Może nie zauważyłem, że był już taki temat, ale problem. Chciałbym, żebyśmy zrobili ranking
pocałunków, które nam się najbardziej podobały.
1. Naxi z 80 odcinka. Jak dla mnie był najlepszy, najciekawszy, najbardziej namiętny i fajnie, że
tzw. "szara myszka" przejęła inicjatywę. watch?v=Rubs958_ulU
2. Matias i Marcela z 79 odcinka ląduje u mnie na drugim miejscu. Bardzo mi się podobał i
widać było, że tam się coś dzieje. watch?v=wIP6R6gbLIA
3. Na trzecim miejscu ląduje Marcesca, gdyż jak już napisałem albo nie - lubię jak to wychodzi
z dziewczyny inicjatywy. watch?v=scKNiITBkn8
4. miejsce daje Leonetcie mimo, że nie czuję tego romantyzmu w pocałowaniu się publicznie.
Można by pomyśleć, że Leon to zrobił bo Violcia w serialu karierę robi - który chłopak by się nie
skusił. watch?v =xa309_bfgiQ
5. miejsce daje pocałunkom Diego i Violetty w 39 i 40 odcinku
watch?v= 1afRrN7joqQ
A wy co myślicie? Jakie są Wasze ulubione? (Magdy z MagdaJulka mogę obstawiać, że
Marcesci, Julki z MagdaJulka pewnie Naxi lub Marcesca, KeThA pewnie Naxi, Skailes pewnie
Germangie, a Sebka Caxi, ale to tylko moje podejrzenia)
Nie no, co wy robicie?! Ona miała być żoną Alexa, a wy mi plany psujecie i jeszcze za plecami jak jestem na spacerze z psem...
Dobra, Zuzka go nie chce, więc będzie mężem Oli. Mój zięć - haha, już na niego czekam :D
Nie no, co wy robicie?! Ona miała być żoną Alexa, a wy mi plany psujecie i jeszcze za plecami jak jestem na spacerze z psem...
Twoja córeczka sama chciała, pierwsza się zgłosiła, gdy szukałyśmy żony dla Sebka.
To na nią nakrzycz, ja chciałam być dobrą ciocią i wspomóc ją w jej marzeniach ;p
Oczywiście, ja będę go stresować, testować i wypytywać, a Sara chwalić ;) ~M.
Tak, aż mną telepie z tej ekscytacji. Coście się tak uparły mnie swatać? Jestem singielką z wyboru!
Moja córka nie będzie żoną Sebka! Ja ją planuję za Alexa wydać, więc stanowcze NIE. Poza tym już po ptokach,s łońe...
Dobra, jestem dumna, bo jest Naxi ^^ To może chcesz Alexa? Szykowałam go dla Olci, ale skoro nie... ;(
Nie potrzebuję męża. Zresztą, skąd wiesz, że oni są tacy chętni? Zwłaszcza na niespełnioną pisarkę z trójką nieślubnych dzieci.
Włąśnie mam zamiar cię opie.przyć, ładnie mówiąc. CO TO MA BYĆ ZA SŁIT SCENKA GERMANGIE?!
Ja Ci dam, dziecko! Amanta mi będziesz pod okno sprowadzać! Ja chcę w nocy móc spać, a nie słuchać taniego brzdękolenia na gitarze, jakiegoś twojego "narzeczonego". Nie wyrażam zgody! Jesteś za młoda, dopiero co pieluchy nosiłaś, dopiero co uczyć się chodziłaś, dopiero co tylko "tato" mówiłaś, dopiero co studia skończyłaś! Nie wyrażam zgody na to! ~M.
Nie to żeby coś, ale chyba masz już niewiele do powiedzenia w tej sprawie, bo Sarra się zgodziła i Olka chętna, już datę można ustalać;)
Nie mam nic do powiedzenia? Ja jestem głową rodziny! Jestem panem i władcą! Jestem mężem! Ojcem! Nie wyrażam zgody na to, by moja córka była żoną fana Caxi. Nie wyrażam zgody na to, by cierpieć pod oknem jakiegoś grajka od siedmiu boleści! ~M.
Cóż, Sebek będzie musiał się poświęcić i przerzucić się na Naxi.
Miłość wymaga poświęceń ;p
On mi się nie będzie poświęcać! Ja wiem, że on zostawi moją córkę z brzuchem dla Camili! Nie dam jej cierpieć! ~M.
Widać moje zdanie w tej sprawie się nie liczy. Dobrze, niech bierze sobie ten ślub, ale do domu niech mi nie wraca na kolanach!
Sebek nigdy nie skrzywdził by Olki, bo musiałby narazić się tobie, a to niezbyt przyjemna sprawa...:)
Wiem, wiem. Wiem, że się już mnie boi, ale na w razie czego chyba powinienem kupić strzelbę. ~M.
Czekamy właśnie kiedy się zjawi żeby oznajmić mu tę cudowną nowinę :P
Ucieszy się chłopak xd
Ojcze, spokojnie . Narazie czekamy na potwierdzenie Sebka. A Camilę mu z głowy wybiję a Caxi może lubić. I pamietaj , masz jeszcze 4 córki do oddania :-D
Ja nic nie wiem na ten temat, mnie nikt nie zapraszał, albo mam kiepską pamięć;)