Może nie zauważyłem, że był już taki temat, ale problem. Chciałbym, żebyśmy zrobili ranking
pocałunków, które nam się najbardziej podobały.
1. Naxi z 80 odcinka. Jak dla mnie był najlepszy, najciekawszy, najbardziej namiętny i fajnie, że
tzw. "szara myszka" przejęła inicjatywę. watch?v=Rubs958_ulU
2. Matias i Marcela z 79 odcinka ląduje u mnie na drugim miejscu. Bardzo mi się podobał i
widać było, że tam się coś dzieje. watch?v=wIP6R6gbLIA
3. Na trzecim miejscu ląduje Marcesca, gdyż jak już napisałem albo nie - lubię jak to wychodzi
z dziewczyny inicjatywy. watch?v=scKNiITBkn8
4. miejsce daje Leonetcie mimo, że nie czuję tego romantyzmu w pocałowaniu się publicznie.
Można by pomyśleć, że Leon to zrobił bo Violcia w serialu karierę robi - który chłopak by się nie
skusił. watch?v =xa309_bfgiQ
5. miejsce daje pocałunkom Diego i Violetty w 39 i 40 odcinku
watch?v= 1afRrN7joqQ
A wy co myślicie? Jakie są Wasze ulubione? (Magdy z MagdaJulka mogę obstawiać, że
Marcesci, Julki z MagdaJulka pewnie Naxi lub Marcesca, KeThA pewnie Naxi, Skailes pewnie
Germangie, a Sebka Caxi, ale to tylko moje podejrzenia)
1. Naxi, albo ten z 77, albo z 80, nie mogę się zdecydować.
2. Dieletta, pocałunek nr 2 chyba, na scenie (ale nie podczas występu)
3. Pani Komisarz i Matias
4. Marcesca - ten drugi pocałunek
5. Hmmmm.... chyba postawię na Femiłę :D
PS. Wróciłeś! Chyba pół forum za Tobą tęskniło XDDD
Cieszę się, że za mną tęskniliście. Na szczęście już jestem, chociaż jakoś tu spokojnie.
Sezon się skończył, nie ma za bardzo o czym gadać :D
Wg naszej filmwebowej rodzinki jesteś moim braciszkiem, wiesz? XD
Wiem, oczywiście że wiem o tym. Codziennie czytam Wasze forum, ale nie chciało mi się logować na konto. Nie wiem z czego to się wzięło.
Ale co skąd? Spam? Pewnie tak bardzo lubicie ten serial, że nie wytrzymujecie, by czegoś nie napisać.
Nieee, nie ogarniam do końca skąd się wzięło że jesteś moim bratem XD
A z tym że nie wytrzymujemy to pewnie masz rację :P
Ponieważ powiedziałem, że jestem bratem Magdy, więc automatycznie muszę być twoim.
Ach, no tak. Musiałam przegapić Waszą rozmowę , skoro potem się dziwiłam, skąd się to wzięło.
A zresztą nieważne XD
Bardzo ważne. Musisz wiedzieć, skąd pochodzisz, o twoich korzeniach i krewnych XD Wiesz, dlaczego oceniłem 20 filmów i nadal mi się nie wyświetla na ile procent jestem do kogoś podobny?
Szczerze, nie mam pojęcia XD Może oceniłeś za mało filmów także ocenionych przez innych użytkowników?
Być może. Nie ogarnę tego filmwebu pewnie. Czy jest tutaj jakiś mędrzec, który mi może powiedzieć wszystko o tych limitach i tych innych sprawach?
Ehm... to już nie do mnie, nie znam się na limitach, bo założyłam konto, zniknęłam gdzieś na rok zapominając o filmwebie i wróciłam nie mając w ogóle limitu XDD
Wujkiem? Ale na szczęście nie chrzestnym, bo jeszcze o urodzinach musiałbym pamiętać.
PS Jak się nazywasz?
Mareczku, czemuż ciebie tyle czasu nie było? Tęskniłyśmy!
Masz rację, u mnie wygrywa Naxi :D
1. Naxi z 80
2. Femiła
3. Marcesca z 80
4. Naxi z 77
5. Matias z panią Komisarz
6. Leonetta
7. Wszystkie Diegetty
A tak cicho jest, bo się 2 sezon skonczył :D
Od razu się domyśliłem, że u Ciebie Naxi będzie wygrywać i bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że za mną tęskniłyście.
Powinieneś się cieszyć, często cię wspominałyśmy, zresztą podobno czytasz forum to wiesz :D
Ah, to dobrze, że tak bardzo mnie kochacie, Nawet bardzo dobrze! Cieszy mnie to niezmiernie, że jestem tak lubiany wśród dziewczyn. Od zawsze mnie to cieszy.
Tak? Nie jestem pewny. Zauważyłem, że Sebka też spore grono zaczepia, ale jeżeli zazdroszczą... To się im nie dziwię XD
Zauważyłem, że lubicie go zaczepiać w taki sposób. Na szczęście - jesteśmy w wolnym związku i nie mam obowiązku się z Tobą kłócić o zarywanie do innych. Magda za to powinna trzymać Sarę krótko.
Do nie krewnego też nie zarywałabym bo mam męża :D Musimy go spytać kim chce być w rodzince. Jego i Karolinę, bo cały czas zapominam o tym
No, Karolkę miałyśmy dorwać przy odcinkach na żywo, a jakoś zawsze w ferworze wydarzeń się zapominało XD
Noo, chociażby Wiola szuka ojca dla swych córek :D Ale nie wyobrażam sobie Sebka jako mojego teścia...
Dominika, wybierzmy mu żonę, a później powiedzmy mu i tej dziewczynie, że są małżeństwem :D Która singielka ma dziecko?
Córki Tears - Moniki - ojcem jest Maruś :D Więc nie wiem, co oni na to. Ej, obczaj:
https://pbs.twimg.com/media/BWdmAU8CcAECcS6.jpg
Ale Zuzka i Sebek byliby fajnym małżeństwem, ciągle by się kłócili.
Dobra to jednak zly pomysł:D
Jest dobry, to co, mówimy im, ze są małżeństwem? ;D Ucieszą się! Niech się tylko pojawią.
Dobre małżeństwo musi się kłócić :D
Dobre małżeństwo musi się kłócić? Nie słyszałam jeszcze takiej opinii, serio XD
Nie mogę z Twojego profilowego. Diego, HAHAHA XD
No mi zawsze powtarzali, że się z kolegą kłócimy jak stare dobre małżeństwo. Więc małżeństwo musi się kłócić :D
Wiem, że mam piękne profilowe :D