PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Z Angie. Śmiałam się jak głupia, ale wracając do czegoś innego niż mój brak uczuć to Marco.
Sposób w jaki powiedział Francesce, że całował się z Aną był przeuroczy <sarkazm>.
+ Takie przeczucie, ale wydaje mi się, że Diego wylosował Francescę wśród tych kartek. Nie było
podane konkretnie kogo, ale mi się tak wydaje :D
Jak Wasze wrażenia po odcinku? ~M.

MagdaJulka

a to mi się wydawało że Diego wylosował Naty i wole się tego trzymać ! ;p on niech tez lepiej trzyma się z daleka od Fran!
tak Marco wypalił z tym wyzaniem, albo postanowił że jej mówi i mogł powiedzieć za pierwszym razem jak chciała, a potem jak juz stwierdzil ze jej nie powie to siedziałby cicho.

A wgl to Gregorio NINJA!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale to z Marco to było straszne! Ja nie chciałabym dowiedzieć się od chłopaka, że całował się z jakąś babką, ponieważ on myśli, że ja już to wiem. Mógł powiedzieć jak chciał, a nie słuchać Andresa (którego laska uciekła do Izraela) i Brodueya (którego ukochana jest z innym). Julce też się wydawało, że on ma Naty, ale ja mam swoje przeczucia i coś czułam, że wylosował Francescę dla końcowego rozwalenie Marcesci i zrobienia Diegesci ;c
Nie! Nie wierzę w Diegescę! Ona za bardzo kocha Marco, zawsze mu wybacza, a Marco, jak to facetowi, przypadkiem wychodzi, że trafi w sytuację, w której wychodzi niekorzystnie.
Gregorio! I Marotti śpiewający! ~M.

MagdaJulka

No to właśnie o to mi chodziło jak by się sam przyznal to wiadomo że latwiej by mu wybaczyła nawet jakby się wkurzyła, bo skoro sam to powiedzial to raczej nie ma nic na sumieniu, a nie że on nagle się rzuca ze to nie tak i coś tam bo mysli że ona juz wie od Any -.-
Nie nie moze byc Diegesci, ja wiem ze zaraz Diegetta się rozpadnie i z jednej strony Diego byłby wolny ale przeciez Fran po pierwsze kocha Marc a po drugie nie byłaby chyba z chłopakiem który tak oszukał jej przyjacióke!
Marco to dopiero niekorzystnie wyjdzie jak ich Fran zastanie na tej podłoge tarzających się ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Stworzenie Diegesci kompletnie nie ma sensu, ale nie wiadomo co oni mogą wymyślić w tych ostatnich odcinkach. Zresztą, gdy rozpadnie się Marcesca pewnie dadzą Fran kogoś.

majka5454

gdy rozpadnie się Marcesca, to lepiej zeby ją szybko poskładali, żeby byli razem bo innaczej poznają mój gniew!
tak to jest groźba ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie obchodzi mnie co mają tam zamiar zrobić, ale na koniec sezonu muszą ich połączyć i tyle. No, niby ma być 3 sezon, ale 2 musi się skończyć Marcescą:)

majka5454

tak ale o powstaniu 3 sezonu decyduja teraz, a scenariusz do 2 pisali juz dawno więc tym bardziej lepiej żeby była Marcesca na koncu!
i Femiła! nie wiem jak oni chcą to zrobić bo narazie Lu nie wykazuje zadnej chęci zmiany swojego zachowania

ocenił(a) serial na 10
karolina199

O Femiłę bardziej się martwię niż o Diegescę. Myślałam, że Ludmi się zmieni dla Fede, ale ona zachowuje się jakby miała go gdzieś. Nie rozumiem tej dziewczyny, przecież jej zależało na Fede! Chyba, że zamierzają ją odmienić w przeciągu jednego odcinka np. jakimś cudem odpokutuje wszystkie swoje winy i Fede jej wybaczy:)

majka5454

w dzisiejszym odcinku z zapowiedzi wynikało że będzie coś z Femiłą więc czekam!
właśnie też nie rozumiem, niby strasznie płakała, a w sumie sama była sobie winna bo to przez jej intrygi Fede nie moze z nią być, to zamiast coś z tym zrobić to idzie w zaparte a Fede jakby olała ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A już Fede coś do niej poczuł! Ale oni zawsze muszą coś namieszać, pary nie mogą być po prostu razem szczęśliwe, muszą być komplikacje. Mogli by chociaż jedną parę zrobić taką normalną, bezproblemową:)

majka5454

ale wiesz jak już nawet Fede jej powiedziała, że się nie zmieniła i nie chce miec z nią nic do czynienia to czemu ona nie próbuje zrobić czegoś żeby go przekonać pokaza że się zmienia !

