PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
użytkownik usunięty
SzyszkaKula

Hobbit Pustkowie Smauga c:

ocenił(a) serial na 3
SzyszkaKula

Jeden? Że ja niby jeden mam wybrać... Cholera ^^ Powiedzmy, że pierwsza część Transformers xD Później są Bandyci - uwielbiam ten film, musiałam napisać drugi, wybacz xD

ocenił(a) serial na 9
SzyszkaKula

Tylko jeden ? Ale ja nie mam jednego O,O Cholera ... Pomyślmy :3 Horror czy thiller? - Oto jest pytanie, bo ja tylko te oglądam xD Powiedzmy tak:
Thiller - Kod Da Vinci
Horror - (Tu jest gorszy problem) Hmm ... Sinister ;p
A gdybym miała wybierać pomiędzy tymi dwoma, to wolałabym, żeby mnie nietoperze pożarły. Miłego dnia C:

Angie4Ever

czytałaś książke kod da vinci ? - geenialna ♥

ocenił(a) serial na 9
Izzie_

Wypożyczyć mam ją zamiar w tym tygodniu. Będę czytać ♥

Angie4Ever

ja czytałam mając około 10-11 lat w wakacje, oj coś chyba byłam na nia za mała XD

ocenił(a) serial na 9
Izzie_

Mama ją miała, ale pożyczyła komuś -,- No nic, wypożyczę ;D
Hahah xD Oj tam. Ważne, że przeczytałaś xD

SzyszkaKula

Star Wars IV:Nowa Nadzieja. Większość fanów SW woli część szóstą, ale czwarta zrobiła na mnie większe wrażenie, mój ulubiony moment to ceremonia pod koniec filmu. <3

slicznoscyzciebie

Och, także fanka Star Warsów? XD
Na mnie największe wrażenie zrobiła część piąta :D

esteckiewicz1

Jeeej, wreszcie jakaś dziewczyna, która lubi SW! ^^
W 2015 roku będzie VII część nie mogę nie pójść na to. =D

slicznoscyzciebie

Też pójdę XD
Mimo, że jestem fanką, uważam jednak, że to nie będzie już to samo co stara trylogia. Wg mnie stara trylogia miała klimat, którego moim zdaniem nie da się do końca odtworzyć za pomocą komputerowych efektów specjalnych na każdym kroku...
Ale tam, co ja narzekam, będzie nowa część to będę się cieszyć XD

esteckiewicz1

Nooom :>
Takie pytanie: Kto według Ciebie jest ładniejszy: Leia czy Padme?

slicznoscyzciebie

Z mojego kobiecego punktu widzenia raczej Leia, tak ogólnie w każdym stroju ładnie wygląda.
Podejrzewam że z punktu widzenia większości męskiej widowni też (metalowe bikini w szóstej części XDDD ).

ocenił(a) serial na 4
esteckiewicz1

Czyli nie jestem tu sama. Moim zdaniem "Zemsta Sithów" jest najlepsza.
Aha i według mnie Padme jest ładniejsza;)
Ale nie jest to mój ulubiony film.

SzyszkaKula

"Jak Ci się nudzi to posprzątaj w pokoju/poucz się/wyjmij naczynia ze zmywarki/idź na dwór/nakarm kota/zrób dodatkowe zadanie/idź do babci" - moja mama :P
A tak poważnie to... Jednen ulubiony film... Hmm... Szczerze to nie mam pojęcia. Może HP i Więzień Azkabanu? Niee, to książka.
<patrzy na profil, jakiemu filmowi dała 10/10>
Forrest Gump? Wszystkie części HP? Nie wiem. Trudne zadanie... Nie umiem wybierać tej jednej jedynej rzeczy... ;D
Podsumowując: nie mam pojęcia, jaki film jest moim ulubionym XD

ocenił(a) serial na 2
SzyszkaKula

Nie wiem. Ogółem oglądam tylko Horrory. Oczywiscie lubię film o 1D moim kochanym, Titanic, a z horrorów to chyba seria Koszmaru z ulicy Wiazow. 1 i 3 cześć najlepsze moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 3
SzyszkaKula

Jeden?
Kurcze, chyba Forrest Gump...
Ale są jeszcze tak wspaniałe filmy... Harry Potter, Igrzyska Śmierci, Piraci z Karaibów... nie zapomnijmy też o fenomenalnej komedii, którą jest film "Pół żartem, pół serio", w której Marilyn Monroe gra Polkę :D
Ostatecznie chyba Forrest, ale różnica między filmami jest malutka ;)

ocenił(a) serial na 10
SzyszkaKula

Jeden będzie ciężko. Wszystkie części Harrego Pottera, Igrzyska Śmierci... "Kobieta w czerni" miała genialne zakończenie, "Niewidzialny" też może być. Może "Mgła". Albo "Titanic". Podobała mi się jeszcze taka animowana komedia "Droga do el Dorado" genialna bajka. ^^

ocenił(a) serial na 9
Skailes

"Mgła" oglądałam. Zapomniałam o tym całkiem O,O Świetny film, uwielbiam go :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Najlepsza jest ta kobitka, która wszczyna bunty w sklepie i rozpowiada, że to kara boska. Ubóstwiamy ją z B. :D W dodatku te jej ciuszki... esme stajl. xD
Albo jak coś zjadło pół faceta... Nie, to nie przebije tej kobitki. "Bóg żąda krwi". Albo jak ją spoliczkowali. :P

