PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6696
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak to zobaczyłam dostałam czegoś.. h t t p : / / www . youtube . com/watch?v=fO33X-LgGG8 obejrzcie najlepiej całe, a jak chcecie zobaczyć ten pocałunek to zacznijcie oglądać od 3.26 min. ale polecam obejrzec cale. jestem zawiedziona :c Jeszcze na dodatek ta reakcja Leosia ;cc

Czekolanka

Na dodatek namiętny ;c

Czekolanka

Kurde jak to ogl. to podskoczyłam z złości i krzykłam i przyleciała mama do mojego pokoju bo myślała, że się coś stało ! :(

jessi140

Jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jessi140

cholera!!!!!!!! który to odcinek? mam problemy z internetem i skończyłam na 9 ;/;/;/;/;/;/

Enterraz

20, jeśli się nie mylę. Na pewno wszystkie fanki Leóna szlag trafił, podobnie fanki Tomasa, ciekawe, czy są jakieś fanki Diego? Podejrzewam, że nie.

trafna uwaga. nieodnalezione; sypialnia kraczyków i fanki diega. Szlaaaaaaaag! ten serial jest beznadziejny ;/

Enterraz

Nie, bo jej się wydawało, że ona tam śpiewa z Leonem :) A było, że w następnym odcinku jest wściekła na Diega, więc chyba to dla niej wiele nie znaczyło

MagdaJulka

Kiedy juz obejrzałam filmik, jestem z tego wystepu bardzo, bardzo ale to bardzo zadowolona :3 i ten sen o Leonie, och, ach.

Enterraz

który sen? ten, na którym wyznają sobie miłość itd.?

MagdaJulka

Si. Przeslodzony nieco ale mimo wszystko uroczy ^^

Enterraz

Mogłabyś podać link do tego snu? Z góry dzięki ;D

Tu masz mój filmik o śnie Violetty www. youtube. com/watch?v=4q0AtgvaLnc

mundovioletty

A to... Widziałam już to, tylko nie skojarzyłam o jaki filmik chodzi, heh ;D

Enterraz

No... Według mnie też to takie było nienaturalne, a potem on się w Diega przemienił... O ile dobrze kojarze o co chodzi

Czekolanka

ale było widac że ona się poprostu potknęła i nie chciała go pocałować ale on ją trzymał i jak taka wredna szuja wykorzystał sytuację aby ją pocałować du..pek -_-

lofffu

Tak, widziałam, że się potkneła, ale poprostu się tak zezłościałam. Normalnie brak słów :(!

lofffu

Było widać w samej końcówce, jakby próbowała go odepchnąć, mam nadzieję, że cwaniak dostanie po pysku.

tears_in_heaven

German to widział więc jest nadzieja :D

Czekolanka

Heeh, ale normalnie za każdym razem jak to widze to biore laptop i go ,,emocjonalnie" :D podnosze a potem go delikatnie opuszczam.

Czekolanka

Ale od niej! Żeby wiedział, gdzie jest jego miejsce. Zresztą ona kocha Leóna, w końcu wyobrażała sobie, że śpiewa z nim.

tears_in_heaven

No właśnie jak widze ten r** Diega to bym go najchętniej udusiła.

jessi140

Kurde już się tak dobrze układało Violi i Leonowi a tu nagle takie coś!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeden baran odszedł(oczywiście nie obrażając fanek Tomasa) a tu ku***wa drugi przyszedł!!!!!

Madzik0_0

właściwie to to drugi ch.uj jest gorszy od pierwszego, piepszony natręt, vilu nic do niego nie czuje ale on taki się bawi i ściąga ją ku sobie i grzebie w cudzym związku. Brak słow!

Enterraz

tak ale to po części jest wypadek bo ona sie potknęła i na szczęście to nie było przez niż zamierzone a jeśli tak to chyba zaraz rozpierdo..le laptopa o.O

lofffu

To po cholere ten Diego ją łapał nie mogła pi**dolnąć na ziemie :)przynajmniej w tedy by ją nie pocałował i byłoby wszystko dobrze:)

Madzik0_0

hahahaha miałaby za to że tak rani leona. Ale z drugiej strony ten diego ją do sb przyciągną ona chciała się oderwać <a raczej nie zdążyła> a on ja pocałował ooo hu..j je...bany

lofffu

Właściwie to Leon nie powinien mieć pretensji o ten pocałunek, ułom by sie zorientował kto kogo, nienienienie. Właściwie to po obejrzeniu filmiku... ulżyło mi ^^ spodziewałam sie ze ona go pocałuje albo przynajmniej bd sie całować a tu tylko on ja i to tak na siłę. Mila niespodzianka ^_^ w dodatku wyobrażała sobie Leona mimo wszystko to scena leonetty <3

Enterraz

Spodziewam się, że po ewentualnej konfrontacji z Leónem z Diegusia zostanie krwawa miazga, ręka, noga, mózg na ścianie.