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Pewnie najpierw wyjdzie ta sprawa z Diego, Ludmi wtedy zacznie żałować, a jak Violka jej wybaczy to Fede też:) Spróbowała by nie żałować xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Powiem Ci, że ja bardziej martwię się o Marcescę, o Femilę nie ma co - oboje są w sobie zakochani, a Marcesca mimo, że ma to samo to przecież sama wiem, że nie wybaczyłabym tak łatwo kolesiowi.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja w ogóle nie dopuszczam innego scenariusza niż Marcesca w finale, dlatego nie martwię się o nich, a Ludmi jest jednak nieobliczalna i niby kocha Fede, a zachowuje się tak, a nie inaczej;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

On strzeli focha, bo usłyszał, że chce być blisko niego, bo jest gwiazdą Umix, ale mówię Ci, że to oczywiste, że będą razem, gdyż w tym serailu takie pary są kochane przez scenarzystów, a normalne typu Marcesca trzeba rozwalać, bo są za spokojne.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Aluzja do Leonetty xxd Bo miłość skomplikowana jest lepsza od nieskomplikowanej, chyba kiedyś coś takiego napisałaś:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

To był cytat z wypowiedzi scenarzysty Violetty:
"#Leonettas #Marcescas Itd... Co jest więcej warte... Łatwa miłość czy trudna miłość? Cieszcie
się serialem! #Violetta2WszystkoMożeSięZdarzyć"
Trochę brzmi jakby chciał nam przekazać, że miłość trudna jest bardziej wartościowa od łatwej.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Uważam, że miłość to miłość i każda jest tak samo wartościowa;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Jak dla mnie tak, ale nie dla każdego ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jak bym już miała wybrać z nożem na gardle powiedziałabym, że ta mniej skomplikowana jest lepsza. Tam ludzie ciągle się kochają i wspierają, a w skomplikowanej ranią się;)

MagdaJulka

ja wierze w Femile i Marcesce tak samo, ale o obie pary się martwie
chociaż fakt że Femiła wydaje mi się pewnikiem na koniec sezonu bardziej niz Marcesca, bo Marcesca była przez prawie cał czas razem szczęśliwa więc mogą ich rozwalic na koniec "zeby nie było nudno" ale nie chce mi sie tez wierzyć że scenarzyscy nie wiedzą jaką miłością fani darzą Marcesce!

MagdaJulka

Ja dalej całym sercem (no może prawie całym, bo jeszcze Femiła :D) jestem za Marcescą, ale z drugiej strony chciałabym zobaczyć ten epizod Diegesci. Nigdy ich sobie razem nie wyobrażałam i raczej wątpię w ich "romans" bo (tak przewiduję) Violetta rozstanie się z D. bo dowie się o nim i L., a Fran raczej nie będzie chciała po takim czymś być z D., poza tym to będzie ex jej najlepszej przyjaciółki, więc to kolejne minusy tego "związku". Kurdeczki, miało być krótko, a trochę się rozpisałam XD W skrócie: Jestem ciekawa epizodu D. i F. Bardzo chciałabym też zobaczyc jak Marco jest zazdrosny i to jak będzie o nią (Fran) walczył, bo na razie tego niestety nie wiedzę :/

sylww52

Moze Marco się ogarnie i zrobić coś tak jak na początku sezonu gdy starałam się o Fran (po w póżniejszych odcinkac troche się zrobił taki bez inijatywy).
Ja tez dlatego wątpie w Diegesce, byly przyjaciólki i to jeszcze taki który okłamywał Vilu cały czas.

