PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Odcinek 35

ocenił(a) serial na 9

Ulubiona scena-
Najgorsza scena-
Najśmieszniejsza scena-
Najsmutniejsza scena-
Najlepszy wykon piosenki dzisiejszego odcinka-
Kto miał dzisiaj najlepszy strój/stroje-
Postać dzisiejszego odcinka-
Para dzisiejszego odcinka-
Ulubiony cytat-
Ulubiona scena zapowiedzi-
Ocena odcinka w skali 1-10-

Ja osobiście nie oglądałam... :P o 20 wyrażę swą opinię. A raczej o 21;P

esteckiewicz1

Tak mi przykro :((( Ale wiesz; "Prawdziwy kibic jest dumny po zwycięstwie, wierny po porażce" ;)

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Diego uczący Violkę jak zrobić kopczyk z mąki... Bezcenne. Jaka szkoda, że umiem robić pizzę, bo przy takim nauczycielu... :D
Ale Angie ładnie zaśpiewała. Z dnia na dzień coraz bardziej przekonuję się do jej głosu. Oczywiście Tomaszkowe wykonanie będzie w moim sercu bardziej, ale jej też.
Ach, Angieszka. Co ci po Hermanku, kobito, ogarnij się. Pablo jest wciąż osiągalny...

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Będę się śmiała przy tym pewnie. Pamiętam mój niepohamowany chichot, gdy to Jade śpiewała... Achh ;P
Pablo ? Co jej po Pablu, niech stara się o Germana :D

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Pablo? No, jest zaledwie miły, szarmancki, przystojny, nie nosi obcisłych dżinsów ala Hermie, nie jest gburem jak Hermie, nie jest infantylny jak Hermie, nie jest ogrem (dzisiejszy tekst Ramaszo) jak Hermie, nie jest przemądrzałym inżynierem-półidiotą, nie przebiera się za Deppa jak... mam wyliczać dalej? :D

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Dobra, dobra ... Bo oczopląsu dostanę. Może i jest debilem, pacanem, cymbałem, gburem, niewychowanym kłamcą, infantylnym idiotą, ale to nie zmienia mojego poglądu. I tak wolę Germangie :D

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Nikt nie jest idealny. :D
Bo to jest klątwa Castillo. "Kto nazwisko to dziwne posiadać bedzie, ten dziwnym i innym człowiekiem od innych bedzie, hej." (z podhalańskim akcentem)

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Coś mi zarzucasz? :O
Jak to ładnie brzmi :D Bardziej jak piosenka, niżeli klątwa. :P

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Wyobraź sobie ten tekst w ustach Marottiego. Ze skarpetką na głowie. A już takie piękne nie bedzie. Hej!

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Rzeczywiście - klątwa :D Masz niesamowite pomysły. Kreatywność - poziom tears ;P

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

A co ty, gupku. Gadam, latam, pełny serwis. I klątwy układam, tylko rzadko z sensem gadam. Ja - poeta. Odbija mi, wiem.

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Ja nic nie mówię (piszę), jesteś całkiem normalna xd

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

No nie sądzę :D

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Jak już mówiłam - nie oceniam xD

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

I dobrze, bo chyba nie starczyłoby ci na mnie skali ocen. xD

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

A skąd wiesz jak rozwinięta by ona była? :D Może by starczyło... Nie wnikam, nie lubię oceniać, to mi się ze szkołą kojarzy :P

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Ja kiedyś chciałam być nauczycielką :D Potem mi przeszło, teraz chcę być lekarzem.

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Napisałabym "Ucz się ucz, nauka to potęgi klucz", aczkolwiek skojarzyłam, że jak ktoś będzie miał dużo kluczy, to zostanie woźnym. Nie ważne
Ja jeszcze planów nie mam, nie śpieszy mi się :D

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

A mi ciągle powtarzają, że za rok matura. Wkurza mnie to, ale co zrobię.
Najwyżej zasilę szeregi sprzedających w MacDonaldzie. I erudycja mi się przyda do tego, żeby z rozbrajającym uśmiechem mówić "A może frytki do tego?".

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

A mi ciągle mówią, że za rok test gimnazjalny. Ha ! xD
Cóż ... Wątpię, żebyś skończyła w tak marny sposób c;

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Czas pokaże :D Z reguły ci, którym wróżą największą karierę, jej nie robią. Ale trzeba też mieć plecy. A ja nie mam. Ciąć się, czy lepiej skoczyć pod pociąg?

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Cóż... Polecam zabić się bardziej oklepanym sposobem - skoczyć z mostu, do rwącej rzeki. :3 A tak na poważnie to masz rację. Niepotrzebnie się zapesza :3