tears_in_heaven

Emm... Jaki mózg? ;D
Ja czekam na to aż Leoś i German się zbiorą i ewentualnie reszta haha ;D

W sumie masz rację, co najwyżej musk. A na Diego... Można by tak, na przykład, wypróbować jedną z technik Vlada Palownika ;)

tears_in_heaven

Hahahaha widzę bogata wyobraźnia moje panie :D:D musk xD ja bym powiedziała, ze Jeffrey Dahmer miał bogatsza wyobraźnię, albo Gaine, o taktaktak. Fajnie by to wyglądało, taki gang, napakowany German w polówce, Leoś w koszuli, Maxi w fioletowym sweterku od Andrei, i Andres ze swoim spojrzeniem dziecka średnio inteligentnego, wszyscy z bejsbolami w rękach, i taki zagoniony do kąta przerażony Diego. Oj tak. Ręka noga mózg na ścianie, tak mawia nasza polonistka jak nam grozi xdd a tak właściwie, ja od początku sezonu czekam aż sie pobija, wiem że to serial dla dzieci, ale nawet w kreskówkach się biją, daliby spokój. Gdyby w takiej bojce zwyciężył Leon, oglądalność im by potroiła obroty

Enterraz

Moja wyobraźnia nie zna granic, heh ;D Na serio.
Ja tylko czekam na to aż Leon dorwie Diego heh ;D

Alex__storyvioletta

Niech go rozetrze na ścianie ;3 tylko to mnie zadowoli

Enterraz

Dokładnie!

Czekolanka

Ale jak to oglądałam to ona go przez przypadek pocałowała i jeszcze wyobrażała sobie wcześniej, że śpiewa z Leonem. Jej się wydawało, że tam obok niej jest Leon.

Czekolanka

Szlakkkk turystyczny mnie zaraz trafi! A zaraz po nim taki normalny!!!!!!!!!! Biedny, kochany Leoś :c jak on musiał wtedy cierpieć!!!!! Czasami się zastanawiam czy ona na niego wgl zasługuje! Oczywiście nie zrobiła tego specjalnie ale i tak nie lubię jak pogrywa uczuciami Leóna. To jest dla niej taka zabawka. Idzie się pobawić z zachęcająco wyglądającą zabaweczką...oj...znudziła się to pójdę do Leónka, on zawsze chętny do zabawy, zawsze wybaczy, nie potrafi znienawidzieć. To mnie już na przeproszeniem w*rwia!!!

MartinaStoessel

Cóż, ale ona stara się odrzucać Diega.

MagdaJullka

Stara się ale jej nie wychodzi! Ja na jej miejscu od razu bym powiedziała, słuchaj koleś ja mam chłopaka, odwalisz się albo nie chcesz wiedzieć co zrobię xD

MartinaStoessel

Wszystko okaże się w poniedziałek co będzie dalej ;c

MartinaStoessel

Ona go odpycha i mówi coś, że kocha Leona, ale według tego Diego - "Jak ją w końcu pocałuje, to dziewczyna sobie zda sprawę, że go kocha" - trochę innymi słowami, ale mniej więcej w tym sensie powiedział to do Marco

Czekolanka

Nie wiem czy zauważyłaś, ale przed samym pocałunkiem Violetta przesunęła się trochę w bok a potem się potknęła chyba zaplanowała żeby pocałunek się nie udał, ale to nie wyszło. Może też dlatego prosiła Leóna żeby zaczekali z decyzją do końca przedstawienia.

mundovioletty

Jak zobaczyłam jaki Leon był smutny to się popłakałam . Żal mi się go zrobiło. Widać że ją bardzo kocha a ku*wa wszyscy się do ich związku wpieprzają !..;/

Leonetta222

No niestety tak to już jest, nie mogą zrobić żeby przez wszystkie odcinki była sielanka, bo kto to by oglądał jakby nic się nie działo. Ale trochę przesadzili. Ja nazwałam ten drugi sezon "Poplątani między dwiema miłościami" bo: Violetta - León i Diego; Angie - Pablo i German;
Olga - Cargoso i Ramallo; German - Angie i Esmeralda; Pablo - Angie i Jacki i nie wiem kto jeszcze może się okaże León - Violetta i Lara

mundovioletty

Genialnie to ujęłaś.:D Ej znalezliscie moze jakieś urywki z 2 sezonu na przyszly tydzien czy coś? Bo zawsze wrzucają a jakoś nie mogę znalesc;(

Leonetta222

Gdzieś widziałam, poszukam i dam ci linka

Leonetta222

Ja nie znalazłam a przeszukałam już sporo stron.

mundovioletty

Ok to czeekam:)

Czekolanka

a wiecie już może jak zareagował potem Leon? tzn. w następnym odcinku

Czekolanka

a wiecie już może jak zareagował Leon? tzn. w następnym odcinku :)

Czekolanka

Teraz natomiast udaje takiego dobregoo, mówi,że to wszystko jego wina i wgl, nie wiem czy on tak na serio czy on coś knuje xD