Z Angie. Śmiałam się jak głupia, ale wracając do czegoś innego niż mój brak uczuć to Marco.
Sposób w jaki powiedział Francesce, że całował się z Aną był przeuroczy <sarkazm>.
+ Takie przeczucie, ale wydaje mi się, że Diego wylosował Francescę wśród tych kartek. Nie było
podane konkretnie kogo, ale mi się tak wydaje :D
Jak Wasze wrażenia po odcinku? ~M.
Nie wiem, dostałam jakiegoś ataku jak zobaczyłam, że zatrzymuje się na środku ulicy (dobra, zjeżdża trochę, ale co tam), jest zdołowany i puszcza sobie dołującą muzykę i zaczęłam się śmiać, tak jakoś wyszło ;c
O, no tak. Też się z tego śmiałam. Ale musisz przyznać, że jej samochód jest... ciekawy :D
no w sumie :P dobra ale muszę lecieć, bo musi mi się przypomnieć cały zeszły rok z organizacji pracy w hotelarstwie, a wiecie samo się niestety nie zrobi ;/
Ja nie mogę się doczekać pracy nad piosenkami Leona i Violetty oraz Cami i Brodueya
Jeszcze miesiać to jednak trochę czasu. Pewnie zejdą się w ostatnim odcinku znając życie:) Ale ma być dużo pocałunków, więc nie wiem.
Mi wydaje się, że już niedługo się zejdą. Krótko Dali nam się nacieszyć Leonettą...
Pewnie będzie coś się działo pomiędzy nimi, może nawet się pocałują, ale ja myślę, że tak naprawdę, ostatecznie zejdą się dopiero w ostatnim odcinku:)