Dobra może się to wydać durne ale co tam mam przypływ weny co do tematów więc otwieram.
Już jako tako się znamy, wiemy gdzie mieszkamy .
Niektózy mieszkają w tych samych miastach, lub w blisko od sb położonych.
Więc tu mam pomysł na pewną akcję.
Termin- sobota za tydzień
A cała akcja polega na tym żeby na jeden dzień ustawić swoje zdjęcie na avatara.
Ja tam nikogo nie przymuszam, jeśli ktoś nie chce nie musi ale miło było by kogoś spotkać na
ulicy :)
Ola
zapomnimy do soboty o tym, trzeba by chyba wcześniej...
Co cie tak wzięło na integrację, córeczko? :D
Nie wiem mamo.
Po prostu cały weekend siedze sama w chacie i mam dobry humor
A co jak co mnie większość moich zdjęć się nie podoba więc może temu tydzień :D
Szczerze mówiąc to nie jestem do końca blondynką, jak coś ciemną chociaż czasami w kucyku mam jasny blond an na reszcie głowy brąz :)
Zapamiętaj - ja zawsze dobrze wyglądam :P
Żartuję... Robię często kucyka, ale nie chciało mi się do zdjęcia - żeby z takiej kupy włosów coś zrobić to pięć minut trwa, a mnie omdleewają ręce od trzymania ich do góry.
Ja zawszę chodzę kucykach lub kokach ale foty se cykam w rozpuszczonych :)
Niestety mam okrągłą twarz i optycznie próbuję ją wyszczuplić robiąc wysokie kucyki
Daj jaskieś swoje zdjęcie w kucyku Saro :)
twitter. com/ Violetowa00
Jak jesteście ciekawe jak wyglądam to zajrzycie ;d
Tylko usuńcie spacje ;d
Mój mąż jest zajęty zapewne zakładaniem nowego bloga :D
A poza tym szkołą... :D
Nie jesteś taka młoda!
Na chrzcinach się podziewam - pierwsze co zrobiłam jak weszłam do sali? Podeszłam kelnerki i jakie jest hasło do wifi, ale nie mogłam wejść, bo 5 letnia kuzynka i dwóch chłopaków z trzeciej klasy mnie zaczepiało.
https://twitter.com/ewkasss ja już mam swoje zdjęcie, ale sprzed 4 lat, więc trzeba będzie zaktualizować bo tragicznie wyszłam i jeszcze ta skóra z dzika XDD
To tak jak u mnie ;d Jedni mówią,ze mam szare a inni że niebieskie ;p Ale w dowodzie mam niebieskie wiec niech już tak zostanie ;d
Też mam w dowodzie że niebieskie XD Bo pod światło są niebieskie, w cieniu takie siwe, a czasem wydają mi się troszkę zielone XD