Była już najlepsza, pora na najgorszą <Max 3>
Moje:
1. Are you ready for the ride
2. Nuestro camino
3.Peligrosamente bellas
Nie, żeby coś, ale czasem ciężko czyta się zdania z taką ilością znaków interpunkcyjnych. xD
Jak dla mnie to Vale (Lara, ale raczej tu wszyscy wiedzą), Lodo i Tini. Później za nimi jest Mechi. ~J
Patrząc na to jak walecznie bronisz Cande, to ta przemowa o obronie czegoś lub kogoś musiała ci świetnie wyjść.
A ja się nie załapałam. Nie pojechałam, bo na stronie było, że wszystko zajęte. Żałosna jestem.
Skai.
Możesz jeszcze 19 i 20 października, było dużo osób, więc przedłużyli xdd Pamiętaj-nawet jak wtedy zabraknie miejsc- są jeszcze schody xdd I właściwie to możesz za darmo nawet wejść, bo nie dostajesz biletu i tak i tak i nikt tego nie sprawdza ;>
Hmm.. A ja lubię "Are you ready for the ride."
Za to, nie podobają mi się:
1. En mi mundo
2. Voi por ti
3. One Beat
Voy por ti*
On beat*
Ja czepiająca się. <3
Ja tak jak Izzie_ lubię wszystkie, a jeśli nie w tym momencie, to w którymś je lubiłam, i w którymś będę lubić, tak jak kiedyś nie lubiłam "Te esperare", a teraz to kocham, a "Ahi estare" to była zwykła ładna piosenka, a teraz to ją tak mocno kocham. <33333333
~J
Entre tu y yo
Algo se enciende
Entre dos mundos
Wiem że miały być max 3, ale dodam tak od siebie że Te esperare jest pół na pół bo bardzo lubię ale tylko w żeńskim wykonie ;)
Bierzesz pod uwagę tekst, czy rytm?
"Algo se enciende" i "Te esperare" mają świetne teksty. Nad "Entre tu y yo" nigdy się nie zastanawiałam, ale pięknie brzmi w wykonaniu Leona. ~J
En mi mundo! serio wiem ze to piosenka z czołówki, ale szczerze jej nie cierpie!
Zawsze jak ogląam ocinki na komputerze to to przewijam, nie lubie tej piosenki w wykonaniu kogokolwiek nawet Fran i Fede nie ratują tego we włoskiej wersji.
A i jeszcze ta nowa piosenka chłopaków z 2 seonu, zapomniałam jak się nazywa, ae taką techniawą mi zalatuje ;pp
Ja nie lubię tylko Entre tu y yo. No i En mi mundo trochę mi się przejadło. A reszta piosenek mi się podoba. :D