PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Od samego początku byłam za Germangie (i jestem w dalszym ciągu), ale dziś kiedy zobaczyłam
rozstanie Pablangie autentycznie się poryczałam. Matko biedny Pablo! Uwielbiam Angie, ale w
dzisiejszym odcinku strasznie mnie wkurzyła. Pablo tak bardzo ją kocha... a ona go rani, tak
bardzo go rani. Skoro kocha Germana, po co w ogóle zaczynała z tym biednym Pablem?! On
zasługuje na kogoś lepszego, niż Angeles. Takie jest moje zdanie. Amen.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Dokładnie. Tak mi szkoda Pabla! Angie nie zasłużyła na niego, ale mimo wszystko jestem za Pablangie, bo chciałabym by Pablo był szczęśliwy;)

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Ale Pablo nigdy nie byłby z nią szczęśliwy. Niech będzie z Jackie, jeśli ją kocha, a ona jego. Niech... niech ma kogoś na kim może polegać. ;-;

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Jackie przynajmniej wie czego chce;)

ocenił(a) serial na 8
majka5454

dokładnie. ;))

pani_cecylia

Jackie wie,że chce zagłady studia,a do tego potrzebny jest dobry kontakt z "szefami",a przecież:
-Antonio-jej wujek,więc nie ma się co kobita martwić
-Pablo-jej chłopak,ufa jej i nie posądzi o jakieś straszne dla studia występki,a Jaquline śmiało wykorzysta jego zaufanie

Co z tego wynika?Tyle,że Jackie może i kocha Pabla (cieszyłabym się,gdyby tak było-Pablo odczepił się wreszcie od Angie),ale przecież chce doprowadzić studio do ruiny,nie wiemy jeszcze jak,ale chce.A skoro chłopak i wujek mają do niej pełne zaufanie,ona wie,że nie będą jej o nic posądzać.Prędzej Gregoria i to jemu się dostanie,a w granicach odcinków 66-76 wszystko się wyjaśni.

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Oy tam, oy tam. I tak bardziej lubię Jackie, niż Esmeraldę (chociaż to nie ma nic do rzeczy). Pablo zasługuje na kogoś kto będzie go kochał. I tyle. *u*

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Esmeralda von, a propo widziałyście zdjęcie, na którym jest ekipa i esneralda w sukni ślubnej???

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

CO KUFFA?! Nie widziałam. Dałabyś radę dać jakiś link do tego, czy coś? ._.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

http: // kropka123e.pinger. pl / m / 19696460#comment34037361

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

ŁOT DE FAK?! Błagam! Powiedz, że to fotomontaż!!! ._. Jeśli ślub Geraldy dojdzie do skutku to jadę do Argentyny (czy tam gdzie to oni kręcą) i... jeszcze nie wiem co zrobię, ale coś wymyślę. =,=

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Ja mam nadzieję, ze będzie tak jak w przypadku ślubu jade z germanem w tym sezonie, ze się opamieta w ostatniej chwili.
Ps.ja mam chyba jeszcze jakiś pieprzony limit wypowiedzi

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Ja też. Do końca będę trzymać kciuki za Germangie. ♥
DŻAL! No spoko. ;-; ._. to se nie pogadamy.

ocenił(a) serial na 8
pani_cecylia

Mi też zrobiło się szkoda Pablo. Według mnie, on zasługuje na szczęście, którego nigdy nie da mu Angie. Lubię ją, jednakże często mnie denerwuje.

ocenił(a) serial na 8
julia_555

mam dokładnie tak samo. znaczy, ja tam Angie uwielbiam (kocham, wielbię, adoruję, mogę jej postawić pomnik i jest moją mistrzynią), ale na Pabla nie zasługuje. ;o

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

"Postawić pomnik" interesejące. A co do tematu to ja też tak uważam , ponieważ Pablo dla Angie zawsze był i będzie najlepszym przyjacielem i nikim więcej.

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

i takie również jest moje zdanie.
a co do pomnika. obiecałam 2 pomniki dla mojej przyjaciółki, jeden dla przyjaciela i teraz jeszcze jeden dla Angie. XD chyba otworzę zakład kamieniarski. ^^

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

W takim razie życze powodzenia ;)

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

dzięki. przyda się...

