Dobra może się to wydać durne ale co tam mam przypływ weny co do tematów więc otwieram.
Już jako tako się znamy, wiemy gdzie mieszkamy .
Niektózy mieszkają w tych samych miastach, lub w blisko od sb położonych.
Więc tu mam pomysł na pewną akcję.
Termin- sobota za tydzień
A cała akcja polega na tym żeby na jeden dzień ustawić swoje zdjęcie na avatara.
Ja tam nikogo nie przymuszam, jeśli ktoś nie chce nie musi ale miło było by kogoś spotkać na
ulicy :)
Ola
Witaj :D
A nic ciekawego, miałam dzisiaj wolne to się rozleniwiłam xd
Staram się troszkę moją kochaną biologię powtarzać.
A u Ciebie?
A mnie właśnie kolega uświadomił,że powinnam nauczyć się z systemów logistycznych,bo będzie pytać ;d
Ja nie miałam dzisiaj wolnego,a przydałoby się,bo cholernie nie chciało mi się iść do szkoły ;d
Jestem mu wdzięczna ;d Dobrze,że to nie jest takie trudne ;d
Miałam sobie przez weekend powtórzyć coś z wosu ale jakoś tak zleciał,że nie zdążyłam ;d
Też miałam sobie do sprawdzianu powtarzać i jeszcze lekturę zacząć xd
Ale jak przyszło co do czego, to przez pół weekendu mi się nie chciało, a przez drugie pół nie miałam czasu xd
Ja do matury nie do sprawdzianu :D
My już jedną lekturę skończyliśmy i chciałam zabrać się za kolejną ale nie wiem, która będzie następna ;d
Ojej i patrz, uszczęśliwiłeś tyle kobiet na raz :) Jak miło! Tylko wiesz - nie usuwaj tego zdjęcia to czasami sobie zerknę. Albo nie - już ustawię na tapetę! ^^
Haha, przybył sobie chłopak na forum, pokazał zdjęcie bez koszulki i już jakie branie ma, tzn jak się nim dziewczyny interesują XDD
Mareczek i bez pokazywania się jest zarąbisty, chociaż nie powiem, chciałabym wiedzieć jak wygląda mój własny brat xdd
W moich stronach na wszystkich braci rodziców mówi się wujek, chociaż ktoś czasami używa słowa stryjek to nie tak często występuje.