Może nie zauważyłem, że był już taki temat, ale problem. Chciałbym, żebyśmy zrobili ranking
pocałunków, które nam się najbardziej podobały.
1. Naxi z 80 odcinka. Jak dla mnie był najlepszy, najciekawszy, najbardziej namiętny i fajnie, że
tzw. "szara myszka" przejęła inicjatywę. watch?v=Rubs958_ulU
2. Matias i Marcela z 79 odcinka ląduje u mnie na drugim miejscu. Bardzo mi się podobał i
widać było, że tam się coś dzieje. watch?v=wIP6R6gbLIA
3. Na trzecim miejscu ląduje Marcesca, gdyż jak już napisałem albo nie - lubię jak to wychodzi
z dziewczyny inicjatywy. watch?v=scKNiITBkn8
4. miejsce daje Leonetcie mimo, że nie czuję tego romantyzmu w pocałowaniu się publicznie.
Można by pomyśleć, że Leon to zrobił bo Violcia w serialu karierę robi - który chłopak by się nie
skusił. watch?v =xa309_bfgiQ
5. miejsce daje pocałunkom Diego i Violetty w 39 i 40 odcinku
watch?v= 1afRrN7joqQ
A wy co myślicie? Jakie są Wasze ulubione? (Magdy z MagdaJulka mogę obstawiać, że
Marcesci, Julki z MagdaJulka pewnie Naxi lub Marcesca, KeThA pewnie Naxi, Skailes pewnie
Germangie, a Sebka Caxi, ale to tylko moje podejrzenia)
1. Naxi ten ostatni
2. Leonetta
3. Marcesca
4. Femila
5. Matias i pani komisarz
Hej, dawno cie nie bylo:)
No cześć, żono? Partnerko w wolnym związku? Dominiko? Maju? Nie wiem jak mam Ciebie nazywać.
Spokojnie, dziewczyny, bo poczuje się zbytnie kochany i zacznę się wywyższać ponad innych chłopaków (jakbym tego wcześniej nie robił).
Moje dzieci takie nie są, dajemy im z mym mężem miłość, nie potrzebują prezentów od wujaszka! :D
To dlaczego tak się cieszyły że wrócił, tylko czekamy na prezenty, mali materialiści:P
Hahaha XD Nie wszystkie są takie (mam nadzieję) XD
Bratanice i siostrzenica, droga Dominiczko :D
EDIT: Żadna nie jest taka, źle się wyraziłam XD
Wiem, najlepszymi rodzicami jesteśmy, a ja jestem cudowną bratową, ponieważ wychowuje dzieci tak, żebyś mógł zaoszczędzić :P
No i za to Cię kocham, mojego brata zresztą też. Będę mógł kupić sobie nowy wóz. Chyba, że moja żonka, materialistka, sobie coś zażyczy.
Pamietaj, ze to ja trzymam pieniądze w naszej rodzinie. Będziesz musiał poprosić :D
Oj, żono! Nie dasz mi się pokazać przed dziewczynkami, że jakoś rządzę w tej rodzinie.
Aż się schował ze strachu przed wściekłą żoną i nie odpowiada. Dobrze, Dominiko, tresuj go! Mi się Sary nie udało wychować. ~M.
Em, kochanie, to ja cie miałam wychować, też jakoś nie wyszło... Ale jeszcze nad tym pracujemy. To dopiero 25 lat małżeństwa.
O to juz 25 lat, jak ten czas szybko leci.
A jeszcze pamietam jak tanczylam na waszym ślubie:D
Kochana, ty nie tańczyłaś, bo za bardzo się upiłaś :P
Czy to nie Mareczek wtedy cię odprowadził do domu? Chyba wtedy się poznaliście... Ach, ta miłość! (zakładam, że byłaś moją koleżanką i w ten sposób zjawiłaś się na ślubie)
Tak bylam twoja koleżanką. Coś tam pamietam z tego wesela, film urwał mi się gdzieś kolo jedenastej, a odprowadzania do domu już nie pamiętam
Ah, te stare dzieje... Chyba aż pooglądam stare zdjecia:)
Jak możesz nie pamiętać! Mareczka nie pamiętasz?
To kiedy wyście się poznali? Na jakiejś kolacji? Jednej z tych zorganizowanych przez Madźkę? (nadal myśli, że one są fajne)
Bo jakoś nie pamiętam,,,
Nie dasz mi pokazać się przed dziewczynkami, że to ja mam władzę :( Kochanie, ja chciałem wyrywać
Zapomniałem, ale ćśś... Może nie zauważą.
Na w razie czego - znów mi przypomnisz. Od czego w końcu mnie masz?
Wybacz, że mam taki sam avatar jak ty, ale nie mogłam się powstrzymać by go sobie nie ustawić:)
no właśnie i cierpię z tego powodu i chyba muszę iść na do kuchni po ciasto żeby zajeść ten smutek ;(
1. Naxi z 80
2. Marcesca z 80
3. Matias i Marcela z 79
4. Diegetta z 39/40
5. Leonetta z 80
Nie do końca dobrze mnie znasz ;) ~M.