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Też wzruszyłam się dzisiaj oglądając tę scenę. Co do Angie to ona tak na prawdę sama nie wie, czego chcę i w drugim sezonie będzie blisko Germana, ale nagle koło Pabla pojawi się Jackie i ona zrobi się zazdrosna, a koło Germana Esmeralda i też zazdrosna.

MagdaJulka

w drugim sezonie to juz wgl sie biedna zdecydowac nie moze, ale chociaz w drugim Pablo juz nie jest w nią tak zapatrzony i tyle przez nią nie cierpi ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

I zwalnia ją z pracy za to, że nie przychodzi albo na czas nie przyjdzie, ale ona pójdzie do Antonio i wróci do pracy (Nie wiem, po co mu ona. Może to kolejny pracodawca, z którym ma romans?)

MagdaJulka

to bardzo mozliwe ze Antonio tez ulegl jej urokowi, zreszta Angie nie moze zostac sama zawsze sobie kogos musi przygruchac -.- :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Przygruchać, boże co się dzieje z moim mózgiem, przeczytałam poruchać, a to ani trochę nie są podobne słowa :D

MagdaJulka

hahahah xD ja tam juz w jej zycie tak nie wnikam, ale kto wie ;p moze dlatego tak szybko odzyskała prace xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Różne ludzie mają pomysły na zachowanie posady, ona pracuje w Studiu, dorabia u Germana i kto wie gdzie jeszcze.

MagdaJulka

jeszcze z jej słaboscia do swoich pracodawców ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Zastanawia mnie, dlaczego jeszcze z Gregorio nie była jak był dyrektorem?

MagdaJulka

moze chciala ale ją potem ta plama na jego czole zniechęciła ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Albo Gregorio jej nie chciał (też możliwe). Gregorio woli Tomasa.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Dobrze jej tak! Tylko na to czekam, potraktowała Pabla okropnie, to niech cierpi.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Też się ucieszyłam z nadzieją, że wreszcie zrozumie, że nie może bawić się ich uczuciami.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ona w końcu zostanie sama. Jak będzie tak dalej przebierać.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Daj spokój, jak nie German i Pablo to może wziąć sobie Rafe.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

On też się w końcu nią znudzi.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

To było takie smutne. Biedny Pablo. ;-; Angie jest 'rozdarta'. I niech sobie będzie, ale nie kosztem innych ludzi. ><"

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Też już tyle razy to pisałam, niestety ona się wydaje być gorsza od Violetty, która wprost potrafi przyznać się Leonowi, że kocha ich obu.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Znaczy wiesz. Ja tam Angie bardzo lubię, ale przyznam - zachowuje się naprawdę karygodnie. Jest po prostu starszą i... okrutniejszą (?) wersją Violi... To przykre, ale tak jest.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Ja do Angie z początku nic nie miałam, ale przestałam ją lubić jak zaczęła chodzić i całować się z Pablo, a do Germana robiła maślane oczka.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Ja ją uwielbiam, ale mnie wkurza. Czyli jak każda moja przyjaciółka. Przywykłam.

MagdaJulka

Angie zaczla wkurzac jak stala sie dorosa wersja Violki, tylkko jeszcze bardziej niezdecydowana ;o

karolina199

dokładnie tak! :D starsza wersja Violi (wszystko zostaje w rodzinie ;3)

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Ja tam Angie i tak będe kochać mimo tylu wad w jej zachowaniu i nigdy nie zmienie mojego punktu widzenia. Never!

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Ja też. I tego się trzymajmy!

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Clari rządzi :)

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

Z Violetty kocham trzy panie. (uwaga kolejność nie jest przypadkowa):
1. Clari
2. Florencia
3. Mechi.

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

W moim przypadku trochę inna
1.Clari
2.Lodo
3.Alba

ocenił(a) serial na 8
KarolciaLovciaDielari

ale mimo to na pierwszym miejscu Clari. ♥

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Zgadzam się. :3
U mnie wygląda to tak:
1. Clari ♥
2. Lodo
3. Mechi

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Yaaaaaaaaaaaaaaaay! Skailes wróciła!!! :D

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Ano wróciła! :D
Jeszcze pachnąca bałtyckim piaskiem... z domieszką swoistego zapaszku z autobusu ^^