Bez makijażu :D
https://twitter.com/ItaliaWithTini/status/414716877940609024/photo/1/large
Mam nadzieję, że wyczuliście sarkazm w temacie. Poza tym bez makijażu to ona chyba tylko w połowie jest ^^
Jesteśmy bosami. :D Ja znam na pamięć 2 pierwsze części Pottera. Słowo po słowie. ;D
Muszę obejrzeć Titanica kiedyś. Dopiszę to do listy do zrobienia przed śmiercią. ;D
U mnie nic nowego. Właśnie umyłam włosy. I po lokach -,- Muszę się uczesać. ;d
A u Cb? ;D
Dobrze. Zastanawiam się czy nie zrobić sobie loków lokówką. Hmm... jak uważasz? Jeszcze chodzi mi po głowie myśl założenia drugiego bloga, ale nie mam z kim go prowadzić a samej mi się nie chce :)
Nie po prostu lubię loki :)
Nie wiem. Na pewno o Violetcie, ale potrzebuję kogoś z kim wymyśliłabym historię :) Ale raczej nikt nie będzie chętny :'(
W sumie mogłabym, tylko nie zawsze mam czas. No i trzeba wymyślić historię. ;D
Ostrzegam jestem zwolenniczką patologii. Jeśli widziałaś mojego bloga, szczególnie dzisiejszy rozdział, pewnie już udało Ci się to wyłapać. xd
Czytam 14 rozdział na przemian z oglądaniem starszych odcinków i bezcelowych chodzeniem do kuchni i otwieraniu lodówki.
Patologia? Czemu nie, często oglądam ukrytą prawdę i tym podobne. A historię możemy powymyślać na priv. To co zgadzasz się?
Możemy spróbować. :D Podaj mi jakiś kontakt do siebie.
Czternasty rozdział? Nieźle. Ja już nie pamiętam tej fabuły, zbyt jest zawiła. xd
Ja czasem otwieram lodówkę, stoję, patrzę na jedzenie, zamykam i idę do siebie.
Na moim blogu masz zakładkę "Kontakt" i tam masz wszystko podane.
Ja tak robię kilka razy dziennie :D
Ja w tym czasie pisałam ze Skai :) Tak, zdecydowanie jeden z najlepszych filmów ever <3
W każdym razie polecam, bo to naprawdę barfzo mądry film z fenomenalną grą aktorską :)
Też nie wiedziałam myślałam, że to dzisiaj. Ale i tak bym nie obejrzała, bo rodzice oglądali.
Mi się kojarzy z takim koniem. Ma jasną twarz ale nakłada ten ''brązowy'' podkład, pudry itp. Naturalne piękno przede wszystkim. Np. Alba czy Mechi są zawsze MEGA naturalne. <3
Właśnie! Alba i Mechi zawsze mają najmniej makijażu i nie wstydzą sie swoich niedoskonałość, których w sumie nie ma.
Ale piękna *-* No naprawdę<33 Najpiękniejsza na całym świecie miss piękności powinna zostać <333333
Oj tam, w tym wieku to normalne, że nakłada dużo tapety, średnio wygląda ale wiadomo - każdy w make up'ie wygląda lepiej ;D
"W tym wieku" fajnie to brzmi xD Co z tego, że jestem w jej wieku i nie noszę w ogóle make upu ...
Ja jestem rok starsza od niej i źle bym się czuła wychodząc w ogóle bez makijażu a znam laski u których wygląda to dużo mniej naturalnie niż u niej, naprawdę, jeszcze nie ma tragedii ;D
Nie, Twoje imię to Sebastian. Nawet, kiedy piszę Sebek to podkreśla mi się na czerwono, więc jest to błąd. Więc jesteś Sebastianem, uświadom to sobie.
No i Wesołych Świąt oczywiście. Abyś w końcu przejrzał na oczy co do Tini i Lodo. Abyś spotkał Cande, i żebyście żyli długo i szczęśliwie. Dużo szczęścia, zdrowia, POMYŚLNOŚCI, i spełnienia marzeń.
Popatrz, moje nazwisko też podkreśla mi na czerwono, bo "słowniczek internetowy" nie zna wszystkich słów ^^
Ach dziękuję :3 Szczęścia, zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i niech Ci Niall tańczy wśród pomarańczy :3
No widzisz. Jak piszę imiona chłopców z 1D to też część na czerwono, nawet Direction się podkreśla. Ach ten komputer... A jakie jest Twoje nazwisko?
Dziękuję Ci bardzo :*