Dobra może się to wydać durne ale co tam mam przypływ weny co do tematów więc otwieram.
Już jako tako się znamy, wiemy gdzie mieszkamy .
Niektózy mieszkają w tych samych miastach, lub w blisko od sb położonych.
Więc tu mam pomysł na pewną akcję.
Termin- sobota za tydzień
A cała akcja polega na tym żeby na jeden dzień ustawić swoje zdjęcie na avatara.
Ja tam nikogo nie przymuszam, jeśli ktoś nie chce nie musi ale miło było by kogoś spotkać na
ulicy :)
Ola
1. Ależ ty jesteś szczupła!
2. Ależ ty masz długie włosy!
3. Ależ masz śliczną spódnicę :D
Tyle ode mnie :D
zgadzam się :D
Też miałam najdłuższe włosy w klasie ale mi odwaliło i sporo ścięłam i teraz taka inna ma dłuższe, a nawet dwie ale zapuszczam :D
Ja miałam kiedyś najdłuższe włosy w klasie (w podstawówce) ale tuż przed gimnzajum ścięłam, bo mi się strasznie plątały :(
Też zapuszczam :D
facebook. com/photo. php?fbid=412977248731475&l =7f2bf15ebc
takie miałam włosy... ale za miesiąc od tych zdjęć ścięłam ponad połowe i teraz mam brzydsze :C
płątać to mi się nie plątały ale długo zapuszczałam i mnie trochę denerwowały
Też kiedyś miałam włosy do pasa, w podstawówce, a potem w gimnazjum ścięłam i strasznie wolno odrastają :(
Ja jechałam potem gdzieś na kolonie i ścięłam, żeby było łatwiej myć, a teraz żałuję.
Jeszcze zależy jakie masz włosy, bo gęste i kręcone ciężko utrzymać w ładzie gdy są długie:)
Przez tę akcję zaczęłam sobie robić zdjęcia :D Bo ja robię matmę, rozumiecie...
No, tu macie wyniki: https://si0.twimg.com/profile_images/378800000435580263/7d8b8aa2ac179a3296d84062 6361fae4.jpeg
W każdym razie tu jestem ja wyglądająca jak ja z okularami, które noszę na codzień. Tak wrzucam, bo tamto fałszowalo rzeczywistość...
Moja morda na tę noc na avku,prosze bardzo.
Nie chwaląc się,na codzień jestem piękną dzieweczką,ale lepszego zdjęcia nie miałam,więc,ech.
W tygodniu mniej osób, teamat lepiej otwierać w sobotę, dużo wtedy osób :p
w piątek pwenie otworzę temat :)