Oglądaliście? Jak wam się podobał? Jakaś ulubiona scena? Co was rozśmieszyło? Podzielmy się
opinią!
"Biegasz? Przecież ty nigdy nie biegasz!"
Jogging Germana i Ramallo, German w przebraniu. Tymczasem esme znów ma swoją nieodłączną
zieloną bluzkę, swoją drogą ohydną. Naty była moim zdaniem baardzo fajnie ubrana. Angie fajnie
wygląda w jeansach, gdyby nie były to te odcholerne dzwony.
Wkurzyła mnie esmeralda tuląca się do Germana i podlizująca się mu. :P
Golący się Matias, esma i zielony pas w karate. :P Tą dwójkę swoją drogą ciągnie do siebie. : D
Matialda!
Być może, nie będę się kłócić. Ciekawa jestem, co zrobią z tym filmem "Kraina lodu" i jak przetłumaczą piosenkę. Jak znam polskiego Disneya, to może być nawet "Pada śnieg" albo "Nie dam się" czy coś takiego ;D
Weź nawet nie mów. Tak sobie pomyślałam, że hiszpańską wersję to bym chciała usłysześ w wykonaniu <uwaga, uwaga> Luci xD
Wyobraziłam to sobie, zapewne to wykonanie emanowałoby boskością. Ewentualnie Lodo, ona by umiała te góry wyciągnąć.
Ale Polacy dali kitowski dubbing, dziecinny strasznie.
Skąd wiesz jaki dubbing dali? Jest jakiś zwiastun czy coś?
Ej, to by było piękne. Jestem fanką jej głosu ^^
Tak, moja siostra przed momentem oglądała. Tzn. akurat tej, co dubbinguje też Tinka, nie ma. Ale parę innych postaci.
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-31838
Jaki tam kapitan xD Ja idę na to. Mam nadzieję, że nie zrobią polskiej wersji piosenki tylko dadzą mi Demi xD
A teraz wyobraźcie sb Tomasa śpiewającego Libre SoyxD
Ja się jeszcze dziwie, że on z takim braniem jest jeszcze wolny :P
Nad tym samym się zastanawiam :( To jedyne, czego brakuje tej piosence! Jego twarzy <3
Jego twarz jest jak promień słońca w szarej rzeczywistości. Ja się pomału zbieram, mama twierdzi, że jestem uzależniona od laptopa.
Mnie najpierw do głowy przyszedł Tomas w tej dziwnej sukience XD
A tak wogóle kiedy rozdział ? ^^
Bo chce Leomasa :D
Najgorszy moment:
-to może ja też pójdę i zrobimy sobie podwójną randkę? (może nie najgorszy, ale jestem w trakcie oglądania i narazie on mnie ... nieco wyprowadził z równowagi)
CAXI bleeee ;/
Też mnie to rozbawiło xD Ma facet wyobraźnię. Greguś w stroju Violetty, dobre xD
Śmieszą mnie nieodmiennie te słit scenki przy szafkach. Czy wyznanie miłości, czy chytry plan Lu, czy szczera rozmowa - zawsze przy szafkach, z obowiązkowo zacinającą się kłódeczką.
Tak, to jest świetne xD A Maxi sobie szczególnie te szafki upodobał ^^
Przypominam Zuzka, że jutro piszemy rozdział tak przy okazji xD
Taa, zwłaszcza jak tata go woła "Maximus". Masz już jakiś plan tego rozdziału, czy będziemy improwizować? :D
jest plan, jest xD zawsze mamy gotowe plany dzień po napisaniu rozdziału. Ale jak coś będziesz chciała to zawsze można dodać ;P