Heeeej! :D Mam pytanie dotyczące wszystkich dziwnych paringów na których temat fani często piszą
ff, lub po prostu, dyskutują :D Chodzi mi o te pary, które nigdy nie powstaną i są tylko wymysłem
fanów, czyli np. Leomas, Dion (Lego), Germasia (Dla Ciebie, Asiu), Marcundo (to jest prawdąxD),
Femi itp :3 Jesteście za którąś z tych par, albo podoba Wam się to połączenie? :D
Ja jestem za mną i Marcinem :( porażka. A tak serio to Dienaty i Lemi, kocham ich :c
GERMASIA FOREVER! ♥
Właśnie! NATALIA I DIEGO, OMG ♥♥♥♥ - mówi to obsesyjna fanka naxi, zal. Germasia jest ze sobą cały czas ♥
Witaj zupełnie nieznana mi osobo, otóż ja shippuję Marcundo, jak słusznie zauważyłaś - jest to połączenie prawdziwe- oni naprawdę się kochają, między nimi jest ta 'chemia', tirentiren 24 na dobę, jak tu ich nie lubić? Aww. Germasia, ona powstanie, nie mów nawet że nie! I Oczywiście Diesia, fajny parring, słyszałaś kiedyś? ;>
Diesia mi się obiła o uszy hahah :D Miło mi Cię poznać LadyRedCośtam xD Germasia już istnieje kłamco :c I Marcundo tirentiren całe życie, tak! <3
Podglądam was zawsze i wszędzie, doedukuję się jeżeli chodzi o wychowanie seksualne :> Kasiu, ranisz mnie tym LadyRedCośtam! A Diesię to byś ode mnie chciała, pff :(
To Ty się do mnie nie przyznajesz! :c Marcundo to najbardziej pożądana para roku :3
Przyznaję! Wiesz dobrze ;D Marcundo, oczywiście, podobno przestudiowali już razem całą kamasutrę, słyszałaś? ;D
Ja? A kto mnie zdemoralizował? :c Wcześniej byłam grzeczna! My się edukujemy cały czas ;> Ale wam nigdy nie dorównamy :(
To ja byłam grzeczna, w sumie to nadal jestem. Mam nadzieje, ze nie zapominacie o zabezpieczeniach, co? Bo Violka będzie mieć rodzeństwo xD
Nadal jesteś? Podrywasz ludzi na fw tylko dlatego, że przypominają Ci Bufona! I ćwiczysz z nim tirentiren na pająka! Nam zabezpieczenia nie są potrzebne, on wyjechał :c
Ja ćwicze na każde zwierzę xd nikogo nie podrywam! Asia, teraz masz wolna rękę, możesz brać się za Araba. ASIAB ♥
Domyślam się ale przecież nie robisz tego sama, to Bufon ugryzł Cię dzisiaj... no, sama mówiłaś. :D Wiem, wezmę się, ma takiego kul wielbłąda!
To nie był on xD pff. Mam nadzieje, ze będzie wam się przyjemnie go ujezdzalo ^^
Jak nie on to kto? Nie kłam! ;D Oczywiście że będzie, opowiem Ci wrażenia z nocy ;>
Tajemniczy ktosiek o pseudonimie Parufka Bufon? Musisz być cała pogryziona! :c Okej, poczekaj do nocy ;>
Miłość miłością ale nie daj mu się okaleczać! :c Nie wiedziałam że on ma takie fetysze...
Marcundo jest najwspanialsze. Podobno, oni ciągle Tiren, tiren :D Germasia, kolejni zboczeńcy, uczą się od Marcundo xD.
Leomas, a tak wg kto to Maracundo (Facu i kto?) i o co chodzi z tym Tiren Tiren?
Marta... Nie zwracaj uwagi xD
Maxi w odcinku pierwszym 3 sezonu złapał Fran za ramię i trząsł łapą wrzeszcząc "tiren tiren tiren"
https://www.youtube.com/watch?v=3iprM6_5004 23:20
Oj to będzie długa lista :D Więc zacznę swój wywód.
Na samiuśkim początku gdy zaczęłam oglądać Violette, a wiadomym wydawało się być że skończy ona z Tomasem to byłam pewna, że scenarzyści planują takie pary
Leon - Camila, byłam pewna, że Leoś nie będzie z Violką, więc po tym https://www.youtube.com/watch?v=yN6QvSc_7XI stwierdziłam, że połączą go z Camilą
Ludmi - Maxi ,że tak powiem tutaj https://www.youtube.com/watch?v=tzDt_TKumA4 zobaczyłam 'chemie" między nimi ;p
Naty - Napo hahaha xD seria myślałam, że zrobią z nich parę typu "kto się czubi ten się lubi" xD
W sumie tym parą nie kibicowałam, ale to dziś myślę, że jakby Tomas/Pablo nie wyjechał to by się to tak skończyło!
A nie istniejące pary którym bym kibicowała to oczywiście Leomas :D Czekamy na powrót Tomiego! No i może Cami i Diego albo Fran z Fede byłoby ciekawie
Nietypowe, powiadasz? ^^
Zawsze podobało mi się kilka takich połączeń:
• Ludmiła - Diego: to zapewne jest zasługą Edytki
• Francesca - Leon: ostatnio całkiem mi się spodobało
• Francesca - Diego: pisanie o nich na JSM do czegoś zobowiązuje, prawda?
• Lena - Federico: dziękuję, Sarro
Tak, wiem - wykluczają się, ale to nieważne.