Bez makijażu :D
https://twitter.com/ItaliaWithTini/status/414716877940609024/photo/1/large
Mam nadzieję, że wyczuliście sarkazm w temacie. Poza tym bez makijażu to ona chyba tylko w połowie jest ^^
W sumie, to jeszcze boli mnie głowa, jest mi niedobrze. A poza tym, wszystko okay. xD
Tak zupełnie nie na temat - jestem z siebie dumna! Usunęłam ponad sto blogów z polecanych.
Gratuluję :D Ja miałam 50, teraz mam ze 30, bo też pousuwałam. Szkoda mi czasu na te słabsze xD
Ale bycie jak Tinka to sama w sobke kara...
Nie licząc kasy... ona jest spoko :D
Taak... absolutnie :D dajesz też zostaniemy gwiazdami i będziemy znały takich przystojniaków i będziemy miały tyle kasy, a w dodatku nie będziemy miały tony tapety!
Już jestem naszą fanką ^^ a Twoją w szczególności
A ja Twoją. Swoją oczywiście też - idę za przykładem mojego MISZCZA - Ruggusia.
Dobra, a w jakiej dziedzinie gwiazdami zostaniemy? xD
Ja jak wiesz kocham tańczyć ♥
Wypiszmh co lubimy i znajdźmy coś wspólnego:
taniec, pisanie, malowanie, aktorstwo, granie na instrumentach, śpiwanie (wychodzi mi rewelacyjnie :D Hahahah), nauka, taniec ♥
Y Vos? -wiem, znajomość hiszpańskiego mam w malutkim paluszku...
A tak na marginesie, właśnie skończyłam uczyć się na dziś historii.. w końcu -,-"
dwa razy taniec? xD Jakie instrumenty opanowałaś? Czemu uczysz się historii?
Ja:
pisanie, malować nie umiem, jestem w kółku teatralnym, więc aktorstwo też może być, gram sobie na istrumentach kilku, śpiewać nei umiem xD Nie znoszę się uczyć, uwielbiam jeździć na łyżwach i deskorolce. :D
*było tak pusto...
**przez kilka lat uczyłam się w szkole muzycznej grać na fortepianie, ale na pianinie też. To było kilka lat temu, ale jeszcze coś tam umiem, chociaż na najniższym poziomie podstawowym
*konkurs :( nauki tak wiele
Wobec tego wybieraj kategorię :D
To ja mam pomysł :D Więc tak: napiszemy książkę, na której zarobimy całą górę kasy (niczym J. K Rowling) po czym z tych pieniędzy zostaniemy producentkami filmu do którego napiszemy scenariusz i zagramy w nich główne role. Potem oferty posypią się jak szalone. Dodajmy, że jak każde gwiazki zostaniemy piosenkarkami, ale będziemy śpiewać razem, żeby być ORYGINALNE. Będziemy same pisać sobie piosenki, a w wolnych chwilach grać w filmach, ty będziesz tańczyć na scenie, pisać książki i prowadzić bloga o modzie (na której totalnie się nie znam)
Ja chciałabym jeszcze zostać wirtuozem skrzypiec i ew. pianina xD Możesz jeszcze zostać drugim Einstainem i malować niczym Hitler. xD Jak ci się podoba mój pomysł?
Idealny jak zawsze :')
Już czuję się sławna :D
Sarciu, kiedy będzie rozdział zakazanej? ^^
Nie wiem... Ostatnio Julki i Magdy nie ma nigdzie - ani na gg, ani na fw i nie mamy jak się zgadać co do pisania... :(
Ja też czekam, wierz mi...Sądzę, że ten blog skończy się szybciej niż się zaczął. A szkoda, bo dobrze się zapowiadał.
Byli czytelnicy, wyświetlenia, były komentarze. A teraz nic nie ma - brzmi jak tekst piosenki xD
I ogólnie miałyśmy pomysł na całą treść... Ale widzisz, niektórzy mają ważniejsze zajęcia :/
Najlepsze są blogi przemyślane :D
Szkoda... Wielka szkoda :c
Kochana, widzisz jak spamujemy? :p
Rzeczywiście, nic pożyteczniejszego nie przychodzi mi do głowy xp
Wiesz, mam za dużo czasu wolnego i najchętniej zaczęłabym pisać teraz nowy rozdział... ale dziś dodałam, a jak teraz zacznę- patrząc na to, że jest po 19:00- zakończę dzisiaj, a nie wiem czy powinnam dodawać już następnego dnia... ach te dramatyczne problemy Hani
Im częściej dodajesz (w granicach rozsądku) tym więcej masz odwiedzin, tak zauważyłam :D Pisz, ja tam chętnie przeczytam :P
Ależ ty jesteś bezlitosna. Nasza śliczna Martinka wygląda jak zwykle pięknie nawet z samą kredką do oczu, tuszem i minimalną ilością podkładu, a co!
Ale patrz, wygląda jakby od tego pudru i podkładu miała oparzenia na skórze xD
Przeczuwałam jak wczoraj stali na podium, że 'Luz w dupie' zrobi furorę i nie pomyliłam się. Ziobromania?
Kamilek kochany *.* Tylko Maciuś, no! Weź się w garść! Ja chcę Kotka na olimpiadzie, innej opcji nie ma!
Ja tak myślę, że Kotka i tak wezmą :D Też widziałam ten napis i od razu mi się zaświeciła żaróweczka "aha, będzie na demotach" xD
W ogóle jak słuchałam Janka w radiu, to jakby młodszy brat Żyły normalnie :D "Tak se rano wstałem i se myślę - fajnie byłoby tak wygrać... No i ten.. udało się." ;D
Morgi zdrowieje, już mu się buźka zagoiła, oby wracał jak najszybciej.
Wiem, widziałam zdjęcia. Moje kochanie wraca *.*
No, dokładnie xD Kolejny z fajnymi tekstami xD Ale przynajmniej jest zabawnie. Polacy przejmują skoki :D
Alesz skond! Pszeciesz to najpienkniejsza dzieffczynka na świecie! Ona naprafwdę jest MUZYKOM!
Ja rysowałam dzisiaj. Wszystko było dobrze póki nie zaczęłam twarzy. Pierwszy raz rysowałam portret na małej kartce bez powiększania i nie wyszło :/ Widziałam, że dodałaś nowy rozdział, a ja jestem dopiero przy trzecim.
Dzisiaj druga część Titanica na Polsacie. Jaram się *.*
Może będę oglądać. Ale nie oglądałam pierwszej. XD Ja nie oglądałam nawet Kevina. Ha, ha, ha. :D