PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6716
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To byla taka Hannah Montanna w wersji Argentynskiej. Obecnie moja siostra skończyła już 18 lat,ale to był jeden z jej ulubionych seriali gdy jeszcze była dzieckiem.
Kiedy opiekowałem się nią, to nie będę ukrywać bardzo wczułem się w ten serial,momentami zapominalem, że ten serial jest przeznaczony dla młodzieży.
A czy ta Aktorka odgrywała rolę  sztucznie,  że golym okiem mozna było  zauwazyć.  , ze niemiala zdolności aktorskich nadrabiając swoją urodą?  nie wiem nieprzywiązywałem nato zbytnio uwagi. Czy główna Aktorka była
Nieznośna, rozpieszczona , ktora nieznala problemów dotodlych ludzi  albo patologii- ale to źle? Na wszystko przyjdzie czas i każda taka osoba z opowieści, filmów dokumentalnych, książek przejdzie taki etap. Tak bo pochodziła z bogatej rodziny i  zachowywała sue mome tami irytująco jakby świat kręcił e wokół niej, ale nie była jakąś zołzą ale szczęśliwa nastolatka mających swoich  przyjaciół.
Ciekae wpisy czytam sorzed 10 lat... dzisiejszych czasach niestety dzieciaki więcej poświęcają czadu na smartfona, a mniej przeżywają prawdziwych sytuacji w realnym świecie. Moim zdaniem młodzież się cofa w rozwoju, coraz częściej słyszy o problemach psychicznych emocjonalnych
Obecnie dzieci dorastają często w hermetycznym otoczeniu czterech ścian
wypielęgnowanych mieszkań na strzeżonych osiedlach. Przyrośnięte do
komputera, konsoli z grami i smartfona tracą kontakt z rzeczywistością. Nie
mają już na osiedlu trzepaka – miejsca spotkań i wymiany poglądów
z rówieśnikami twarzą w twarz. Obawiam się, że tracą umiejętność
obserwowania życia „w realu” i możliwe, że nigdy przez to nie posiądą daru
komentowania prawdziwego życia.
Smutne. Czy to jest początek końca pewnej epoki ?