PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
ocenił(a) serial na 8
SzyszkaKula

Jeden? To zależy z jakiego gatunku, ostatnim najlepszym filmem (wg mnie) jaki widziałam był 'Naznaczony" ale część pierwsza, druga już taka średnia :P

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

Tak Naznaczony był świetny. Ja tu przy zgaszonych światłach oglądam, jest ta scena jak ojciec chce zabrać tego chłopca z tej krainy, i zauważam, że wchodzi mój brat, więc się odwracam, a on założył taką maskę której się boję. Drugiej części jak na razie nie oglądałam, tylko sam początek. Warto obejrzeć?
A oglądałaś może Koszmar z ulicy Wiązów?

ocenił(a) serial na 8
One_Direction

Oglądałam ale tylko tą wersję z 2010 r., też mi się bardzo podobało, może nie było jakieś super straszne ale ten klimat, Freddy Kreuger to już legenda ;) Na 'Naznaczonym' też właśnie najbardziej bałam się w tym momencie, kiedy ojciec zaczął szukać syna, kiedy wszedł do tej 'krainy' i ta muzyka tam, ci 'ludzie' na fotelach... Epickie <3 'Sierota też jest genialna :D

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

Ja oglądałam te stare części i zastanawiam się nad tym filmem z 2010, zwłaszcza, że w tym roku będzie druga część i poszłabym na to do kina z koleżankami. W końcu razem obejrzałyśmy większość tych starych części to teraz pora na nowsze. A Sierotę też razem obejrzałyśmy, i stwierdziłyśmy, że ten film był zboczony i psychiczny. Później koleżanka miała bardzo dziwny sen...

ocenił(a) serial na 2
SzyszkaKula

Ciężko, ciężko. Ostatni byłam zachwycona "Zieloną milą", ale uwielbiam też "Siedem dusz" i polskie komedie w stylu "Misia" czy "Seksmisji".

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

"Seksmisja' to już klasyka :D Z nowszych polskich komedii z kolei podobało mi się 'Lejdis', takie głupawe ale jednak fajne ;D

ocenił(a) serial na 2
LadyRedCoat

A nie wiem, nie widziałam ;D Lubię takie komedie, które można oglądać kilkadziesiąt razy i wciąż się śmiać z tych samych tekstów jak "Kobieta mnie bije...", "Bocian, bociek! Jeśli on żyje, to znaczy, że my też możemy!" xD

tears_in_heaven

ja tam teraz tą komedie oglądam XD
http://www.youtube.com/watch?v=hD1XetofJD8

tears_in_heaven

O matulku, też uwielbiam stare, polskie komedie :D

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Albo Kogel-mogel... "Inaczej pójdziesz do przedszkola i będą cię znowu przywiązywać do kaloryfera!"

tears_in_heaven

"Jak mówię, to mówię. A jak mówię, to wiem!" XDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Kogel-mogel jest nieśmiertelny <3

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

To z takich komedii uwielbiam 'Oh, Karol' ale część pierwszą bo druga taka średnia ;D

SzyszkaKula

Jeden? :D
Może "Hobbit: Pustkowie Smauga" ? xd A jeśli chodzi o animacje to chyba "Merida Waleczna" ;3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

A nie Kraina Lodu?

KeThA

Nie xd

SzyszkaKula

nie film ale serial - pRETTY lITTLE lIARS

ocenił(a) serial na 10
SzyszkaKula

Igrzyska Śmierci <3

użytkownik usunięty
SzyszkaKula

Wycieczka na studia.

ocenił(a) serial na 1
SzyszkaKula

Człowiek z blizną, 8 mila, Czas apokalipsy, upadek, Taksówkarz, CHŁOPCY Z FERAJNY, łowca jeleni

ocenił(a) serial na 4
SzyszkaKula

Kurcze, kazać mi wybrać jeden film spośród moich ulubionych, to tak jakby kazać matce wybrać, które dziecko najbardziej kocha;)
A tak na poważnie to chyba "Człowiek w żelaznej masce" z Leonardem DiCaprio;)