Miałem to zachować dla siebie, ale po obejrzeniu kilku ostatnich odcinków po prostu nie mogę. Piszcie co chcecie, ale ja i tak swojego zdania nie zmienię. To wszystko co o niej sądzę:
A – arogancka
B – bezczelna
C – chamska, chciwa, chytra...
D – despotyczna
E – egoistyczna
F – fałszywa
G – grymaśna
H – harda
I – impertynencka
K – kłamliwa
L – lekceważąca
N – NIEmiła, nieszczera, nieuczciwa...
O – obraźliwa
P – podła
R – rozkazująca
S – samolubna, skąpa
W – wredna, wścibska, wyniosła...
Z – zarozumiała, złośliwa
Jak wymyślicie coś na J, M albo T to możecie dopisać. Pozdrawiam i zapraszam do hejtowania. :)
Nie tylko ty ;) Ludmiła to czarny charakter tego serialu. Jak oglądam odcinki i ona śpiewa to jest takie: przecież ona nie może być taka zła, ona czuje to co śpiewa, ale jak kończy i zaczyna gadać... MASAKRA!
Zacznijmy od tego, że śpiewać nie potrafi: ,,śpiewa" głosem 60-latki, który brzmi jakby sepleniła i miała buzię zapchaną jedzeniem.
A tak poza tym to ona naprawdę przekroczyła wszelkie granice. Wiem, że to czarny charakter, ale w każdym innym serialu nie mam żadnych problemów z odbiorem negatywnych postaci. Tylko tutaj. Najgorsza jest wtedy jak się szczerzy, przechyla głowę na lewo, biegnie i: TOOOMIII!!! KAM ŁYF MIII!!!
Myślałam, że bez przekleństw jak przeczytałam ten temat.
Ty jesteś Aleksander?
Nie, nie przeszkadza, chodziło o to, że myślałam wcześniej, że takich nie dajemy.
Fajne imię, oryginalne. Żadnego Olka nie znam.
No, a ty chyba jesteś pierwszym jakiego poznałam. Znałam kilku Oliwierów, których też myślałam, że jest mało, ale żadnego Aleksandra chyba nie.
Ja mam sąsiada Oliwiera, słodki dzieciak, Oliś na niego mówią ;D Cóż, Magdo, nie wszyscy noszą takie pospolite imiona xD
Oliwierów też znam kilku, mam nawet jednego kuzyna o takim imieniu, na wakacjach poznałem też Oliwiera, ale jakoś nigdy nie spotkałem się z tym, żeby dorosły miał tak na imię.
Oliwier (w telewizji piszą, aby było tak "słitaśnie" przez v) Janiak i według wikipedii na prawdę jest Piotr.
Tomas boski i łaskawy, nawet pokuty nie chce, chociaż wypadałoby poświęcić z dwa komentarza na rzecz jego uroku i tego jak jest łaskawy.
No jasne. Ja mam zajebiste imię. Magd znam cały tłum. Aleksandra to najpopularniejsze, ale niedużo mniej jest Madzi. Wiadomo, ludzie tak nazywają dzieci, bo później wychodzą zajebiste dupy ;3 Skromnie mówiąc.
A ile znasz dziewczyn o imieniu Julia, Ania czy Kasia? Bo ja mnóstwo.Wiesz, mój brat ma na imię Michał, tata Piotr... także jeśli chodzi o męskie imiona to też strasznie często się powtarzają. No i skoro jesteś taka skromna to wyślij mi zdjęcie, a ja to ocenię. Taki żarcik. xd
Nie no, ja żartowałam z tą "zajebistą dupą". Ania... Znam kilka, ale tak mało przy Olach, Kaśkach, Julkach czy Nataliach.
Gosia? Nie znam ich tak sporu, chyba że nauczycielki, bo to u nich jakieś popularne imię, Małgorzata.
W skrócie mówiąc Xabiani ma owłosione nogi, tears podrzuca każdemu wyobrażenie jego jak je goli, a przez dziury w spodniach Pablo nie widać żadnego owłosienia, więc pewnie do Violetty golił.
Znowu gadasz o mnie! Tomi dla mnie goli ;D
Ja znam Magd w cholerę. Iwa znam z opowieści jego ojca, a mojego nauczyciela. Oliwierów znam kilku, Aleksandra znam też, łysego dresiarza w moim wieku.
Dobre skojarzenie.
Aleksander - łysy dresiarz w wieku Zuzy. Od dzisiaj tak będę kojarzyć to imię.