Czy tylko ja zauważyłam, że Angie wsiadała do taksówki - przy wyjeździe do Francji - to odwróciła
się i spojrzała na Germana, a potem Pabla, który się jej ukłonił? Czy to nie było przeurocze? *-*
Co nie zmienia faktu, że jestem za Germangie. ;p
ja w tygodniu słabo ograniam oglądanie :P (chociaż akurat w tym byłam na bieżąco). Wstawałam po 5 żeby sobie rano Violke obejrzeć hahaha (wiem, że jestem głupia) ale mama wstaje o ja i tak się wtedy budzę ; ) A Ty czemu masz zaległości? :P
Ponieważ nie miałam w tym tygodniu na to siły, tyle sprawdzianów, kartkówek i zajęcia dodatkowe. ~M.
znam ten ból kartkówek, sprawdzianów i masy innych rzeczy , swoją drogą to babka jutro odda testy z ekonomi, ciekawe czy dostanę chociaż 3 :P
ja chodzę po 12 sporo, żeby obejrzeć, więc wiesz... A wcześniej jak nie znałam strony online to chodziłam po 2... Kto tu jest dziwny?
po 2 to już nie te czasy :D ale po 12 też mi się zdarza chodzić:P
Kiedyś jak troszkę się uzależniłam od kompa to chodziłam spać o 3 a wstawałam o 6 :P
~takie tam ciekawostki z życia Magdy :P
Jak ja isę uzależniłam od książek i czytałam 10 tygodniowo to chodziłam spać o 3 i wstawałam o 6 ;D ALe za to po ponad półtora roku takiego życia (jak przeczytałam prawie wszystkie książki z biblioteki) to jak przestałam to chodziłam o 8 spać i o 7 ledwo się zwlekałam... Przez ponad pół roku :D
hahaha mamy coś wspólnego, moje uzależnienie też trwało półtora roku :D i też spałam 3 godziny :P
powiem Ci, że chyba jednak nie :P to słówko znałam wcześniej, a czy się przydał to zobaczymy w praktyce :) Ale język jest świetny :D
i przez Ciebie mi chodzi po głowie 'smażyć'
nie :P ja jadłam rosól na gołębiu ale 'mięsa' z tego to raczej bym nie zjadła :P
dobra idę spać, jutro mnie czeka jeden z trudniejszych dni w moim życiu :P test z geografi, zawodowego i jeszcze ten do hiszpanii, a jak już wreszcie koło 18 będę w domu to muszę czytać streszczenia lalki ;P, bo we wtorek sprawdzian. Miłej nocki :*