karolina199

To całkowicie nie w stylu Fran, więc wątpię w ten "związek" XD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Zazdrosny Marco, czemu nie, może zaczął by się bardziej starać o Fran, ale nie chciałabym Diegesci, nawet drobnego epizodu z nimi;)

majka5454

Ja jestem po prostu ciekawa, bo (tak jak już napisałam) nigdy ich sobie razem nie wyobrażałam. Naprawdę, większość związków było do przewidzenia, ale to ?! XD

sylww52

ja tam wole bez takich zaskoczeń ;p
dobra przeżyłabym jeszcze jakby Fran mu się podobała, bo moze Marco by ruszył dupe i zawalczył o Fran ;p ale to żeby Fran i Diego byli parą nie w chodzi w gre! ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ale Diego czuje coś do Violki, wątpię żeby tak nagle poczuł cośdo Fran, chociaż wszystko możliwe:)

majka5454

no tak, naprawde nie wydaje mi się żeby cos było miedzy Fran i Diego, ale mówie że to bym jeszcze jakoś przeżyła a Diegesca by mnie załamała ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Mnie też. Nie lubię Diego i jeszcze z Fran?

majka5454

ja tam Diego nawet lubie :D
i jak zapominam o tym że caly czas okłamuje Violke to oni naprawde sa czasami fajna parą :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jak widzę takie sceny, że Marco tarza się z tą Aną na podłodze (nie cierpię tej dziewczyny), to myślę, że Diegesca staje się możliwa, a jak nie ona to na pewno dadzą Fran kogoś innego, bo co Marco z tą Aną, a ona sama?

majka5454

przecież Marco nie będzie z Aną! dziewczyno co ty mówisz, nie ma takiej opcji dla mnie to jest jeszcze mniej mozliwe niz Diegesca

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie chodzi o to, że z nią będzie, ale coś tam, coś tam, Fran zazdrosna, to Marco też musi być zazdrosny, bo jak inaczej;

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ana pojawiała się na kilka odcinków i pryśnie do Meksyku jak rozpęta ogień w Marcescę ;)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 3
majka5454

DZIEWECZKI! Moje drogie i kochane PRZESTAŃCIE DRAMATYZOWAĆ.
Zostało 19 odcinków: Marcesca ma się rozstać, Fran ma się zakochać w Diego, a on w niej? Chyba coś za mało czasu :P
Poza tym Diego i Violka mają razej jako jeszcze szczęśliwa para być w Madrycie, czyli jeszcze trochę będą razem.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Serio? Ja myślałam, że to już prawie koniec Diegesci. Więc prawda o Diego ma wyjść na jaw pod sam koniec sezonu? Po za tym to telenowela, tam wszystko może się wydarzyć. Można się w kimś zakochać w jednym odcinku:) Po za tym lubię dramatyzować xxd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

http://www.youtube.com/watch?v=WfaD-UwcTg4

KeThA

im dłużej bedzie Diegetta tym lepiej :D kurde oni naprawde bywają uroczy :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

To było by zbyt dziwne. Cały sezon nic i teraz?

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Zastanawiam się, czy to tak przypadkiem się zdarza, że czasami czytam u Ciebie swoje wypowiedzi?

MagdaJulka

co ? trololo XD Nic mi o tym nie wiadomo, ostatnie wgl. nie czytam forum, bo rzadko jest tu coś ciekawego XD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Tak mi się po prostu wydawało, że już kilka razy widziałam swoją wypowiedź u Ciebie. W tej wypowiedzi np. jest to, co pisałam Karolinie kilka dni temu o tym, że Fran nie chciałaby być z Diego, który knuł z Ludmi przeciw jej najlepszej przyjaciółce, ale to może tylko zbieg okoliczności, już mam urojenia. ~M

MagdaJulka

Zbieg okoliczności, albo.. TELEPATIA ! Mam się bać ? XD

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Być może XD ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Anszi i zacięta płyta czy ' nie mogę uwierzyć' :d
A co do Marco to mi się wydaje, że on pomyślał, że ona gadała o tym z Aną i dlatego powiedział ale z tej sceny zrozumiałam tylko tyle, że się z nią całował :P to pewnie się mylę :)

ocenił(a) serial na 7
Magdaa95

*czyli

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

A ta Ana nie mówiła, że nie powie Fran o tym pocałunku.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

nie wiem, bo strasznie mało rozumiem po hiszpańsku :P a najśmieszniej jest jak rozumiem ' no entiendo' ale nie rozumiem co oni nie rozumieją hahaha :P