jak ogląam ocinki na komputerze to to przewijam, nie lubie tej piosenki w wykonaniu kogokolwiek nawet Fran i Fede nie ratują tego we włoskiej wersji.
A i jeszcze ta nowa piosenka chłopaków z 2 seonu, zapomniałam jak się nazywa, ae taką techniawą mi zalatuje ;pp

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Ja nie lubię tylko Entre tu y yo. No i En mi mundo trochę mi się przejadło. A reszta piosenek mi się podoba. :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ostatnio jak byłam sobie ciuchy pooglądać to leciało "A-a-are you ready for the ri-ride let's ready for! A-a-are you ready for the ri-ride let's ready for!" i aż śpiewać się chciało razem z Leonem. Ja tam to lubię :D ~J