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Skai, myślałam (znowu) że rozmawiasz sama ze sobą xD Macie z Olą takie podobne avki ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Znowu? xD Hahaha. Zmienię później. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Za każdym razem, jak ze sobą rozmawiacie to tak mam xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

LOL. :D Trzeba coś z tym zrobić. Dobra, już. Tak będzie ładnie. ^^

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Bengie na avku <3

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

No ba. Uwielbiam ich. <3

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Jaa też <3
A ostatnio sobie wymyśliłam Gregangie( To by było tak: Enszi kochanie ty moje!XD) Nawet chciałam o nich bloga napisać,ale nie umiem xd

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Hahahaha. Też ich kiedyś widziałam razem. Ale to by było w ogóle the best. :D
Ęszi, kochanie, zrób kawy! <3

ocenił(a) serial na 3
Skailes

No wtedy było by genialnie :D A jak wtedy śpiewali wszyscy "Algo se enciende" dla Angie jak odjeżdzała,to Gregorio ją przytulił <3 Jaram się tym tak jak Brodolgą,Antolettą,Ramalleną,Andrelardą i oczywiście Jaxi ( nudziło mi się i losowałam postaci z Violetty kto będzie z kim i takie biste pary wyszły XD)

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

To było takie kochane. Gregorio mnie rozczulił tym. <3 LOL. Albo Japo. Jade i Napo. Haha. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Mnie też <3
Fajnie by było,nawet nazwa fajna(xd),ale Jade jest z Diego-Diede :D A Napo z Francesca-Naposca i jest jeszcze jeden fajny parring-Palina(Pablo i Camila xd).

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

LOL. :D Nie ma to jak wymyślać chore parringi. ^^

ocenił(a) serial na 3
Skailes

No a jak :D Ale nie no wyszły mi 3 całkiem normalne:Fedelara, Marmiła-Marco i Ludmiła i Naon-Naty i Leon. A teraz jak się tak zastanawiam,to fajnie by wyglądali Marco i Esme (odbija mi XD).

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Hahahaha. Esma przy tym naszym przyciśniętym Marco? LOL. :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Oj tak ! :D Uwielbiam ją ^^ Jak mogłam zapomnieć o tym zacnym filmie ;-;

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Jak jej nie uwielbiać. Ona była najlepsza. xD Ta sama aktorka była w właśnie w filmie "Niewidzialny". ^^

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Oglądałam "Niewidzialny", ale nie zwróciłam na nią większej uwagi, ale teraz patrząc na oba filmy to rzeczywiście :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja jak zobaczyłam "Mgłę" zaczęłam się zastanawiać, czy to nie ta kobitka z "Niewidzialnego" - sprawdziłam (na filmwebie... xD) no i proszę. :D
A tak w ogóle co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 9
Skailes

A ja na odwrót i to teraz. xD
U mnie ? Nic, nudy jak to zwykle bywa. Zimno w domu. Podobno jestem jakaś inna, bo w pokoju mam 25 stopni. Głowa mnie boli, brzuch też i to tyle w temacie ;] A u Ciebie ? :3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

U mnie nic ciekawego. Zamierzam się zaraz ruszyć z domu. Zimno mi w stopy, muszę założyć skarpetki... xD
Dobra, znikam, bo na obiad wołają mnie od 15 minut. Idę zaszczycić ich moją obecnością. 3mka. <3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Mgła rządzi :D I ta mina tej emowatej kobitki, gdy mówi "Powinniście się bać!" XD Ona rządzi!

ocenił(a) serial na 9
Bangie

Zgadzam się z Tobą ! :D

ocenił(a) serial na 8
SzyszkaKula

Nie potrafię wybrać jednego filmu.
Widziałam jeden, świetny film, ale nie pamiętam tytułu...

ocenił(a) serial na 3
SzyszkaKula

Bym mogła teraz wypisać ze sto filmów,ja nie mam jednego ulubionego niestety,a wszystkich moich ulubionych filmów pisać nie będę...

SzyszkaKula

Władca Pierścieni: Powrót Króla

SzyszkaKula

Ciężko mi wybrać między wszystkimi częściami LOTR, starą trylogią Star Wars a "Skazanymi na Shawshank" i "Leonem Zawodowcem" oraz "Ojcem Chrzestnym"...

ocenił(a) serial na 10
SzyszkaKula

oooooooo to trochę trudne...moze...-igrzyska śmierci

SzyszkaKula

Jeden to za mało. Nie wiem, Igrzyska Śmierci w Pierścieniu Ognia, Ojciec Chrzestny, HP i Komnata Tajemnic, Piraci z Karaibow, Duma i Uprzedzenie, no i może jeszcze Slumdog.

ocenił(a) serial na 10
SzyszkaKula

Zależy z jakiego gatunku. Bo to na jaki film mam ochotę zależy od nastroju. ;)
Przygodowe (fantasy): Harry Potter (najbardziej 4)
Melodramat: Titanic lub Niezwykły przypadek Benjamina Buttona
Horror: The Ring (ale ciągle się przy nim śmiałam, tak jakoś) lub Egzorcyzmy Emily...
Animowane: Król lew lub Shrek
itd.

SzyszkaKula

ulubiony film? Hmm.... trudny wybór, nie potrafię podać tylko jednego tytułu ;)
Uwielbiam musicale jak np. Les Miserables bądź bardziej zabawne Mamma Mia
Lubię też Igrzyska Śmierci, Harry'ego Pottera...
No i oczywiście wiele razy wymieniany Forrest Gump :)