PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jakie był wasze ulubione postacie, gdy dopiero zaczynaliście oglądać?
Wtedy, gdy jeszcze nie kojarzyliście wszystkich, kto był waszym faworytem?
Pamiętam, że ja zawsze kochałam Jade, Matiasa i ich akcje! <3

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Pomarańczowa chyba. xD
Ja uwielbiam ubierać, ale wkurza mnie jak tata zawsze mówi, że mam wepchnąć do połoy gałązki co najmniej, a nie na brzegu ma być. -,-
Ja nie lubię rozbierać, ale tego zazwyczaj nie muszę robić. Ja i tata jesteśmy ubierania, mama z bratem rozbierają. Odkąd pamiętam taki system mamy. :D
Nie przypominam sobie, żebym miała kiedyś sztuczną i jakoś z tym żyję. ;D

ocenił(a) serial na 8
julia_555

Na początku najbardziej lubiłam Fran i Leosia, nie znosiłam Tomiego i Angie więc w sumie tak dużo się nie zmieniło, może do Angie się trochę przekonałam ;D

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Oj, dużo się pozmieniało. Po pierwszym odcinku spodobał mi się Tomaszek, León i Ludmi wydawali się wkurzający, Naty też. Pamiętam, że za niezmiernie irytującą uznałam wtedy Olgę. Za to od razu polubiłam Pabla, a główna bohaterka już wtedy nie przekonała mnie do siebie, była zbyt dziecinna i infantylna (scena w samolocie - wtf?). Po paru odcinkach stopniowo polubiłam Leóna. Co do Camili, to na początku myślałam, że oni z Maxim są parą (niech Sebek tego nie czyta, błagam, bo już nie da mi spokoju), a z biegiem czasu jego lubiłam coraz mniej przez te akcje z dziewczynami, zaś bardzo polubiłam Fran i Camilę, tą drugą nawet bardziej przez jej ironiczne spojrzenie na wszystko ( w drugim sezonie ją zepsuli, zrobili z niej niezdecydowaną desperatkę). Chciałam polubić Violkę, naprawdę się starałam, ale na nic. A Angie mnie jakoś nigdy specjalnie nie obchodziła, była bo była - i tyle.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ja się z tej sceny w samolocie śmiałam. Nasz głupia Violcia bez pieska i chłopaka.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Byłam za Tomasem. Przerażała mnie Camila. ;DD Fran to była taka zazdrośnica. ;))

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Przerażała cię? :D

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Mnie przerażały te jej ciuchy xD

ocenił(a) serial na 8
lauri2092

A mnie jej ruchy, gdy tańczyła. xD

ocenił(a) serial na 10
Kingetta

Może nie bałam się jej, ale była taki straszny hipis czy metal. Teraz wygląda już ładnie. ;))

julia_555

Od początku lubiłam Leona miał takie coś w sobie i jeszcze kiedy się dowiedziałam że on się zakocha w Violetcie od razu polubiłam ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Gdyby nie Leonetta pewnie nie oglądałabym tego serialu :)
To dzięki nim się wciągnęłam :)

julia_555

Najbardziej pamiętam to, że byłam beznadziejnie zakochana w Braco :D I bardzo chciałam paringu Braco+Cami bo to moje 2 ulubione postacie były :D
Ogólnie to dużo raczej się nie zmieniło ;p

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Ja zakochałam się w Pangie. Ale potem nadeszła pierwsza scena Germangie i momentalnie zmieniłam zdanie (kobieta zmienną jest). Od początku wolałam Leona.... :D

julia_555

Cami, Olga, Angie <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Angie! : d

Skailes

Aby Cię pocieszyć; potem się zepsuła. xd

julia_555

Angie. Ona od początku była moją guru.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Guru. :D

Skailes

A dobra, w szkole przecież nie jestem ;)

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

A czy ja sugeruję, że jesteś? Po prostu spodobało mi się to słowo. :D

Skailes

A, a ja pomyślałam, że zamiast napisać z dużej napisałam z małej. Mogłam się nie odzywać :)

ocenił(a) serial na 7
julia_555

Lubiłam Violkę.
Nieznosiłam Camilii.
Byłam za Tomasettą, ale później zaczęłam woleć Leonettę.
Angie była mi obojętna przez kilka pierwszych odcinków. :O

ocenił(a) serial na 10
justi021

A teraz nie jest? Ja już nie ogarniam, kto na tym forum ją lubi. :D

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Teraz już nie. Właściwie tylko przez nią oglądam ten serial. ;D

ocenił(a) serial na 10
justi021

Och, siostro! :D Genialny avek. :D

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Dzięki. Ona musi wrócić w 3 sezonie! Bez niej to nie to samo.

ocenił(a) serial na 10
justi021

Oczywiście! Pod przymusem. Niech spróbują zrobić sezon bez niej. Już obmyślam plan zemsty...

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Chętnie się przyłączę. :D

ocenił(a) serial na 10
justi021

Doskonale. Im więcej nas tym lepiej. Lecimy do Argentyny i robimy napad. Przyda się zabrać ze sobą słownik. Będzie czym zdzielić reżysera po łbie. Przy okazji walnęłabym Martinie... :D

julia_555

Nie lubiłam Ludmiły :O
Byłam za Tomasettą, zaś później widziałam Tomasa z Franią, jeśli mogę tak na nią mówić :3

ocenił(a) serial na 8
slicznoscyzciebie

Ja zawsze uwielbiałam Ludmiłę.
A Fran z Tomasem jakoś nigdy nie widziałam.

julia_555

Ta, ale jak się nie znałam dobrze Violki,to ją lubiłam i więcej- wolałam ją od Ludmi! Ja okropna!

slicznoscyzciebie

Jak nie znałam* tam miało być.

ocenił(a) serial na 8
slicznoscyzciebie

Na początku też lubiłam Violkę. xD